There are no ads, please add some


Ziyech verbindt zich langer aan Ajax

Ajax en Hakim Ziyech zijn het eens geworden over een nieuw contract dat loopt tot medio 2022. Hiermee lijkt een transfer van de baan en heeft Ziyech gekozen voor een langer verblijf bij Ajax. 

Hakim Ziyech kwam in 2016 over van FC Twente. Hij speelde tot nu toe 133 officiële wedstrijden voor Ajax en wist 42 keer het net te vinden. 62 keer was hij de aangever bij een doelpunt.

 

Gerelateerde posts

59 reacties

 1. Koning Haarms Wolfs

  Lekker bezig! Dit schept vertrouwen, dit wordt weer een mooi seizoen……….hoop ik.

 2. Old Ajax

  Tering, wat ben ik blij dat Ajax geen topclub is en het ziet zitten in Ziyech he Litmanen. Enige nadeel zijn de turflijsten van Litmanen. Die zal de schoonheid van het spel en de bedoeling van Ziyech nooit zien als een pass niet lukt. Nu vd Beek nog binnenboord houden. Doen jullie allemaal je best morgen in het HC stadion?

 3. Ajax 1

  Zooooo, wat een lekker nieuwtje! Geweldig gedaan door directie en natuurlijk top van ziyech zelf. Ik ga morgen en dinsdag op de banken voor deze man, neres en vd beek in de hoop dat die ook blijft….

  1. Litmanen

   Hahahaha, tof dat hij blijft, maar heren, dat voorspel ik al weken! Niemand wil hem hebben.
   Slimme jongen hoor, zit inmiddels al op drie miljoen per jaar.
   Let op, volgend seizoen, zelfde spelletje.
   Maar Overmars is nog niet in staat om Schone binnenboord te houden, dus ik hoop dat jullie nou eindelijk begrijpen dat dit niet de verdienste is van Overmars.
   Voor twee miljoen per jaar hadden we een fatsoenlijke vrije trap in huis gehouden.

   1. Old Ajax

    Toch ff tussendoor 🤮🤮🤮 en inderdaad RIP. Tering wat een bloedzuigende typhus mongool ben jij. Kom ff met de boot hier naar toe. Hebben we kans dat je verzuipt. Ze hebben hier ook bussen die graag gas geven als je oversteekt.

   2. Geroldkohlen

    top target van bayern! Zelf Sevilla afgewezen! Maar niemand wil hem hebben!!!!! logisch dat hij blijft, wie wil nou een speler zoals Hakim hebben. We mogen van geluk spreken dat veltman nog geen keuze gemaakt heeft, want die kan niet kiezen uit al de keuzes die hij heeft! Want stel je voor dat we zijn cross pass moeten missen, want ziyech kan er niks van. Heb je al een nieuwe notitie blok gehaald??? Het is vervelend om nu weer een seizoen naar een marokaantje te kijken, die het lieverdje is van ten hag pff hij zal ook wel weer niet gewisseld worden. Laten we maar hopen dat we een wereldspeler als veltman kunnen behouden!

    1. Bakkie

     Ik wilde ook weer allerlei argumenten gaan aandragen, maar ik stop ermee. Het heeft geen zin bij Litmanen, hij begrijpt het niet en zal het ook nooit begrijpen.

   3. Prinsengracht

    Wat moet het hier toch een warm bad voor jou zijn, Klitmanen. Lekker over Ajax lullen met gelijkgestemden. Samen met vrienden genieten van de beste spelers. Samen balen als ze verkocht worden en samen blij zijn als ze blijven. Erkenning krijgen voor je inzicht. Zelf heb ik hier geen vrienden. Zou bijna jaloers worden op al die warmte die jij hier ontvangt……

 4. Indojood

  Geweldig nieuws! Morgen de handjes op elkaar voor Hakim en David in de JCA. Donny, doe wat slim is en teken ook bij!

  1. Mr Ajax

   Ja heerlijk nieuws dit! En idd donny, je wilt geen derde keis worden, terwijl je bij ons een godenzoon bent!

  2. Jimmy1971

   Nu staat Donny (na Pogba) weer voor Neymar in de wacht!
   Als ze jou niet echt al eerste keus willen kan je beter blijven, Donny!
   Jij moef spelen waar ze je echt willen en dat komt uiteindelijk vanzelf!!

 5. Vakje129

  Mooiste weekend nieuws , morgen gelijk knallen en Donny massaal toe zingen dat hij ook moet blijven

 6. Old Ajax

  Morgen door het hele stadion: Donny, Donny moet blijven. Donny, Donny moet blijven. En staande ovaties voor Neres en Ziyech bij oplezen van de opstelling. Go for it boys.

    1. Old Ajax

     Hebben ze hier niet maar denk wat je wilt. Jij weet het allemaal het beste tenslotte. Valt me wel op dat je de laatste tijd een beetje dom bent maar dat kan de beste overkomen. Groet weer, het is half acht, andere zaken wachten.

