Ajax – PAOK voor vrijwel iedereen live te bekijken op tv

De return in de voorronde van de Champions League tussen Ajax en PAOK Saloniki is uitverkocht. Voor wie er niet in geslaagd is een kaartje te bemachtigen, of niet in de gelegenheid is, wordt het duel rechtstreeks op TV uitgezonden. VodafoneZiggo heeft de uitzendrechten van het tweeluik van Ajax tegen PAOK Saloniki gekocht. Klanten van kabelbedrijf Ziggo kunnen de wedstrijd via voorkeuzekanaal 14 op digitaal basiskanaal Ziggo Sport volgen. Wie bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobilewil kijken, kan terecht op het kanaal Ziggo Sport Select van betaalzender Ziggo Sport Totaal. Speciaal voor deze wedstrijd wordt Ziggo Sport Select door vrijwel alla distributeurs tijdelijk opengezet zodat zonder aanvullend abonnement naar de verrichtingen van Ajax in de Champions League gekeken kan worden.

Op de radio zijn zeer uitgebreide impressies van de voetbalwedstrijd op NPO Radio 1 te beluisteren. Deze radiozender is in Nederland via FM en DAB+ in de ether alsmede wereldwijd via internet met apps als RadioNed+ en TuneIn te beluisteren.

Ajax – PAOK begint dinsdagavond 13 augustus in de Johan Cruijff ArenA om 20.30 uur .

AjaxFanzone gaat door maar stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

5 Comments

Comments are closed.