Transfer Van de Beek naar Real Madrid komt dichterbij: Neymar lijkt op weg naar Barcelona

De transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid hangt al weken in de lucht. Alles leek in kannen en kruiken maar plots leek Neymar roet in het eten te gooien. De Braziliaan wil vertrekken bij Paris Saint-Germain en Real Madrid kwam plots in beeld. Van de Beek moest in de wachtkamer. Volgens laatste berichten lijkt echter niet Real madrid maar FC Barcelona de beste papieren te hebben om de voormalige speler van de club in te lijven. Barcelona en PSG zitten dinsdag voor het eerst om de tafel om over een transfer van Neymar te praten, zo meldt onder andere VI.

Overigens is ook Real Madrid nog altijd nadrukkelijk in de markt voor Neymar, die in de Spaanse hoofdstad aanzienlijk meer kan gaan verdienen. De voorkeur van Neymar gaat volgens Le Parisien echter uit naar Barcelona. Zelfs Lionel Messi doet, volgens berichten, nog een duit in het zakje om Neymar over te halen door zijn voormalig ploeggenoot te bellen: “Ga niet naar Real, kom terug naar Barça”.

Er wordt al weken het nodige gezegd en geschreven over de sensationele terugkeer van de Braziliaanse aanvaller, maar nu lijkt het echt concreet te worden. Les Parisiens hebben al laten weten dat men bereid is om mee te werken aan een transfer, mits het juiste bedrag op tafel komt. PSG zou naar verluidt een bedrag van tweehonderd miljoen euro verlangen voor Neymar, terwijl er ook wordt gesuggereerd dat de Franse topclub graag spelers de omgekeerde weg wil zien bewandelen. Ivan Rakitic, Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé werden reeds genoemd als mogelijke ruilmiddelen.

Barcelona is naar verluidt bereid om Neymar hetzelfde contract te bieden als voor zijn vertrek, al betekent het dat hij genoegen moet nemen met een behoorlijke salarisverlaging ten opzichte van zijn loon bij PSG. Er lijkt voor de Braziliaan in ieder geval geen weg meer terug te zijn naar Parijs. In de eerste competitiewedstrijd tegen Nîmes (3-0 winst) ontbrak Neymar vanwege de transferperikelen, tot ongenoegen van de fans van PSG. Zij lieten hem weten dat hij kan ‘oprotten’.

Donny van de Beek is volgens berichten persoonlijk al akkoord met Real Madrid. Mocht Neymar inderdaad naar Barcelona vertrekken dat staan alle seinen op groen voor een vertrek van Van de Beek naar Madrid en dus kan het zo maar zijn dat hij vanavond tegen PAOK zijn laatste duel voor Ajax speelt.

AjaxFanzone gaat door maar stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

39 Comments

  1. JohnDoe77

   Doe hem gewoon een Ziyech bod! Het is een harde werker, scoort belangrijke goals maar is geen vedette die bij Real gaat opvallen. Zonde als hij nu al weg gaat!

  2. KBouter

   Precies.. Als Donny nu gaat…gaat hij het niet redden voorlopig. Waar las ik dat Zidane geen intresse had in Donny maar in andere spelers.

   Gedoemd om nu al te mislukken daaro, daarbij hoort ern Ajacied niet naar die kutclub te gaan!

 1. Arie

  Ik hoop dat ze in madrid stoelverwarming hebben ik verwacht niet veel speel minuten voor onze Donny aldaar. Ajax moet in ieder geval de hoofdprijs vragen (60 Miljoen) en geen cent minder. Ik voorzie het Klaassen scenario voor Donny zeker omdat de trainer hem als derde of vierde keus ziet. Volgend jaar bij Werder Bremen of zoiets.

 2. Vak 120

  Ik snap echt niet dat Donny nog naar die kut club wil..hij kan daar toch geen fijn gevoel meer bij hebben..dit is het zelfde als je met partijspel als laatste gekozen word…nou donny dan kom jij maar bij real..

  1. Finidi

   Ik ook niet maar die gasten willen wat denk ik, de Ligt naar Juve snapte ik ook niet als ajaxliefhebber

 3. dickst14

  Ja hij zal wel gaan. Hij zegt niet dat hij bij Ajax blijft. Duidelijk dus. Beter nog een jaar Ajax en dan Barca. Maar goed, hij gaat naar Madrid dus.

 4. -buitenkantje rechts-

  Als een speler wil gaan, laten gaan en zorgen dat je het hoogste bedrag mogelijk voor hem krijgt..
  Als hij had willen blijven, was hij wel met Ajax in onderhandeling gegaan net als Ziyech, Tadic, Fico, Onana, Neres en Veltman.

