Ten Hag wil dolgraag dat Veltman en Van de Beek blijven

Erik ten Hag hoopt van ganser harte dat zowel Donny van de Beek als ook Joël Veltman bij Ajax blijven. De coach wil het duo niet kwijt, maar weet wat voor een bizarre maand augustus kan zijn. Hakim Ziyech en David Neres verlengden al en Ten Hag hoopt dat Van de Beek hetzelfde doet. ‘We hopen dat hij nog een jaar blijft, want hij is een belangrijke spil in de speelwijze. De dynamiek die hij brengt, daarin speelt hij een belangrijke rol. Ik ben er vrij onverstoorbaar onder, maar wij als Ajax zullen er alles aan doen dat hij blijft. De ontwikkeling die hij heeft ingezet, daarmee heeft hij zich zó in de kijker gespeeld, dat alle clubs in Europa achter hem aan zitten.’

Joël Veltman heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging als deze op zijn pad komt maar Ajax is met hem in gesprek over een langer verblijf.  Ten Hag wil de verdediger, die tegen Emmen weer eens centraal stond, absoluut niet kwijt. ‘Ik heb hem gezegd dat hij niet weg mag. Met Matthijs de Ligt zijn we een belangrijke kracht kwijtgeraakt. Hij kent de speelwijze en daarin hebben we Veltman nodig.’ Een verlenging behoort tot de opties. ‘Daar zijn we over in gesprek, maar dat is aan hem. Ik snap hem heel goed, maar we moeten in het belang van Ajax denken.’

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

17 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Beek is een topper.. Het zou echt een aderlating zijn als hij vertrekt. Je ziet dat de jongens die vorig seizoen samen CL hebben gespeeld elkaar makkelijk vinden. De nieuwelingen hebben moeite om in te passen. Beek met combinaties met Neres..Ziyech en Tadic is levensgevaarlijk voor iedere tegenstander.
  Over Veltman heb ik genoeg gezegd. Elke wedstrijd een 6-7 .. Leuk voor de eredivisie.

 2. Secondant

  Veltman altijd goed voor een veltmannetje; lekker laten gaan. Ajax hoort gewoon potentiele wereldtop achterin te hebben, geen eredivisiemateriaal die je vervolgens in de CL laat spelen.
  Daarnaast is hem een transfer naar niveautje West Ham gewoon gegund.

  1. Yindi02

   Jammer dat jij niet de hoofdtrainer van Ajax bent maar, vind je het erg als ik zeg toch meer vertrouwen te hebben in tH?

 3. Kapstein

  Ik begrijp echt dat negatieve commentaar ovr Veltman niet. Hij was onze aanvoerder en international toen hij een hele zware blessure kreeg. Hij was best vaak de enige die de strijd aan durfde te gaan. Het team is nu heel veel beter en hij doet het prima. Speelt eigenlijk steeds beter.
  Het afbranden is onzinnig. Echte supporters staan achter hun spelers. Door dik en dun.

  1. Yindi02

   Ze snappen het zelf ook niet Kapstein en daarom is het totaal irrelevant. Ze lullen elkaar na. Onze trainer denkt daar blijkbaar heel anders over en ik denk dat hij het toch net iets beter ziet dan die “experts” hier.

   1. Charka53

    Of Haggie het altijd wel goed ziet zijn de meningen over verdeeld maar dat hij Veltman er bij wilt houden doet hij wel goed.

  2. Amoebe

   Heeft vooral met litmanen te maken vrees ik

   Veltman zal nooit de beste worden maar na zijn blessure is hij degelijk.

   1. Kapstein

    @Amoebe: ik zie niet wat DIT nou weer met Litmanen te maken heeft. Ja, het afbranden van ziyech is net zo onzinnig, maar dit ging niet over hem en dus ook niet over Litmanen. Overigens hadden we zonder Veltman waarschijnlijk nooit gewonnen van Juventus.

 4. Prinsengracht

  Ik had voor zijn blessure heel veel kritiek op Veltman. Maar hij is teruggekomen van een blessure op een moment dat het niveau van Ajax veel hoger was geworden. En toch speelt hij meestal goede wedstrijden. Daarnaast is overduidelijk dat hij zelf helemaal niet weg wil bij Ajax. Ik zou hem er nu bij houden.

 5. Geroldkohlen

  Donny absoluut houden! Veltman? Goed als 12de of 13de man. Als er een club zich meld en ik zeg als , want dat is totaal nog niet aan de orde dan mag hij ook gaan. Vertrek Veltman is op te vangen, en een leuke transfer gun ik hem.

Comments are closed.