Mundo Deportivo: ‘Van de Beek in 2020 naar Real Madrid’

Donny van de Beek stelt zijn vertrek naar Real Madrid uit, zo schrijft Mundo Deportivo zaterdag. Volgens het medium wil Real Madrid eerst enkele spelers verkopen voor het zich weer gaat mengen op de transfermarkt. Van de Beek en Real waren al akkoord over een meerjarig contract.

Volgens Mundo Deportivo staat de transfer nu gepland voor de zomer van 2020 al sluit men een transfer ook nog niet helemaal uit, maar dan zal Real nog deze maand een aantal spelers ( Gareth Bale en James Rodriguez) moeten verkopen. Zidane ziet Van de Beek graag naar Madrid komen, maar hij blijft hopen op de komst van Paul Pogba maar aangezien de Engelse transfermarkt is gesloten lijkt die overstap er deze zomer niet te komen. Ook spreekt men over een winterse transfer van Van de Beek maar dat is dan weer afhankelijk van de prestaties van Real in de eerste seizoenshelft. Real Madrid haalde deze zomer al voor ruim driehonderd miljoen euro aan spelers binnen en zal nu dus eerst schoon schip moeten maken alvorens er nog meer spelers kunnen worden aangetrokken.

Bron: Mundo

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

28 Comments

  1. Arie

   Mooi contract open breken en 1 of 2 jaar verlengen met beter salaris a la Ziyech dan kan er een mooi prijsje gevraagd worden.

 1. Koning Haarms Wolfs

  Waarom zou iemand naar een club willen, waar je duidelijk tot plan C behoort? Waar je niet aan spelen in het eerste toe gaat koemen. Hoop dat Donny volgend jaar naar een club gaat, waar hij beter van wordt/wordt gemaakt en dat hij niet de vaste bankzitter bij Real wordt.

 2. Wenen 1995

  Van de Beek waarschijnlijk nog een jaar Ajacied! Na Ziyech gisteren, weer super goed nieuws! Nu vanavond knallen en dinsdag die Grieken oprollen. Hup, Ajax!

  1. ajacied078

   die hebben we. naam is huntelaar. probleem is dat we een spits moeten vinden die dat scorend vermogen heeft en zn leeftijd mee.

 3. ems

  Ze willen Pogba, Donny gaat volgend jaar na een goed seizoen naar een andere topclub, let maar op

 4. Koning Haarms Wolfs

  Off: mooi stuk van/over Lasse in het AD. Een echt klasbak, modelprof, en ja, een echte Ajacied! We gaan hem zeker missen.

 5. Finidi

  Zou goed uitkomen dit verhaal, bedoel vd Beek nog een seizoen bij ons, steeds belangrijker en is al maar wordt nog grotere topper!

 6. Yor2002

  Wat dacht je van een ruildeal Bale en James voor Van De Beek daar kan ik nog mee leven dan meer geld waar we al genoeg van hebben en toch nooit grote spelers van zullen kopen.

 7. AFCA my World

  Zou het geen idee zijn om van de Beek met bijbetaling te ruilen tegen James Rodriguez ! Ik ben fan van hem ! ⚽️

  1. Finidi

   Vind James wel een type Ajaxspeler eigenlijk maar kan ernaast zitten en zon type moet ook nog hier in nederland willen spelen, zou ik niet doen als ik hem was.

 8. Secondant

  Donny laat toch niet zo met je sollen joh. Neem een andere zaakwaarnemer en laat je ook niet gekmaken door de club waar bijna elke mooie speler volledig het spoor bijster raakt. Alleen als gearriveerde vedette of Real eigen kweek heb je daar wat te zoeken.

 9. apeldoorn

  Tottenham zou een perfecte club zijn voor Donny, daar zou hij okk de waardering krijgen die hij bij ons ontbangt. Niet naar dat koude zielloze Real Madrid gaan, hoeveel vrootheden zijn daar al niet op de bank beland

Comments are closed.