Transfer Van de Beek naar Real on hold vanwege mogelijke transfer Neymar

De transfer van Donny van de Beek leek slechts een kwestie van tijd maar er is nu toch mogelijk een kink in de kabel die Neymar heet. De Spaanse krant AS meldt dat een deal inzake Neymar roet in het eten kan gooien voor Van de Beek. Real onderzoekt momenteel namelijk, volgens het Spaanse medium de mogelijkheid om de Braziliaanse aanvaller te strikken en dit kan gevolgen hebben voor Van de Beek. ‘Het financiële plaatje van de deal (vijftig miljoen, een som dat Real Madrid als een juist bedrag beschouwt) en het salaris van Van de Beek zijn echter onverenigbaar met de Neymar-deal die men momenteel onderzoekt’, zo klinkt het. Volgens de krant is het sluiten van beide deals niet mogelijk.

Voolgens AS is Paul Pogba geen optie meer voor Real nu de deadline in Engeland voor inkomende transfers is verstreken. Real en Manchester United zaten de afgelopen weken om de tafel, maar een overgang bleef uit. Zodoende richt Real zich, aangaande het middenveld, nu op Van de Beek, die 50 tot 55 miljoen euro moet kosten. Trainer Zinédine Zidane had liever gezien dat Pogba zou komen, maar stelt zich nu tevreden met Van de Beek.

De Ajax-middenvelder wacht echter nog wel op een signaal van Real, zo klinkt het. Volgens AS wacht Real met het aangaan van een deal met Van de Beek, aangezien men nu bezig is met Neymar. De aanvaller van Paris Saint-Germain is momenteel het topdoelwit van Real. De Braziliaan moet een megabedrag kosten, waarbij mogelijk ook enkele spelers van de Koninklijke naar PSG bij betrokken worden.

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

22 Comments

 1. FrankiC

  Hoop toch echt dat Donny blijft.
  Anders toch maar weer kijken of Ødegaard in wen deal betrokken kan worden. Spannend.

 2. BobbyHaarms

  Actie Mark, zsm proberen zijn contract te verlengen a la Ziyech! Donny is veel te belangrijk om zomaar voor 50-60 miljoen te laten gaan..

 3. a.p.

  niet erg als het niet doorgaat. Ons Aller Ajax is ook een top team en wij kunnen Donny zeker nog gebruiken, wij hebben hem nog nodig.

 4. Vierde ster

  Zou geweldig zijn als Donny en Hakim allebei blijven! Hebben we weer een ijzersterk team dat niet zoveel onderdoet voor het vorige team.De achterhoede zit wel goed( moeten nog wel beter op elkaar afgestemd worden) en ja, Frenkie kun je niet zomaar vervangen, aan de andere kant wat er dan nu zou zijn, zijn bepaald ook geen koekenbakkers!

 5. Stimi

  Dit donny toch niet willen, geeft al aan dat Real niet echt wil en donny pas op plan b of c gaat komen. Nog een jaar donny!!!!

 6. -buitenkantje rechts-

  Wat een zieke club ben je als je zo’n megabedrag voor een onderpresterende primadonna wilt neerleggen..
  Zal het ze ook persoonlijk zeggen als ik er over 2 wk ben..?

 7. dickst14

  Donny moet niet als 2e keus naar Madrid. Hij is beter dan die Pogba. Dus de prijs is ook te weinig. Donny kan beter nog een jaar blijven en dan volgend jaar naar Barcelona.

 8. Mr Ajax

  Tjonge wat zal donny zich nu al welkom voelen in madrid als keuze mogelijkheid 24, kekker ik Amsterdam blijven daar ben je optie 1!!

 9. Forever nr14

  Marc, schiet eens op en breek dat contract van Donny open met een mega verbetering, hij is heel hard nodig voor ons allen.

Comments are closed.