Schöne komt in Italiaans gekkenhuis terecht: ‘Dit is echt ongelooflijk’

Lasse Schöne is dinsdagmiddag op Italiaanse bodem gearriveerd om zijn transfer naar Genoa af te ronden. De van Ajax afkomstige middenvelder werd groots onthaald op het vliegveld van Genua, alwaar supporters van zijn nieuwe werkgever massaal aanwezig waren om hem al zingend welkom te heten. De Deen tekent een tweejarig contract bij de Italiaanse club, met de optie op een derde seizoen.

“Een dergelijke ontvangst had ik niet verwacht”, verklaart Schöne in een eerste reactie tegenover Sky Italia. “Ik had echt niet verwacht dat er zoveel mensen zouden zijn, dit is echt ongelooflijk. Daarna herhaalde hij deze boodschap nog eens in het Italiaans. “Ik heb alvast een klein beetje Italiaans geleerd. Ik ben blij hier te zijn.”

Related posts

8 Comments

Comments are closed.