Mazraoui lijkt op tijd fit voor duel met PAOK

Erik ten Hag verwacht dat hij dinsdag gewoon kan beschikken over Noussair Mazraoui, zo liet de Ajax-trainer maandag weten tijdens de persconferentie voorafgaand aan de return in de 3e voorronde van de Champions League tegen PAOK.  De 21-jarige verdediger annex middenvelder viel zaterdag in het competitieduel met FC Emmen (5-0-winst) in de 54e minuut uit met een lichte bilspierblessure, maar de schade valt dus mee.

Ajax-PAOK Saloniki begint dinsdag om 20.30 uur en staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Craig Pawson. De winnaar van de tweestrijd neemt het in de play-offs op tegen het Azerbeidzjaanse Qarabag FK of het Cypriotische APOEL Nicosia. Qarabag won vorige week het heenduel met 1-2.

AjaxFanzone gaat door maar stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

5 Comments

    1. FrankiC

      Ik vond ‘m in de heenwedstrijd als middenvelder juist erg matig. Het ging te veel langs ‘m heen. Verwacht hem als back en Veltman centraal. TH zal Dest nog té onervaren vinden, maar die zou ik het liefst zien op de rechtsback positie. Kwestie van tijd.

Comments are closed.