Blind: ‘Als Ajax komt, gaan we in gesprek’

Daley Blind staat mogelijk open voor een nieuw contract bij Ajax. De huidige verbintenis van de reserve-aanvoerder loopt nog meerjarig door, maar kan worden opgewaardeerd wanneer de club en speler daarvoor open staan. ‘Het ligt aan Ajax, dus dat moet je aan anderen vragen, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin en als Ajax daarmee komt, gaan we in gesprek’, aldus Blind tegenover FoxSports. Dusan Tadic, Hakim Ziyech en David Neres verbonden hun toekomst al langer aan Ajax en misschien Blind dus ook.

Wat betreft de wedstrijd tegen FC Emmen was de reserve-aanvoerder tevreden. ‘Er zijn genoeg punten waarin het goed ging, maar ook genoeg verbeterpunten’, laat de middenvelder weten. ‘5-0 is een goede uitslag, maar met name in de eerste helft waren we te vaak gehaast. We wilden vaak te snel de beslissende pass geven.’ Tijdens het laatste deel van de tweede helft speelde Blind weer achterin en Lisandro Martínez op het middenveld, de gedachte hierachter moet Blind nog bespreken met coach Erik ten Hag. ‘Misschien was het wat rustiger voor mij of wilde hij Lisandro daar even zien’, besloot hij.

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

22 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Optie en keuzes genoeg voor TH.. in elke linie kan hij variëren. Ik hoop dat Blind blijft.

  1. JohnDoe77

   Blind blijft 100%, gaat er alleen om of Ajax hem -net als Tadic, Neres, Onana, Tagliafico en Ziyech- ook in salaris en looptijd wil upgraden. Vind dat wel passend gezien zijn rol.

  2. antonajax

   Woow wat een sollicitatie dit.. iemand uit het bestuur of TC leest dit toch ook wel?! Gelijk een verbeterd contract geven!

  1. Bakkie

   Dit heeft niet zoveel te maken met of Blind blijft of niet, maar vooral met het feit dat Blind ook wel een wat hoger salaris wil nu iedereen omhoog is. Ik zou hier nog even mee wachten als ik Overmars was.

   1. KBouter

    Juist… zo denk ik ook dat dat erachter zit. Papa zou wel gezegd hebben.., je moet het nu slim spelen. Volgens mij heeft Blind nog een jarenlang lopend contract en word al uitstekend betaald

   2. De Nees

    Zou raar beleid zijn als je iedereen maar gaat verhogen. Alleen als er een bod komt voor iemand doe je een tegenbod met een contractverbetering.

 2. Amoebe

  Die jongen heeft toch een rare carriere gehad.

  Verguisd bij ajax, held van ajax, zeer matige periodes en zeer sterke periodes. Maar toch wel een echte ajacied gebleken.

 3. Secondant

  Waarom moet hij bijtekenen? Contract loopt nog jaren. Blind is een gewaardeerde kracht, deelt gewoon mee in alle afgesproken premies maar nu denkt iedereen opeens dat ze de nieuwe Messi zijn.

 4. Stimi

  Als waardering naar elkaar toe en daley verdient het ook. Zo blijft de as van het team intact

 5. Charka53

  Wordt Blind straks de nieuwe Veltman waar we over gaan zeuren , dan is hij goed en dan is hij weer niet goed maar het is toch een echte Ajacied , hier word ik toch zo moe van ?

  1. Yindi02

   Weet niet of hij een “echte” Ajacied is, wanneer ben je dat dan? Ook niet relevant trouwens. Vraag is, of hij van waarde is voor dit Ajax en dat kunnen we toch niet ontkennen wel?

   1. Charka53

    Als je zo wordt af gebrand als zijn eerste tijd bij Ajax en dan terug komt en je gewoon gedraagt zoal je van een normaal mens binnen en buiten de lijnen ben je voor mij een echte Ajacied en hij is zeker van waarde voor dit Ajax ondanks zijn tekort aan snelheid .

 6. Stimi

  Door het gedraai in madrid zal ook donny gaan bijtekenen, naast deze daley. Heb er blind vertrouwen in!!

Comments are closed.