Nijhuis fluit Vitesse – Ajax

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de competitiewedstrijd Vitesse – Ajax van aankomende zaterdag. Nijhuis zal in Arnhem worden bijgestaan door de assistent-arbiters Bas van Dongen en Erwin Zeinstra. Christiaan Bax is de vierde official en Danny Makkelie fungeert als VAR. De wedstrijd in het Gelredome begint zaterdag om 18:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

18 Comments

      1. Zlatan4ever

        Hi Fred,
        Wij hebben nog steeds geen antwoord op de vraag: tegen welk bedrag per forum-lid kunnen jullie de app in de lucht houden ? Er zijn veel leden bereid om een bijdrage te leveren…. Let us know ??

  1. Iceman

    Het werkt nog steeds goed werk. Maar we zijn genaait met naaihuis?? kom op boys 3 punten mee naar Amsterdam graag.

  2. Vierde ster

    Vitessespelers kunnen nu vrijuit schoppen naar alles wat beweegt, Naaihuis houdt immers van “mannelijk” voetbal, wat dat dan in zijn beleving ook moge zijn!!!

  3. dickst14

    Fijn die Nijhuis. Maakt mij normaal niet uit wie er fluit, behalve die rugby-scheidsrechter dan. Statistisch pakt Ajax de minste punten als Nijhuis fluit of beter gezegd niet fluit. Is geen toeval.

  4. Koning Haarms Wolfs

    Nijhuis tegen 070, dat zou kut zijn, met die Kramer en Immers in het team. Vitesse zijn niet zulke smeerlappen.

  5. Zlatan4ever

    Nijhuis hoeven we echt niet blij mee te zijn, veel te tolerant ten opzichte van “smerig” spel of zelfs “doodschoppen” uitdelen
    En er lopen bij Fietstas wel een paar “viezerikken” er bij ….
    Buttner en Linssen voorop

Comments are closed.