Transfer Van de Beek pas bespreekbaar na tweeluik tegen PAOK

Ajax moet serieus vrezen voor een vertrek van Donny van de Beek naar Real Madrid maar heeft daar wel een serieuze eis aan gesteld. De clubleiding van Ajax wil namelijk dat Van de Beek het tweeluik tegen PAOK in de voorronde van de Champions League nog meemaakt alvorens men om tafel gaat met Real Madrid.

De afgelopen dagen melden diverse Spaanse media dat de transfer van Van de Beek een kwestie van uren was maar daar werkt Ajax dus voorlopig niet aan mee. Dinsdagavond staat voor Ajax de belangrijke wedstrijd tegen PAOK op het programma. Op weg naar de groepsfase van de Champions League wil Ten Hag niet met een volledig nieuw middenveld aantreden. Mocht het daadwerkelijk tot een overstap komen, dan raakt Ten Hag zijn volledige middenveld kwijt. Daley Blind is een van de spelers die deel uitmaakt van het nieuwe middenveld. In de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en in de Eredivisie tegen Vitesse speelde hij als controlerende middenvelder. Ten Hag heeft inmiddels ook al laten weten dat hij Van de Beek helemaal niet wil missen dit seizoen maar als er clubs van het kaliber Real Madrid aankloppen het een lastige zaak gaat worden om spelers te behouden.

Bron: AD

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

22 Comments

 1. FrankiC

  Van de Beek is de stille kracht en revelatie van het Ajaxspel in de CL geworden. Zijn looplijnen maakte Ajax speciaal en moeilijk verdedigbaar. Hoop echt dat hij blijft. Moeilijk te vervangen.

  1. Arie

   Als we kijken naar de transfer prijzen vab fdj en mdl kan Donny niet weg voor minder dus minimaal tussen 90 en 100 miljoen vragen en anders niet!!!

 2. Dagrump

  Zou het echt zonde vinden als van de Beek vertrekt! Je weet nu wat je hebt en het is maar afwachten wat je gaat krijgen bij RM. Ik en denk vele anderen met mij dat iedereen het je gunt maar zie jou liever nog 1a2 jaar bij ons Ajax spelen!!

 3. Valentino

  Gewoon houden, als het 2 luik met PAOL overleefd wordt hebben we Donny zelf veel te hard nodig.
  En geld hebben we nu zat, dus dikke pech voor Real.

  1. JohnDoe77

   “Gewoon houden” is tegenwoordig -ondanks een contract- geen keuze meer. Je moet hem een geweldig aanbod doen waardoor hij WIL blijven. Als hij weg wil, gaat hij weg. Geld is inderdaad het probleem niet, wel de afspraken die ze nu nog met hem kunnen en willen maken. En dat is wederzijds! Hopelijk lukt het, hij kan beter bij ons nog echt een jaar van wedstrijd één Ajax op sleeptouw nemen en dan als nog grotere meneer gaan. Maar hoe vaak komt Real langs? Duimen…

 4. Zlatan4ever

  Misschien als Ten Hag vanaf het begin vertrouwen had gegeven aan Donny had hij helemaal nog niet aan het buitenland gedacht

  1. Vak 120

   Wat een onzin verhaal dit!! Het zijn geen kinderen van 10 jaar…of wil je weer iets tegen TH op gaan zetten???

 5. Iceman

  Ik hoop tegen beter weten dat hij blijft. Maar toch denk ik dat hij zal gaan. Succes Donny en Bedankt voor de prachtig mooie jaren bij mijn Ajax. K*T REAL. ???

 6. Charka53

  Dit is echt een aderlating als Donny weg gaat wat een kijk op het spelletje hij staat altijd op de juiste plek , scored zijn doelpunten en is een aardig mens een echte Ajacied.

 7. apeldoorn

  dat Donny weg gaat valt niet tegen te houden, maar als hij voor Real kiest zou ik dat echt een domme keus vinden. Real is zo’n tare club, geen identiteit.
  Donny hoort net als bij ons op handen gedragen te worden. Ben zo bang dat zijn avontuur bij Real op een teleurstelling gaat uit lopen. Ze zetten Isco zonder pardon op de bank en die is verder dan Donny.

  Donny blijf nog een jaartje, nog beter wirden en dan naar een club gaan die echt bij je past, waar ze je ook op handen dragen.

  1. FrankiC

   Hij heeft natuurlijk gewoon een contract. Een transfer van Neres werd in de winter ook tegengehouden.

 8. ajacied078

  als real wil en vd beek wil gaan we hem niet tegenhouden ook niet met die 2 wedstrijden. hoop dat als hij gaat hij slaagt en madrid aan het voetballen krijgt. is de grootste club van de wereld. zou mooi zijn als een nederlander erin slaagt die aan zijn hand mee te nemen. en laat zidane maar eens zien wat de ajax school inhoudt ipv dat counteren van de laatste jaren.

Comments are closed.