     1. KBouter

      Steeds als jij de confrontatie met Indo hebt.. doe jij 1 berichtje terug om daarna snel te zeggen dat je weer weg bent, in de hoop dat je niet hoeff te reageren meer. Angst onzekerheid regeren.

     2. Old Ajax

      Ik bibber over mijn hele lijf. Fijn dat ook jij alles zo goed weet en begrijpt. Maar ….. shit zeg …… ja hoor, daar zijn die ander zaken weer (angstzweet).

     3. Indojood

      Ach ja AB, Nietmanen, Eug. Geen gekkenhuis ter wereld is groot genoeg voor dit soort kneuzen met al die non-informatie die ze online erbij vermelden als ze reageren.

     4. Old Ajax

      Volgens mij is driekwart van jouw privé leven hier door jou neergezet en geef je steeds vaker onnodig off topic commentaar. Over non-informatie gesproken. Maar ja ….. zaken eenzijdig, en onjuist, benaderen is zo langzamerhand een speciale gave geworden van je. Gelukkig ben jij hier de boss dus schuifelt het merendeel hier braaf achter je aan. Over gekkenhuis gesproken. Oh ja …… heb nu weer wat anders te doen. Drukke middag op komst.

     5. Indojood

      Non-informatie in de zin van bullshit en leugens. Ik lieg niet over mezelf hier en het was ook zinvol want op deze wijze heb ik met sommigen hier buiten het forum om, contact opgebouwd. Jij belazert meteen iemand (Moosie) omdat je je leugens in de echte wereld natuurlijk niet kan waarmaken.

      Veel plezier in je sociale huurflat, sukkeltje.

  1. Yindi02

   Dit is BAM BAM BAM BAM BAM!!! Marc is ‘n goeie!!!!!! Morgenavond Hakim belonen mannen. Zo lekker dit.

 7. Yindi02

  Kan niet wachten tot morgen. Wordt een feest. Mogen Marc morgen niet vergeten mannen. Wow, wat een nieuws.

 8. -buitenkantje rechts-

  Hij had ook geen andere keus. Geen enkel team was goed genoeg voor deze zichzelf overschattende speler.
  Maar ja, met zoveel balverlies zit geen enkele topploeg op je de wachten.
  En Overmars is een sukkel door deze Marokkaan een extra Miljoen te bieden.
  Logisch dat hij dan blijft..
  Ik ben toen ik dit nieuws hoordr meteen naar de Action gerend om een nieuwe blocnote + potlood te kopen..
  Heerlijk! Het nieuwe seizoen beginnen met een verse blocnote en nieuw geslepen potlood om het balverlies van deze hoogmoedige Marokkaan te turven..

   1. Indojood

    Nee, jij bent lekker scherp, JohnDork77! Het blijft apart dat sommige mensen sarcasme niet begrijpen. Het lag er nogal dik bovenop wat BR hier deed.

  1. Old Ajax

   Vergeet niet de keren te turven dat ten Hag hem niet durft te wisselen omdat het de best betaalde speler is.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ja..idd. TH doet aan vriendendiensten.. Daarom staat Labyad ook altijd in de basis. Schöne moest weg, omdat hij geen vriendje van TH was.

 9. Iamsterdam2015

  Lig je op het strand en krijg je van een gabber uit Nederland een appje: “ Hakiiiim blijf hakiiim blijft!!!! Ik kon hem helemaal hier op Mallorca horen gillen. GEWELDIG nieuws dit. Nu Donny nog en mensen…… hebbem we komend seizoen gewoon weer een top team met super gemotiveerde spelers. Dikke lange neus ( hmm
  Neus..🤔) naar alle haters die dachten dat wij leeg geroofd zouden worden. WZAWZDB!!!!

 10. Charka53

  Wel lekker voor Haggie het is toch al niet zo makkelijk om de nieuwe op z’n Ajax te laten spelen.

 11. nash1900

  Geweldig nieuws natuurlijk.Maar wel graag de Ziyech van vorig seizoen. Nu stelt hij teleur

 12. a.p.

  Nu snap ik.waarom Hakim zo vriendelijk naar onze supporters in Griekenland zwaaide
  Ik ben ook blij dat hij nog een tijdje bij ons aller Ajax blijf!

 13. dickst14

  Goed nieuws voor alle echte Ajax supporters. En slecht nieuws voor die lul van een Litmanen, maar dat is geen ajacied maar een Veltman en van Rhijn supporter.

 14. Forever nr14

  Donnyyyyyyyy!!!! In mijn de hoogste prio, Zyech prima natuurlijk alhoewel ik zijn rendement veel te laag vind en te veel balverlies heeft.
  Donnyyyyyyy

 15. Forever nr14

  Gaat me ook benieuwen of Zyech nu wel de vrije trappen richting doel kan schieten met dit jaarsalaris?😬😂😂

 16. Bigboss

  Knap staaltje zowel van Marc als van Ziyech

  Wat ik zei die man stippelt
  Zijn eigen weg en plan

  Niemand anders

Reageren is niet mogelijk.