Duitse media vlakken Ziyech als ’toptarget’ af; Ook Perisic, Bergwijn en Ribéry genoemd

Nu de komst van Leroy Sané van de baan lijkt door een ernstige kruisbandblessure, zoekt Bayern München verder naar een nieuwe buitenspeler. Eerder vandaag werd nog gemeld dat Bayern nu vol gaat voor Hakim Ziyech. Maar de kampioen van Duitsland heeft meerdere ijzers in het vuur, blijkt nu. Volgens Sky Italia zijn er al serieuze gesprekken met Internazionale over de komst van Ivan Perisic, die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ‘geen indruk’ maakte op trainer Antonio Conte. Vanuit Duitsland klinken vrijdagochtend ook andere geluiden. Timo Werner van RB Leipzig behoort, naast Ziyech tot de ‘belangrijkste kandidaten’ evenals Steven Bergwijn van PSV.

Volgens eerdere berichten stond Ziyech ‘slechts’ op de ‘C-lijst’ Bij Bayern. De kandidaten van de A-lijst waren Sané en Callum Hudson-Odoi, maar laatstgenoemde heeft zijn contract bij Chelsea verlengd. Op de B-lijst stonden Ousmane Dembélé van Barcelona en Brais Méndez van Celta de Vigo, zo klonk het.

Kicker meldde twee weken geleden echter dat Dembélé niet meer in beeld is in de Allianz Arena, terwijl het rond Méndez stil is geworden. De kans lijkt dus groter dat Bayern zal uitkomen bij Bergwijn of Ziyech. Toch komt Sport1 met een verrassende andere naam op de proppen: men stipt aan dat Franck Ribéry nog altijd beschikbaar is. De Fransman nam na het afgelopen seizoen afscheid van Bayern na een dienstverband van twaalf jaar. Ribéry heeft echter nog altijd geen club. “Een ding is duidelijk: hij is fit en zou met zijn gezin graag in München blijven.”

Ajax zou ook met Ziyech in overleg zijn over een langer verblijf in Amsterdam.

 

Related posts

26 Comments

    1. ems

      Ik acht de kans heel groot dat hij blijft, voor hem is het zeker graag of niet. Dit geneuzel over B of C keus?

  1. Wenen 1995

    Je zou toch denken dat meerdere topclubs azen op Ziyech….. Vreemd dat hij nog steeds Ajacied is, maar wel blij mee, overigens!

    1. BobbyHaarms

      Ja, alleen Litmanen vind het niks. Geweldige speler, hoop echt dat ie blijft (Wat duurt dat fucking lang, wachten tot 1 september!)

      1. Mr Ajax

        Ja man, dit duurt een eeuwigheid, net of je 1-0 voor staat, en dat is voldoende om door te gaan, bij 1-1 is dat niet zo. Je helemaal wordt weggedrukt in eigen strafschopgebieden en je moet nog 35 minuten en 20 seconden..

      2. Litmanen

        Bobby, ook jij mag leren lezen. Zoals hij de laatste twee maanden speelde vorig seizoen is hij top.

        Maar topclubs kijken verder dan twee maanden. Die kijken vooral ook hoe een speler bijvoorbeeld presteert op een WK en een Afrika Cup.

        Bij beide toernooien en vooral het laatste was Hakim heel erg zwak. Met opnieuw heel erg veel balverlies en voortijdige wissels.

        Zo raar is het dus niet dat de echte top hem niet boven aan lijstjes heeft staan.

        Meer gezond verstand.

        Maar brandt mij maar af. Al die topclubs hebben allemaal sufferds als technisch directeur. Alleen de vrienden van Idioot en Moosie hebben er verstand van.

      3. Indojood

        Nietmanen ziet liever spelers als Van Rhijn en Zivkovic. Kan je nagaan op welk niveau we nu hadden geacteerd als hij het voor het zeggen zou hebben. Niveau vakkenvuller…

        1. Litmanen

          Nou Idioot, ga jij mij nu uitleggen dat alle technisch directeuren van alle topclubs het niveau van een vakkenvuller hebben.
          Of hebben die gasten hetzelfde door als ik: Ziyech is geen Europese top.
          Bij echte topclubs zit je bij veel balverlies heel snel op de bank.
          Hakim weet dat zelf ook, vandaar dat hij het niet erg vindt dat zijn contract bij Ajax elk jaar een plusje krijgt van een miljoen.

          Donny Vd Beek en Neres zijn momenteel al tussen de vijftig en zestig miljoen waard.
          Vergelijk dat dan eens.

          1. dickst14

            Wat ben je toch een sukkel. Ajax was afgelopen seizoen Europese top. Mooiste voetbal van Europa. En wie was een van de grootste smaakmakers? Jawel Ziyech.

          2. Old Ajax

            Had Ziyech blond haar van zichzelf, blauwe ogen en had hij gekozen voor het Nederlands elftal ….. dan was het een onbetwiste topper geweest volgens Litmanen. Nu komt er alleen maar onzin vanonder dat kleine zwarte snorretje. Vooral dat commentaar over zijn spel tijdens de Africa cup zijn lachwekkend. Messi en Suarez samen hadden dat elftal ook nietop sleeptouw kunnen nemen. Waar geen kwaliteit is kan je ook niet excelleren.

          3. Old Ajax

            Sorry Amoebe maar het is de vergelijking die het dichtst bij de waarheid ligt. Is niet mijn schuld. Je moet een ander aanspreken wat dat betreft.

          4. Amoebe

            Je hoeft geen sorry te zeggen wat mij betreft.

            Het is gewoon dat wat litmanen ook zegt iedereen los gaat.

            Gaat het over ziyech dan begint iedereen vanzelf over litmanen.

          5. Old Ajax

            Er is er hier ook maar eentje die een hekel heeft aan Marokkanen die ervoor kiezen voor Marokko uit te komen. Zij mogen van Litmanen geen vrije keus hebben want ze hebben “zoveel te danken aan Nederland” en dat soort bullshit. Van mij mag Litmanen een groep “verkeerde” Marokkanen tegenkomen. Alles waar hij fan van is, is of Nederlands of Scandinavisch. Zolang het maar “Nederlands” lijkt in de ogen van Litmanen. Ben blij dat ik nu ver uit zijn buurt ben.

          6. Emous1978

            Naar zielig mannetje ben je! Kut hè dat hakim nu weer meer geld krijgt en dat ze veltman liever voor niks laten gaan dan nu wat aan hem verdienen

  2. dennis78

    ik ben van mening dat ziyech al weg had moeten zijn als de top hem graag wil hebben. nu heb je kans dat hij vertrekt en ergens bankvulling word. dus beter dat ziyech eieren voor zijn geld kiest en basisspeler bij onzer Ajax blijft. zelf bij bayern zou hij op een vermeende C lijst staan. Dan kun je er zeker van zijn dat hij voor de breedte is.

  3. Secondant

    Onbegrijpelijk dat topclubs niet massaal in de rij staan voor het koopje Ziyech. Voor 30 mln heb je hem. Maar Bayern is natuurlijk nét niet een club waar je warm van wordt.

  4. Indojood

    Waar blijft dat artikel over Hakim? Speciaal voor die zeikkut Nietmanen, haha.

    Hakim Ziyech is een echte Ajacied!!!❌❌❌

Comments are closed.