Beenhakker: ‘Ajax gaat de komende jaren domineren’

Aankomend weekend gaat de Eredivisie weer van start en voor Leo Beenhakker is het wel duidelijk welke club daar de toon gaat aangeven. De oud-trainer van Ajax voorziet een ware Ajax-hegemonie en acht de kans reëel dat Ajax de komende jaren de kampioensschaal omhoog mag houden.

‘Ajax ligt duidelijk voor op PSV en nog véél duidelijker op Feyenoord. Ik verwacht dat Ajax voorlopig nationaal en internationaal de vaandeldrager van het Nederlandse voetbal is. De technische leiding heeft natuurlijk een goede financiële positie gecreëerd en kunnen daardoor dingen doen wat voor andere clubs onmogelijk is. En met de enorme inkomende transfersommen van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt in deze periode zal de kloof voorlopig niet kleiner worden. Zeker niet als Ajax er ook nog eens in slaagt om de groepsfase van de Champions League te halen. De sportieve toekomst van Ajax ziet er gewoon goed uit. En dat heeft de leiding knap afgedwongen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

35 Comments

  1. JohnDoe77

   Spijker op zijn kop! Leo is een beste vent, alleen te lang zijn hart bij de verkeerde club gehad.

  1. Bakkie

   Hij ziet in ieder geval de waarheid onder ogen.. In tegenstelling tot die trieste Van Bommel, die beweert dat Ajax en pisvee even veel kwaliteit hebben ???

   1. timkloppers

    Klopt, altijd al gezegd dat Mark beter in een schoenenwinkel kan gaan werken, om zijn gelijknamige merk te verkopen.

 1. Charka53

  Voor Nederland zijn we zeker de allerbeste en of we Europa weer zo kunnen laten genieten van echt voetbal moet ik nog zien.

 2. Bert Betondorp

  Bedankt Leo Beenhakker Ajax leidt al jaren het voetbal in Nederland e.o
  Dat weten wij al jaren, fijn dat jij het ook door hebt.

 3. -buitenkantje rechts-

  Essentieel in het verhaal is wel dat we CL spelen. Zonder CL kan het verhaal heel anders worden. Door de CL krijgen we aandacht en aanzien en kunnen onze spelers mooie transfers maken.

  1. Mr Ajax

   Helemaal mee eens BR. En in de CL krijgen onze spelers de tegenstanders waar ze werkelijk beter van kunnen worden

 4. Iamsterdam2015

  Als we wederom de CL weten te halen is het hel van de dam….. dan komt ee wederom zoveel poen binnen dat je lachend de beste spelers van pisvee en Falenoord weghaald……..alhoewel van Falnoord?????

  1. dickst14

   Wie wil je halen dan bij Psv of Feyenoord? Alleen Malen misschien. De rest is veel minder dan wat we nu hebben.

   1. Yindi02

    Niks Malen “misschien” Dickst. Ik denk “Malen zeker Halen”. Is op afstand de beste bij die pisvlekken, ook beter dan Bergwijn. Denk dat hij bij Ajax goed is voor minimaal 25 doelpunten per seizoen. Zijn rendement bij ons zou zo maar eens erg hoog kunnen zijn. Zo hoog dat hij volgend jaar ook in Europa in de picture komt te staan van vele clubs. Beregoed die gozer. Zou stunt zijn maar gaat nu waarschijnlijk niet lukken.

 5. nash1900

  Ik vind het allemaal zwaar over dreven. Zo groot vond ik het kracht verschil tijdens de JC schaal helemaal niet.. Qua aanval waren wij best machteloos. Als Ziyech en Neres nog vertrekken hebben wij zelfs een zeer matige aanval. Dan heb je Tadic en Huntelaar en de rest is totaal niet betrouwbaar. En totaal geen snelheid voorin. dat was vorig seizoen al merk baar. Zeker op CL Niveau heb je dan een groot probleem. Ik moet er dan ook niet aan denken dat deze twee nog vertrekken. En d ejong zijn snelheid gaan we ook missen. niet alleen zijn kwaliteiten aan de bal

  1. Amoebe

   Het grootste gevaar voor ajax zijn de potjes tegen de degradanten. Tegen de betere clybs voorzie ik juist geen problemen.

   Gemakzucht is de vijand.

 6. FrankiC

  Mag ‘m niet. Sinds hij vond dat contractueel opgenomen moest worden dat de naar Cambuur vertrekkende Robin Nelisse niet mocht spelen tegen Feijenoord, vind ik hem een zielige man.
  WK 1990, altijd marchanderen, nooit ingrijpen (pfff gelijkspel tegen Egypte).
  Geniet niet er steeds meer van dat Cruijff naast ‘m in de dugout kwam souffleren. (1980 Ajax-Twente.)
  Slap en huichelachtig karakter… bah.

  1. -buitenkantje rechts-

   Het allerergste was wel dat hij niet wilde staan bij het Fries volkslied tegen Heerenveen..
   (1998)?

   1. Moosie

    zit toch niet te zeiken over dat kutliedje van die domme Hoerenveen supportertjes tjonge jonge.
    Die club is ten dode opgeschreven geef ze nog 1 a 2 jaar en foetsie.
    Fc Groningen gaat dit jaar swz boven Hoerenveen eindigen.

    1. -buitenkantje rechts-

     Die boeren in Groningen moeten eerst hun koeien van de wei jagen voordat ze kunnen voetballen.. Is niks..was niks..zal nooit wat worden ?

     1. Prinsengracht

      Ik hou die Friezen en die Groningers alleen uit elkaar door de kleur van het shirt. Voor de rest zijn het allebei onverstaanbare stijfkoppen. ?

 7. Simon1995

  Dit soort verhalen hoor je altijd na een succesperiode van een club. Dit verhaal gaat alleen standaard op in competities met gegarandeerd CL voetbal.

    1. Zlatan4ever

     Als Euch “spreekt” krijg je van zelf een kuthumeur KHW…
     Ik snap Moosie wel…

 8. Zlatan4ever

  Het is toch te waarderen dat iemand vanuit 010 zich positief uitspreekt over ons aller AJAX ✊?

 9. Zlatan4ever

  Leo heeft in ieder geval lef, zijn uitspraken zullen niet erg gewaardeerd worden door de Kakkerlakken ???

Comments are closed.