Bosz wilde Dolberg naar Leverkusen halen, Ten Hag ligt dwars

Kasper Dolberg maakte in het seizoen 2016/2017 zijn debuut bij Ajax onder toenmalig trainer Peter Bosz. Als het aan Bosz had gelegen dan was er dit seizoen weer een samenwerking geweest tussen beide personen maar daar heeft Erik ten Hag een stokje voor gestoken, zo weet Het Parool te melden.

Sinds zijn debuut bij Ajax heeft Dolberg nooit echt de hoge verwachtingen, mede door blessureleed, kunnen inlossen maar trainer Erik ten Hag blijft potentie zien in de Deen. Zolang ik bij Ajax ben, is Kasper nooit fit geweest’ liet Ten Hag onlangs nog weten. Bosz had na Daley Sinkgraven dus ook Kasper Dolberg naar Leverkusen willen halen maar die deal werd al snel afgeblazen. Echter lijkt voor Dolberg nu wel het moment aangebroken om daadwerkelijk goed te gaan presteren want een scherpe Klaas-Jan Huntelaar neemt nog moeiteloos zijn taken over. Dolberg scoorde weliswaar in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV maar maakte een week later tegen Vitesse weer een matige indruk. Tegen PAOK viel hij na een half uur geblesseerd uit maar de verwachting is dat hij vanavond tegen FC Emmen weer vanaf het eerste fluitsignaal begint in de spits.

Bron: Het Parool

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

19 Comments

 1. Wenen 1995

  Staat nergens hoeveel Leverkusen wil betalen. Als ze dachten hem voor een fooi te kunnen ophalen in Amsterdam, dan snap ik Ajax wel. Hopelijk speelt Dolberg eindelijk weer eens de zonnepanelen van het dak in de JC Arena…. Ben benieuwd of we de oude Dolberg ooit nog eens gaan zien.

  1. Yor2002

   Ik denk dat als hij een vol seizoen onder Bosz mee kan draaien hij topscorer van de Bundesliga wordt. Dolberg is een counterspits je moet hem niet gebruiken zoals ajax hem nu probeert te gebruiken.

   1. Bakkie

    Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben… Al hoop ik nog steeds dat een spits met zoveel techniek ook in dit Ajax-systeem gaat vlammen

 2. Vak 120

  Dit kan ik dan weer niet begrijpen..ik denk als je dolberg voor rond de 15 miljoen kan verkopen je dat moet doen! Het zit er gewoon niet in bij deze jonge.
  Ik weet niet wat leverkusen wil betalen hoor.maar van mij zou hij verkocht mogen worden!

    1. Amoebe

     Tadic is geen pure spits. Ajax hoort gewoon een echte spits te hebben. Eerste paal en binnentikken/koppen.

     Eens dat je met dolberg al een tijd kunt wegstrepen als speler….het kuttige is dat we weten wat hij kan.

     1. Ptr

      Dat breien van ajax schiet niet op voor Dolberg.
      Linkspoot op links rechtpoot op rechts en voorzetten dan is Dolberg in zijn kracht. Dat gepiel wat ze nu doen tegen al de eredivisie teams, wat moet je anders, die zich ingraven is zijn spelletje niet.
      Hoop dat hij zijn draai nog vindt. Want in zijn kracht gezet knalt hij ze er wel in! Verkopen geen optie zonder alternatief.

 3. Jur

  Ik zeg zodra er een club komt die interesse toont en een redelijk bedrag neer telt , NIET over nadenken en gelijk handelen.
  En met mij denk ik nog 30.000 in het stadion die er zo over denken.
  Die gaat zijn oude vorm nooit meer halen ben ik bang
  En dan met die verdiende transfer miljoenen een killer spits aantrekken die er gelijk staat en met ” the Hunter” een fantastische back up

 4. AFCA my World

  Word het geen tijd dat Ajax Stengs op haalt bij az ? Is een fantastische speler en past bij Ajax ! ⚽️

  1. Martin_FSide

   Stengs is geen spits dus, en op de flanken is het goed bezet dus dan zou je hem voor de bank halen.

Comments are closed.