 5. Iceman

  Ik denk niet dat Donny het daar gaar redden ik hoop het wel natiurlijk maar ik denk het niet. Want ik hoorde van mijn collega die uit spanje komt en suporter is van Real dat Zidane niet zit te wachten op Van De Beek. Zindane ziet graag Pogba naar Real komen of Neymar Pogba zal het nu niet worden Neymar??? Weten we nog niet maar ik zou als ik Donny was goed na denken of Real wel goed is voor hem? Aangezien de trainer niet op zo’n speler zit te wachten.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik zit in Spanje en lees dat Neymar in onderhandeling is met Barcelona. Zelfs Messi bemoeit zich ermee. Hij zou 200Milj moeten kosten.. Waanzin!
   In de deal zouden spelers geruild kunnen worden..bv Coutinho en Rakatic

   1. Bakkie

    Je zou maar supporter zijn van een club als PSG… Die maken er echt een teringzooi van, zielloze kutclub. Ik hoop dat zij nooit de CL zullen winnen

 6. BeukerAjax

  Dat hij daar nog heen wil… wat ik al eerder zei: de trainer wil hem niet alleen de voorzitter, nu al derde keus… ben bang dat hij geen basisplek krijgt… net als vele Nederlanders die hem al voorgingen… blijf lekker Bij Ajax jongen, basisplaats en gaan voor minimaal de dubbel! Daarna komen er zat clubs die wel voor je voor het vuur gaan!! Hou de eer aan jezelf en denk aan een mooie toekomst!❌❌❌

 7. Griffioen66

  Donny ik wens jou echt het beste, maar of je nu als plan B naar RM zou willen gaan zou ik nog maar eens heel goed overwegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een aantal voorgangers welke niet eens als plan B werden gepresenteerd en na een jaar of max 2 jaar alweer vertrokken en er niets wijzer van zijn geworden. Denk aan Sneijder, vd Vaart, Huntelaar maar ook aan Robben en van Nistelrooij. Op de laatste na niet echt een geslaagd succes bij RM, neem dat mee in gedachten of leg je oor eens te luister bij ze en vraag ze eerlijk te adviseren. RM is een ordinaire koopclub zonder visie gebleken.
  Als ik je zaakwaarnemer was en het beste met je voor heb wist ik het advies wel, maar helaas zijn de meeste teveel met hun eigen belang bezig. Ik wens je veel wijsheid toe, maar hoop zeer dat je dit gratis advies eens overweegt en de juiste beslissing neemt.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Ik denk, dat hij dit echt gaat lezen, Griff66. Huilend van ontroering zal Donny dit zijn meisje en zijn ouders laten lezen. Hij gaat hier een screenshot van maken en als hij straks op de bank zit bij Real, dan zal hij in tranen raken, wanneer hij jouw proza weer leest met het prachtige commentaar, de wijsheid die zomaar even uit je mouw schudt, werkelijk prachtig dit. Proza, echt! Goethe draait zich om in zijn graf en snapt, dat hij er eigenlijk niets van kon. Kafka draait zich ook om in zijn kist wetende, dat hij in de vergetelheid gaat te raken door Griffioen66.

 8. Iamsterdam2015

  Opzich is Real een mooie club ( achter Ajax en Barca) niks
  Mis mee. Maar ondanks dat hij gvb bussen vol geld gaat verdienen zie ik hem niet in dr basis belanden. Ik twijfel niet aan zijn kunnen, meer aan de intentie van Zidane. Ik zie het al gebeuren dat hij in januari weer wordt verhuurd om vervolgens na 2 seizoenen te eindigen bij een Spaanse middenmoter. Niet doen Donny, blijf lekker en ga volgend jaar voor een engelse topper!

 9. Valentino

  Zou hij echt nog naar Real willen? Als Real hem zo graag wil waren ze toch gelijk gekomen en zou de transfer van Neymar of Pog a toch niet van invloed mogen zijn.
  Komt nu meer over alsof Donny de nummer zoveel op de lijst is en of hij daar nu zo blij mee moet zijn.

  1. ems

   Hij hunkert naar waardering denk ik en als RM komt dan voel je je wel behoorlijk gewaardeerd lijkt me.

 10. Hanski

  Wat n gelul allemaal….alsof donny luistert naar supporters…het is graag bij Ajax of lekker zakkenvullen ergens anders…er zijn betere spelers als donny weg gegaan en ook daarna pakten we heel veel prijzen! Ik vind t oprecht jammer als hij gaat, donny is voor en bij Ajax een topper…maar smeken om te blijven….nee dan staat er echt wel een nieuwe held op!
  Vanavond 3-1 en dooooor!!!
  Veel plezier allemaal ❌❌❌

 11. Stimi

  We gaan het wel weer zien. Isco betrekken in een deal. En vanavond laten we ons weer horen; donny , nog een jaar!!!

 12. Marc Overdwars

  Off topic: wat is jouw 11 tegen PAOK

  Ik zeg schuurs erin
  Veltman rechtback
  Mazz ipv marin
  Tadic spits

 13. Forever nr14

  Vak120 hahah precies, puur omdat het Real Madrid is qua naam, voelt ie zich gevleid om naar die misselijkmakende club te gaan.
  Die club hebben nog nooit een eigen speelwijze gehad, maar puur berust op het materiaal wat ze hebben gekocht jaarlijks. Nep club bah.

 14. apeldoorn

  als iedereen het ziet, waarom ziet ie het zelf dan niet dat Real echt totaal geen club is voor hem, voor niemand trouwens want hoe koud wil je het hebben.

  nog een jaar Ajax en volgend jaar staan de clubs die wel bij hem passen in de rij, Tottenham, Bayern, misschien wel Barca en Man C.

  als je blieft Donny, denk na en laat held niet bepalend zijn!

  Donny nog een jaar, nog een naar, Donny nog een jahaar, na na na na na na na Donny of een jaar

Comments are closed.