Ten Hag: “Ik denk dat Donny dit seizoen voor Ajax speelt”

Erik ten Hag denkt dat Donny van de Beek de rest van het seizoen bij Ajax blijft. Tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van zaterdagavond tegen VVV-Venlo liet de trainer zich kort uit over de situatie van Van de Beek. Eer is concrete interesse van Real Madrid maar iedereen bij Ajax hoopt op een langer verblijf van de Oranje-international.

Van de Beek gaf na afloop van de wedstrijd tegen PAOK Saloniki (3-2 winst) aan dat hij hoopt dat er snel duidelijkheid rondom zijn situatie komt. Ten Hag werd uiteraard gevraagd naar de stand van zaken. “Dit soort vragen moet je aan Marc Overmars stellen”, aldus de Ajax-coach. Wat hij zelf denkt?: “Ik denk dat Donny dit seizoen voor Ajax speelt.”

Related posts

6 Comments

 1. apeldoorn

  ik denk dat we de boel goed op de rit hebben, complimenten aan Marc Netto!
  Marin, hmmm ik weet het nog niet
  Martinez echt een topper!
  Ik ben benieuwd naar Alvez
  laat Quincy hauw van waarde zijn.

  1. FrankiC

   We hebben anders het middenveld nog niet echt op orde. Lijkt me toch erg belangrijk. Ik heb overigens nog vertrouwen in Marin en hoop dat TH Ekkelenkamp wat vaker laat snuffelen.

Comments are closed.