There are no ads, please add some


Edson Álvarez maakt eerste minuten in besloten oefenduel

Jong Ajax en de reservespelers van de hoofdmacht hebben in een besloten oefenduel hun krachten gemeten. In dit duel heeft de 21-jarige Álavarez zijn eerste, weliswaar officieuze, minuten voor Ajax gemaakt. Voor het eerste kwam de Mexicaan nog niet in actie maar zat wel al enkele malen op de bank zoals gisteren in de wedstrijd tegen PAOK Saloniki. Edson stond in een elftal met Zakaria Labyad, Kik Pierie, Perr Schuurs en Quincy Promes maar helemaal lekker ging het niet want er werd met 3-1 verloren. Álvarez was mede betrokken bij een tegendoelpunt omdat hij een strafschop veroorzaakte. 

Gerelateerde posts

13 reacties

    1. nick-afca95

      Ik zie eerlijk gezegd Martinez eerder als linksback, alleen jammer dat we daar al onze Nico hebben lopen. Blind en Alvares/schuurs in het centrum en middenveld met Mazraoui, Marin en Donny

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.