‘Transfer Schöne wordt vandaag afgerond’

De transfer van Lasse Schöne naar het Italiaanse Genoa CFC wordt vandaag afgerond, zo meldtAjax-watcher Freek Jansen van het Algemeen Dagblad via Twitter. De Deen heeft de medische keuring met succes doorstaan en daarnaast is het papierwerk afgerond, aldus Jansen. Vandaag (donderdag) wordt de transfer van de middenvelder naar Genoa officieel beklonke. Schöne sluit daarnaast direct aan bij het trainingskamp van de selectie van Genoa.

Naar verluidt tekent Schöne voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen bij de Italiaanse club. Na zijn carrière keert hij zeer waarschijnlijk terug naar Nederland en wellicht wel in een rol bij Ajax. Rondom zijn afscheid bij de Amsterdamse club zei hij: ‘Dit is geen vaarwel, maar een tot ziens.’

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

13 Comments

 1. Zlatan4ever

  Het is Schone zo gegund !!!
  Klasbak ! Als voetballer maar meer nog als mens……
  Fantastische mentaliteit ! ??

  1. JohnDoe77

   Wat zou dat geniaal zijn als hij daarna terug komt om de selectie te begeleiden! Het is echt een geweldig mens en motiverend persoon’

 2. -buitenkantje rechts-

  Bedankt voor de mooie momenten.. Ik zal de vrije trap tegen Real in het Bernabeu niet vergeten..

 3. dickst14

  Schitterende vrije trappen gezien de afgelopen jaren. Maar tempo ging in toppers te snel voor hem op het laatst. Voorbeeldige prof. Mooi dat ie nog even in Italië kan spelen met zijn kont tegen de verdediging.

 4. svbk_14

  Daar gaan de vrije trappengoals, alhoewel ik in de voorbereiding en tegen PAOK ook heb gezien dat Marin een aardige trap heeft.

  Goodbye Lasse??❌❌❌

Comments are closed.