Tadic hekelt kunstgras in Venlo

Dusan Tadic scoorde zaterdagavond uit een strafschop en zag Ajax uiteindelijk met 1-4 winnen van VVV. Toch was de aanvoerder niet bepaald te spreken na afloop van de wedstrijd en dat had alles te maken met de Venlose kunstgrasmat.

‘Dit kunstgras is echt niet goed voor het Nederlands voetbal want daar is niemand mee geholpen. VVV verdedigde goed en met heel veel en dan is het al moeilijk om daar doorheen te komen, maar op dit veld is dat nog moeilijker. Ik hoop echt dat clubs tot inkeer komen en overstappen naar gewoon gras want dit maak je Europees ook niet mee. Gelukkig maakten we voor rust nog de 1-0. Dan weet je dat het makkelijk wordt. Dan vallen vaak die tweede en derde treffer ook wel en dan is het beslist. Nu kunnen we aan de wedstrijd tegen APOEL Nicosia gaan denken en die spelen wel op gewoon gras. Ajax moet naar de Champions League, daar horen we thuis’.

Bron: VI

Related posts

37 Comments

  1. JohnDoe77

   Natuurlijk heeft hij gelijk. Zou verboden moeten worden in een land waar gewoon gras ook groeit!

   1. -buitenkantje rechts-

    Sjeezus..wat een simpele reactie weer..
    Alsof de beslissing voor echt gras afhangt van of er echt gras groeit… Einde van de maand is het voor mij wel klaar..
    Geen app geen reacties..

   1. dickst14

    Laat Heracles dan een eigen divisie oprichten : de kunstgrasleague of zo.
    Kunnen ze daarin lekker doorgaan en zijn wij er vanaf.
    Het kan toch niet zo zijn dat de sponsor van Heracles bepaald of er al dan niet in Nederland op kunstgras wordt gespeeld.
    Slaap lekker verder KNVB

   2. Zlatan4ever

    Dan loopt Heracles een miljoen per seizoen mis van uit de pot van clubs die europees spelen.
    Alleen clubs met een echte grasmat mogen meedelen

 1. ajaxhoger

  De top clubs moeten die clubs gewoon boycotten , allemaal zeggen dat ze er niet meer op spelen , dan moet de knvb wel in grijpen .

  1. Koning Haarms Wolfs

   Niet alleen zeggen, gewoon doen. Met z’n allen niet meer naar clubs met kunstgrasvelden gaan. Ben benieuwd wat de knvb dan gaat/kan doen. Absurd, dat we die blessures maar moeten slikken, omdat enkele clubs zich met een Jantje van Leiden vanaf willen maken en geen moeite willen doen om echt gras te onderhouden.

 2. Secondant

  Dit valt alleen op te lossen met geld. Nu is er alleen een laffe tv-geld regeling voor de echte grasclubs. Zo’n Heracles moet gewoon het mes op de strot krijgen. Weg met dat idiote kunstgras. Het is verdomme geen hockey.

  1. Finidi

   Ja zit die ouwe voorzitter nu niet hoog in het bestuur van Knvb of voorzitter oid? Oprotten met die ouwe knarren, die hebben hun tijd gehad!

    1. Wijzijnajaxamsterdam

     Knvb moet de lage clubs meer betalen bij hoe ze staan. Keuken kampioen krijft de helft nervens de nummer 16 van de eredivisie daar ligt het problem. Iemand die 1000 euro krijgt geeft geen 900 weg omdat je dan netzoals veendam kwijt bent in het betaald voetbal. Bedoel echt gras is niet te betalen van het geld van de competitie. Hoe kunnen ze verwachtwn dat ze dat wel kunnen ? Knvb moet clubs gewoon meer betalen althans de keuken kampioen divisie daar begint het.

 3. Iamsterdam2015

  Het is nou @“*#$..me al tig keer aangetoond dat het slecht is voor je gewrichten en zelfs je rug!! Als ik op mijn “ wanne be” ajax niveau op zaterdag soms tegen clubs met kunstgras speel, heb ik al een week last. Laat staan de profs op hun niveau. Kappen met die shit man!!!

 4. Charka53

  gewoon die velden afbreken en gras er op en voor de clubs die eventueel promoveren alleen met gras toelaten hoe simpel kan het zijn.

 5. Mr Ajax

  Boete uitdelen voor clubs die na dit seizken nog op kunstgras spelen, anders leten ze het nooit

 6. Mr Ajax

  Boete uitdelen voor clubs die na dit seizoen nog op kunstgras spelen, anders leren ze het nooit

Comments are closed.