‘Ajax heeft transferrechten Neres helemaal niet gekocht’

Het eerdere bericht dat Ajax de volledige transferrechten van Neres in handen heeft klopt niet, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Bij zijn transfer naar Ajax in 2017 werd afgesproken dat São Paulo twintig procent van de transferrechten zou houden. De Braziliaanse club heeft geprobeerd die twintig procent aan Ajax te verkopen, maar zonder resultaat. Braziliaanse media melden vanochtend juist dat Ajax de rechten wèl overgekocht had voor een bedrag van 9 miljoen euro. Ajax voelde echter niets voor de aanbieding van São Paulo en wees het aanbod af, aldus het AD.

Ajax verlengde eerder deze week het contract van de buitenspeler tot medio 2023. São Paulo had Neres graag zien vertrekken, omdat de club in financiële problemen verkeerd en dringend geld nodig heeft.

Related posts

16 Comments

 1. Charka53

  Zo zie je maar de voetbal is net de moderne slavernij het is gewoon handel in mensen het enige verschil is dat de slaaf er financieel beter van wordt.

  1. Bakkie

   Weet je wel wat slavernij is, Charka? Voetballers worden niet gedwongen om te voetballen, ze mogen elk moment stoppen als ze willen. En inderdaad, ze verdienen bakken met geld

  2. JohnDoe77

   Lekker belangrijk dit! Gaat erom dat hij bij ons speelt, bijgetekend heeft en details van het contract maken mij niet veel uit.

  3. De Nees

   Ja joh meer geld is het enige verschil. Ga Roots nog ’s kijken, Kunta Kinte heeft je vast nog wat te vertellen.

 2. Prinsengracht

  Iedereen reageert maar. Straks worden er nog berichten van de ziekenomroep geplaatst. Als Ajax zelf iets aankondigt, is het vroeg genoeg om te reageren.

  1. Bakkie

   “Dani de Wit had vanmorgen wat dunnere poep dan normaal. De medische staf doet er alles om erger te voorkomen.”

 3. Secondant

  Enige reden om die 20% niet af te kopen voor 9 mln is dat de transfersom straks lager is dan 45 mln. Contractverlenging leuk maar Neres loopt straks wel voor 40 mln ofzo de deur uit ipv 80-100 mln wat gangbaar zal zijn in 2020.

Comments are closed.