Veltman: ‘Ze zingen Donny nog GEEN jaar’

Donny van de Beek staat in de concrete belangstelling van Real Madrid, maar de achterban van Ajax hoopt hem te bewegen in Amsterdam te blijven. Ook dinsdagavond tijdens en na afloop van het duel tegen PAOK galmde het ‘Donny nog een jaar’ weer door de Johan Cruijff Arena. Teamgenoot Joël Veltman kan er wel om lachen en maakt er grapjes over met de persoon in kwestie, Donny van de Beek. Na de zege op FC Emmen werd afgelopen zaterdag het lied ook al gezongen door de medespelers van Van de Beek in de Ajax-kleedkamer. “Dat is nu niet gebeurd, maar af en toe maken we er wel grapjes over natuurlijk”, aldus Veltman tegenover VoetbalPrimeur.

“Ik zei voor de grap: je denkt natuurlijk ‘Donny nog een jaar’, maar je hebt het niet door. Ze zeggen: nog géén jaar. Niet meteen vedetteneigingen krijgen, hè”, zo lacht Veltman. “Daar moest Donny ook wel om lachen. Maar hij beslist. We hopen dat hij bij Ajax blijft.”

Related posts

12 Comments

   1. Zlatan4ever

    BR, ff serieus ….
    Veltman is geen “ajax-held”, maar je kan toch niet ontkennen dat hij “nu” erg nuttig is voor dit team

Comments are closed.