Vandaag duidelijkheid over mogelijke transfer Veltman naar West Ham

Een transfer van Joël Veltman naar West Ham United is nog altijd niet van de baan, zo meldt het Algemeen Dagblad deze donderdagochtend. De Engelse club heeft echter niet lang de tijd meer, aangezien de transfermarkt in Engeland vandaag (donderdag) om 18.00 uur sluit. De Premier League begint namelijk vrijdag en een jaar geleden hebben de clubs uit de Engelse competitie al besloten dat de clubs geen transfers meer kunnen doen, zodra de competitie begonnen is.

Veltman gaf al eerder aan een stap naar het buitenland wel te zien zitten. Afgelopen zaterdag, na het duel tegen Vitesse, liet de ervaren verdediger nog weten dat er gesprekken gaande zijn met Ajax, al wilde hij toen niet ingaan op de inhoud daarvan. Wel is duidelijk dat er interesse is voor Veltman, terwijl trainer Erik ten Hag hem het liefst nog een seizoen wil behouden.

Veltman is momenteel basisspeler bij Ajax. Ten Hag geeft hem vertrouwen op de rechtsback positie. Mazraoui, afgelopen seizoen eigenlijk de vaste man op die plek, wordt door Ten Hag dit seizoen tot dusverre ingezet op het middenveld.

Zie ook eerdere berichten:
16-07-2019: Overmars wil Veltman behouden en gaat deze week met hem om de tafel
15-07-2019: West Ham meldt zich officieel bij management Veltman
13-07-2019: Veltman op de radar van West Ham United

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

34 Comments

 1. Wenen 1995

  Tja, blijft een lastige… Als hij zelf graag weg wil, lekker laten gaan. Ik vind hem nog wel een bruikbare speler en een echte Ajacied.

    1. Bakkie

     Vergeet Alvarez niet, John. Die kan ook rechtsback.. Los daarvan moet ik eerlijk zeggen dat Velt goed terug is gekomen van zijn blessure

  1. Zlatan4ever

   Mee eens Vak120, Veltman is regelmatig met de grond gelijk gemaakt op dit forum (terecht of onterecht). Maar niemand kan er onder uit dat Veltman het nu gewoon goed doet. Respect !

  1. FrankiC

   Hou op over ‘gunnen’ en ‘echte Ajacied. Volslagen irrelevant.
   Als TH hem nodig heeft, en daar lijkt het vanwege afgelopen week op, dan moeten ze hem houden.
   Hij was nu 2x 1e rechtsachter. Persoonlijk zie ik daar liever Dest en evt Mazra. Gewoon twee leukere Ajaxvoetballers. Als Veltman 3e keus is dan kan hij vertrekken en anders niet.

   1. Litmanen

    Schone wel en Veltman niet?
    Beide hard nodig maar onze toptrainer heeft meer vertrouwen in spelers als Labyad en Promes dan in echte profs en kinderen van de club ( want dat was Lasse inmiddels ook) die nooit zeiken als ze op de bank zitten.

    1. Moosie

     geweldig en Promes is opgeleid waar?
     Die Ten Hag heeft in zijn kleine teen nog meer verstand van voetbal dan jij in die 4 hersencellen van je.

     1. Litmanen

      Dat weet Litmanen wel. Net als dat Litmanen weet dat Promes destijds niet goed genoeg was. En nu nog niet. Net als Labyad.
      Kijk jullie eigen tekst na en zie: jullie zijn het met me eens!
      Ten Hag geeft graag cadeautjes aan oud medewerkers.

      Kost een paar centen, maar dan heb je ook niks….

    2. Emous1978

     En bij wie was er wat geknakt na jc schaal omdat hij op de bank zat? Kneusje ben en blijf je

    3. MarcelvanTol1971

     Nou Lasse was niet altijd blij als ie moest banken.
     Onze trainer kijkt maar de lange termijn, Schøne had zich dan meer moeten schikken in het op de bank zitten. Als je dan de mogelijkheid krijgt om ergens nog elke week te spelen.
     Voor Veltman gaat hetzelfde gelden, let maar op.

   2. Charka53

    Ja wat dacht jij dan Veltman is een uitstekende prof maar ik ben bang dat hij straks op de bank beland en dat verdient hij zeker niet.

    1. Indojood

     Niet ophouden en niks aantrekken van die Duitser StasiC, gewoon je mening blijven geven.

     1. Indojood

      Als je het echt niet meer weet ga je anderen proberen de mond de snoeren. Leg eens uit waarom Charka53 zou moeten ophouden?

 2. Mokum69

  Prima beslissing van de Engelse clubs om de transfermarkt te sluiten zodra de competitie begint, zou overal zo moeten zijn.

 3. -buitenkantje rechts-

  Hoewel hij verdienstelijk speelde tegen PAOK zie ik hem toch liever gaan..
  Hij is een goede invaller, maar schiet eigenlijk tekort voor het niveau dat we nastreven. Als hij deze kans krijgt moet hij hem grijpen.. Met beide handen.

 4. Iamsterdam2015

  Goeie gozer qua mentaliteit en je kan altijd op hem bouwen, jankt niet zeurt niet geeft altijd vol! Of het genoeg is is een ander hoofsstuk maar qua mentalitiet en al back- up zeker één die je niet mag uitvlakken. Tja lastig.

 5. MarcelvanTol1971

  Ik gun het Joel van harte en we hebben best veel goede verdedigers op het moment

 6. Mr Ajax

  Veltman altijd nuttig gebleken, zo dik zitten we ook weer niet in de ( goede) verdedigers

Comments are closed.