Marca: ‘Transfer Van de Beek kwestie van uren’

Donny van de Beek speelde zaterdagavond wellicht zijn laatste wedstrijd voor Ajax, zo weet het Spaanse Marca te melden. Van de Beek staat nadrukkelijk in de belangstelling van Real Madrid en die club zou naast het mislopen van de transfer van Pogba direct willen doorschakelen naar Van de Beek.

Trainer Zinédine Zidane is een groot voorstander om landgenoot Pogba aan te trekken maar het begint er steeds meer op te lijken dat die transfer er niet gaat komen. Pogba, momenteel in dienst van Manchester United, zou een slordige 150 miljoen moeten kosten, een bedrag dat Real-voorzitter Florentino Pérez niet wil neerleggen. Real verkeert in crisis en daarom wil Pérez een aankoop presenteren. Van de Beek is goedkoop en Pérez wil niet te veel geld aan een middenvelder uitgeven. Naar verluidt wil Real de transfer van Van de Beek snel afronden en heeft het daarvoor vijftig miljoen exclusief een ‘klein bedrag’ aan variabele bonussen voor over.

https://twitter.com/marca/status/1157920358596567043

Bron: Marca

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

23 Comments

  1. JohnDoe77

   Goed gezegd BigBoss! Ik denk dat Donny eigenlijk nog één seizoen nodig heeft waarin hij de onbetwiste leider van Ajax is in Nederland en Europa. Hopelijk kan Overmars en het team hem overtuigen. Goede eerste stap door Tadic gezet!

 1. AJAXForever61

  We hebben Donny hard nodig, Marin is te onzeker, en de andere jongens uit de jeugd hebben tijd nodig, missch Nous naar middenveld door laten schuiven, deed het gisteren zeker niet slecht!!

   1. Prinsengracht

    Pröpper is geen speler zoals Donny. Die is er overigens niet ook. Ik zie er nergens 1. Donny koppelt namelijk een enorm loopvermogen aan de kunst om te zien waar hij moet lopen. Daarnaast ook een zeer goede techniek. Ik zou eerder Stengs halen en hem dan proberen te laten spelen zoals Donny. Of Malen. Die is nu meer een aanvaller, maar hij heeft het loopvermogen en is ook een slimme voetballer.

    1. FrankiC

     Snap ik. Zijn niet te vergelijken, maar tóch meteen halen. Kracht van Donny is, naast de kwaliteiten die jij noemt, dat een diepe lopende speler uit het middenveld zo moeilijk te verdedigen is. Ik zie dat eerder Ekkelenkamp doen (ook in de JO19). Ook een gemiste kans dat we Isak niet haalden. Nui zitten we met een te dure Promes ?

   2. KBouter

    Wat moet Ajax met Propper!! Propper heeft totaal geen diepgang en goede techniek. Propper is geen Ajax speler

    1. FrankiC

     Ai. Pröpper os zeker een Ajaxspeler. Hij kan prima op 6 of naast Blind, zoals daar vorig jaar daar Frenkie en Schöne speelden. Ipv Van de Beek had daar Ødegaard moeten staan, maar Ekkelenkamp kan dat (binnenkort) ook. Of Ziyech op 10 en Neres rechts.

   3. Zlatan4ever

    Sorry FrankiC, Propper kan de pleuris (mooi woord eigenlijk…?)krijgen.
    Hij heeft meerdere malen op zijn zachst gezegd geen interesse getoond. Dus de flapdrol mag weg blijven wat mij betreft.

 2. apeldoorn

  aar de club waar Isco op de bank zit, en die is echt op dit moment nog beter dan Donny vind ik niet slim. Bij ons basis plaats en publiekslieveling… ik ben bang dat salaris hier de doorslag gevende factor is… begrijpelijk maar ik vind het echt heel jammer! nog een jaar doorontwikkelen en volgend jaar kan hij een basisplaats verwachten bij de top van Europa…. nu ben ik bang voor bankzitten en weg kwijnen

 3. Secondant

  Real de club waar Huntelaar, Robben, Sneijder en Vd Vaart mislukten. Gewoon een kutclub als je niet de megamega ster bent. Twee nederlagen en Donny verdwijnt naar bank en tribune. Seizoen later wordt tie verhuurd aan Wolverhampton. Snap het qua geld, maar sportief gezien een bijna onmogelijke opgave. Blijf nog een jaartje!

 4. Forever nr14

  Kloot spanjaarden, ga zelf eens spelers opleiden joh.
  Zorg dat je nog meer in de schuld komt en profiteert. Gruwelijke hekel aan die clubs daar zeg

 5. TweakJ

  Alweer een groots verlies op komst… stabiele goede middenveld 18/19 volledig verkocht…. ?

Comments are closed.