Tadic nieuwe aanvoerder Ajax

Dusan Tadic is de nieuw aanvoerder van Ajax, zo heeft trainer Erik ten Hag maandagavond op de persconferentie voorafgaand aan het duel met PAOK laten weten. Daley Blind heeft de rol van reserve-aanvoerder gekregen. Tadic was zelf ook op de persconferentie aanwezig en reageerde kort op zijn nieuwe rol als aanvoerder. ‘Het is mooi en een eer voor mij, maar het is niet het belangrijkste. We hebben meerdere aanvoerders in het team met Daley, Klaas Jan, Joël, Hakim en André. We hebben veel spelers met leiderschapskwaliteiten’. 

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

19 Comments

 1. Bakkie

  Logische keuze, Tadic is voor Ajax een schot in de roos waar we nog jaren plezier van gaan hebben

  1. Amoebe

   Grappig ik zie het toch anders.

   Ik snap hoe je denkt maar ik vind dat je de nederlandse taal moet beheersen en een kind van de club zijn.

   Bij echt een gebrek aan beter kan het natuurlijk een overweging zijn.

   1. Bakkie

    Dan zien we dat inderdaad anders, Amoebe. Een goeie aanvoerder heeft leiderschapskwaliteiten, of het nou in het Engels of Nederlands is. Kijk, Blind is een Amsterdammer en heeft ook de goede leeftijd, maar hij praat veel minder in het veld, is meer een dienend type speler.

   2. De Nees

    Zinloze criteria. Aanvoerder staat ergens voor met specifieke kwaliteiten helemaal in belang voor een team. Taalbeheersing en clubman is daar ondergeschikt aan. Wijvepraat.

 2. Zlatan4ever

  Daley Blind is meer een aanvoerder dan Tadic.
  Maar geen ramp dat Tadic het is geworden

 3. theomar

  Terecht, heeft langdurig contract getekend en zal naar alle waarschijnlijkheid langdurig blijven. Daarnaast is hij enorm belangrijk en goed. En als Tadic lang blijft wordt hij toch ook een echte Ajaxied.Blind had ook gemogen overigens. Ik snap de keuze.

 4. Ajax 1

  Ik had vd beek aanvoerder gemaakt en ziyech reserve aanvoerder als ze een jaartje blijven. Vd beek gaat altijd voorop in de strijd en man vd club, voor ziyech zou het een mooi eerbetoon zijn.

  Het enige waar het me echt om gaat is dat ze beiden blijven ??

 5. Charka53

  De juiste keuze hoor Tadic heeft de goede instelling en spreekt een beetje Nederlands en een beetje Engels en dat doen een groot deel van de selectie dus iedereen kan hem begrijpen ?

 6. -buitenkantje rechts-

  Jammer..ik had Blind gekozen. Liever een Amsterdamse jongen met Ajaxverleden.

Comments are closed.