Opstellingen Vitesse – Ajax

De eerste wedstrijd voor Ajax van de competitie zal vanavond tegen Vitesse gespeeld worden. De laatste keer wisten we nog met 0-4 te winnen! Toch blijft Vitesse een lastige tegenstander maar met op drie spelers na hebben we een gelijke opstelling als toen en dat geeft hoop op winst. Bas Nijhuis zal om 18:30 uur het startsein voor de wedstrijd geven.

Opstelling Vitesse: Pasveer; Karavaev, Doekhi, Obispo, Clark; Bazoer, Serero, Bero; Tannane, Matavz, Linssen

Opstelling Ajax: André Onana, Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez, Perr Schuurs, Joël Veltman, Daley Blind,  Donny van de Beek, Razvan Marin; Dusan Tadic, Kasper Dolberg, Hakim Ziyech.

 

Related posts

20 Comments

 1. nash1900

  Vitesse heeft echt een mooie ploeg…… als het daar gaat lopen kan het zomaar voor plek 3 gaan. word lastig voor ons denk vanavond

 2. Iamsterdam2015

  Tempo’tje hoger mannen! Je ziet dat je bij vlagen ze zoek speelt. Ziyech weer veel balverlies met buitenkantje voet en nutteloze afstandsschoten.

 3. Prinsengracht

  Die Clark is al de hele wedstrijd lastig. Die had al lang een tik moeten hebben. Hij is nog lelijk ook.

 4. Koning Haarms Wolfs

  Daar gaan we, weer een kutstart, godverdomme. Weer achter die klootzakken uit 040 aan, die natuurlijk wel hun eerste wedstrijd winnen. Om ziek van te worden!

  1. Cootje Adriaanse

   Volgens mij begint Ajax elk seizoen met een achterstand op PSV….. soms weten ze dat nog in te halen gelukkig, maar gewoon 30 punten uit 10 wedstrijden is wel wat relaxter om te beginnen…

 5. ajaxhoger

  Waarom veltman en dolberg , alle twee waardeloze voetballers ,dolberg krijgt veelste veel kansen .Voldoet al jaren niet
  En dan nog de kansen die ze krijgen ma man wat slecht zeg ppppfffffff

 6. Ajax 1

  Het hele team speelde niet op het niveau wat ze kunnen. En toch veel kansen gecreerd. Als dit team groeit zit er echt wel potentie in, maar vandaag was het net niet.

Comments are closed.