Zaakwaarnemer Dolberg geeft zaak nieuwe draai; kans op verkoop aan Nice ‘groot’

Kasper Dolberg is niet op weg naar TSG Hoffenheim zoals eerder leek, maar naar OGC Nice. Voetbal International meldt vrijdagavond dat de Franse club momenteel de beste papieren heeft om de spits van Ajax over te nemen. Eerder op de avond meldde Valentijn Driessen al bij Veronica Inside dat Nice, dat al eerder aan de poort klopte, weer in beeld is als nieuwe werkgever van de Deen omdat de zaakwaarnemer van Dolberg meer geld wil opstrijken bij Nice en Hoffenheim links laat liggen. “Hoffenheim zou hem huren, alles was in feite rond. Maar nu wil de zaakwaarnemer van Dolberg meer geld hebben. Die onderhandelt nu met OGC Nice, om zelf meer geld te krijgen”, aldus Driessen.

“Dat is een heel raar verhaal. Ook omdat Alfred Schreuder, de trainer van Hoffenheim, en Dolberg, allebei bij hetzelfde zaakwaarnemersbureau zitten”, stelt Driessen. De journalist van De Telegraaf stelt dat de zaakwaarnemer ‘gewoon wil cashen’. “Misschien dat Dolberg ook best wel naar Nice wil en dat het hem niet uitmaakt, maar het moet je als speler zelf ook wat uitmaken.”

Erik ten Hag liet vanmiddag tijdens de persconferentie voorafgaan aan het duel tegen VVV Venlo van zaterdagavond doorschemeren dat Dolberg gewoon ergens iedere week wedstrijden moet spelen.

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

14 Comments

 1. a.p.

  Ik hoop voor Dolberg dat er een mooi club voor hem komt. een tijdje terug heeft bewezen danst hij een echte spits kan zijn.

 2. -buitenkantje rechts-

  Typerend voor de apatische houding van Dolberg.. Wat kan hem überhaupt wat schelen? Je hebt toch zelf een mening/voorkeur? Hij lijkt wel autistisch..
  Aan de andere kant is het allemaal van horen zeggen..

  1. Yindi02

   Dolber “verzuipt” in Nice. Slechte keuze. Als er iemand zou zijn die hem weer aan het voetballen kan krijgen dan is het Alfred wel.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ben ik met je eens.. In ieder geval iemand die hem kent.. Schreuder of Bosz zou ideaal voor h e m zijn.

    1. Charka53

     Ik zou eerst aan uitlenen denken en hopen dat hij weer aan het voetballen komt en als dat zo is hebben wij er nog plezier van en dan brengt hij voor Ajax nog wat op als hij wordt verkocht.

 3. rickert

  Als er geen goede optie komt, dan maar als stand in bewaren. Laat hem bij 2-0 dan maar de 3de en 4de komen prikken als KJ, als hij dit jaar zijn kansen dan niet grijpt. Dan heb je volgend jaar nog een spits naast Brobbey en een nog oudere KJH

 4. De Nees

  Verhuur aan Hoffenheim is de ideale route, maar kiest hij toch voor Nice dan wil hij liever niet meer terug naar Ajax, anders kan ik het niet verklaren. Hij bedenkt zich mss dat de Ajax speelstijl hem gewoonweg niet ligt, te weinig aanvoer van de zijkanten en geen spits die de bal kan vasthouden. Hij telt zijn zegeningen en wordt dan maar liever verkocht?

 5. Bigboss

  Graag ben wel beetje klaar met die jongen. Ze gesjok tijdens de wedstrijd tegen totenham krijg ik niet uit me kop. Ik had hem vanaf die wedstrijd nooi5 meerop gesteld

Comments are closed.