Ajax met 23 spelers richting PAOK

Trainer Erik ten Hag heeft 23 spelers geselecteerd voor het eerste duel tegen PAOK in de kwalificatieronde van de UEFA Champions League. Aankoop Edson Álvarez, die tegen Vitesse nog niet van de partij was, reist ook mee naar Thessaloniki. PAOK – Ajax begint dinsdagavond om 19:00 uur.

Selectie: 
Bruno Varela, Andre Onana, Dominik Kotarski, Perr Schuurs, Joël Veltman, Edson Álvarez, Kik Pierie, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Daley Blind, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Razvan Marin, Hakim Ziyech, Dani de Wit, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes, Kasper Dolberg, Jurgen Ekkelenkamp, Sergiño Dest

Bron: Ajax.nl

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

18 Comments

 1. FrankiC

  10 verdedigers en ik mis Carel Eiting. Had verwacht dat hij dit jaar een serieuze kans zou krijgen. Geblesseerd of zou hij in de pikorde door Dani de Wit zijn ingehaald?

  1. JohnDoe77

   Helaas mogen er niet meer op de lijst. Maar Ten Hag is klaar om na de 0-2 een bus te parkeren zo te zien.

   1. FrankiC

    @JD, omdat je zomaar wat zegt ?, heb ik het zelf even opgezocht:
    lijst van 25 (waaronder 8 ‘locally trained’) en daarnaast nog een B-lijst Waarop spelers mogen staan die na 1 januari 1998 zijn geboren en tussen hun 15e en 21e twee aaneengesloten seizoenen voor hun club hebben gespeeld. Ik denk o.a. aan Eiting en Ekkelenkamp, De Wit en Dest. Dat maakt dus al 29 spelers. Vanaf de KO-fase mag je weer aanpassen.

  1. ajaxhoger

   Misberg kan er geen reet meer van , loopt net op het veld of hij het leven beu is ,dat ze maar een scorende speler halen inplaats van 10 verdedigers .

  2. Pantelic

   EtH heeft hem volgens mij voldoende kansen gegeven. Of hij staat buitenspel of loopt een andere speler in de weg. Hij loopt altijd de zestien in, maakt nooit ruimte voor een opkomende middenvelder o.i.d. Klaar met die gast. Stuur hem maar naar een competitie waar wij hem niet tegenkomen.

Comments are closed.