Huntelaar en Mazraoui vraagtekens voor duel tegen VVV

Ajax moet het in de wedstrijd tegen VVV-Venlo mogelijk doen zonder Klaas-Jan Huntelaar en Noussair Mazraoui, zo laat Erik ten Hag weten tijdens de persconferentie in aanloop naar het uitduel in Venlo. Beide spelers zijn niet ongeschonden uit het duel van afgelopen dinsdag tegen PAOK Saloniki (3-2 winst) gekomen.

Huntelaar raakte geblesseerd aan zijn rug bij het penalty-moment voorafgaand aan de 3-1. ‘Klaas-Jan is wat aangeslagen uit de wedstrijd gekomen, al ziet het er wel positief uit. Hij gaat ook zo trainen. Bij Mazraoui zit een probleempje. We moeten kijken of hij morgen gaat halen. Hij heeft last van zijn knie en achter hem staat een vraagteken’, aldus Ten Hag.

Verder laat Ten Hag weten dat Siem de Jong en Zakaria Labyad de groepstraining inmiddels weer hervat hebben. ‘Alleen Carel Eiting nog niet’, aldus Ten hag, die in het midden laat of hij spelers gaat sparen in het duel met VVV-Venlo. ‘Wij leven van wedstrijd tot wedstrijd.’

Iemand die wellicht speelminuten krijgt is Edson Álvarez. De Mexicaan speelde eerder deze week wel een onderlinge oefenpartij op De Toekomst  Ten Hag is voorzichtig met hem. ‘Hij moet toch vooral in het eerste team gaan wennen. Het zou misschien kunnen dat hij een keer bij Jong Ajax meedoet, maar dat is niet de gedachte die ik in mijn hoofd heb.’

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

11 Comments

  1. Finidi

   Alsjeblieft zeg,dan zet er maar een echte spits bij uit de jeugd, krijgen die ook nog es een kans

 1. Secondant

  Ja waarom nou geen Brobbey?? Die gozer is de nieuwe Lukaku maar dan meer Ajax style. Waarom moet zo’n gozer nog 4 jaar rijpen. Hup opstellen tegen FC Achteruit uit f*cking Venlo.

 2. De Nees

  Geen risico’s nemen op dat kolere hoogpolig tapijt daar, verschrikkelijkste rubbermat van hele ED.

 3. Zlatan4ever

  Moos, gast…
  Exelsior doet het dit seizoen een treetje lager, dus op dat veld hoeven wij (AJAX) gelukkig niet te spelen…
  Maar je hebt gelijk het is een kutveld….

Comments are closed.