Sport: ‘Ajax legt aanbieding neer in Kroatië voor 21-jarige Olmo’

Ajax heeft zich officieel gemeld voor Dani Olmo, een 21-jarige Spaanse middenvelder, die momenteel onder contract staat bij Dinamo Zagreb. Het Spaanse Sport weet vandaag te melden dat Ajax en de club uit Kroatië in gesprek zijn over een mogelijke transfer.

Naast Ajax zouden ook Manchester United, Everton en Wolverhampton Wanderers interesse hebben in Olmo maar lijkt Ajax vooralsnog de beste papieren te hebben. Dinamo Zagreb heeft een transfersom van rond de veertig miljoen in gedachten maar heeft Ajax een aanbieding neergelegd die via een aantal bonussen flink kan oplopen en zou het Dinamo een doorverkooppercentage gunnen. Sport laat tevens weten dat de gesprekken tussen Ajax en de vertegenwoordigers van Olmo nu de volgende stap in het proces zal zijn en dat een verwoede poging van Dinamo om het contract alsnog te verlengen is afgewezen door de speler zelf. Olmo begon zijn loopbaan bij Espanyol en maakte in 2007 de overstap naar FC Barcelona. In 2012 maakte hij de overstap naar Dinamo Zagreb en groeide in Kroatië uit tot een bepalende speler op het middenveld. Afgelopen zomer won Olmo met Jong Spanje nog het EK Onder-21 en wordt hij gezien als een toekomstige smaakmaker voor de Spaanse nationale ploeg.

Bron: Sport

 

Related posts

19 Comments

 1. dennis78

  40 miljoen? dat lijkt me wel wat aan de dure kant. ik denk dat we dan met de huidige selectie en jeugd beter af zijn.

  1. theomar

   We moeten zagreb niets gunnen. Ze zijn enkele jaren geleden omgekocht door Lyon. Ajax liep daardoor volgende ronde CL mis. Kortom beide ploegen zijn k..
   En beide ploegen geen zaken meer mee doen.

  1. FrankiC

   Tja, bij WII liep iets speciaals. En daarvoor hoef je niet zo diep in de buidel te tasten. Een misser wmb.

  1. FrankiC

   Ha Bony, wat is daarmee gebeurd?
   Transfervrij!! Waarde 5,5 mio!!!
   (Vrije val na 32 mio een paar jaar geleden.) Machlasachtige ontwikkeling.

Comments are closed.