Ajax volgende week al uit tegen APOEL; woensdag er op thuis

De laatste horde voor Ajax op weg naar de groepsfase van de Champions League is APOEL Nicosia. De club uit Cyprus wist in de derde voorronde van het miljardenbal af te rekenen met FK Qarabag. APOEL verloor vorige week in eigen huis met 1-2. Dinsdagavond wisten de Cyprioten echter te verrassen. In Azerbeidzjan werd met 0-2 gewonnen. Aankomende dinsdagavond (20 augustus) treedt Ajax al aan in Cyprus voor de eerste wedstrijd tegen APOEL. Ruim een week later, op woensdagavond 28 augustus, volgt de return in de Johan Cruijff ArenA. Beide duels beginnen om 21.00 uur. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League, terwijl de verliezer zal deelnemen aan de Europa League. Het nadere verkoopschema voor beide duels volgt zsm.

Related posts

10 Comments

 1. Old Ajax

  Ach, tegen PAOK hadden we scheids niet tegen. Als dat bij de tegenstander zou gebeuren zou er gezegd worden UEFA maffia. Nu had de scheids de opdracht van de UEFA er voor te zorgen dat Ajax door ging. Tegen Apoel gaat de scheids met dezelfde opdracht het veld op. Ajax levert de UEFA meer op dan PAOK en Apoel samen. Uitgaande dus van de maffia gedachte hoeven we ons geen zorgen te maken en profiteren we er ook een keer van.

 2. De Nees

  Mogen dan de vrije trappen ook door en ander dan Ziyech genomen worden? D’r lopen toch echt wel een paar met een beter schot…ik bedoel 18 m van doel en 2x in de muur? Op z’n minst de keeper moeilijk maken, want dit is niks.

   1. De Nees

    Ow…jij bent het Charka. Was voorzetje voor AB, hoopte dat hij weer uit z’n panty zou schieten maar hij gelooft het verder wel zo te zien. ?

Comments are closed.