Opstelllingen Ajax – psv

Vandaag treffen Ajax en psv elkaar voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. Nico;as Tagliafico heeft nog niet voldoende getraind om opgesteld te gaan worden en wordt vervangen door Lisandro Martinez. André Onana Onana staat gewoon op zijn plek onder de lat terwijl Razvan Marin op het middenveld begint.  Quincy Promes staat naast Kasper Dolberg in de aanval. De wedstrijd begint om 18:00 uur en staat onder leiding van Dennis Higler.

Opstelling Ajax: Onana; Dest, Veltman, Schuurs, Martinez; Marin, Blind; Tadic, Van de Beek, Promes; Dolberg

Opstelling psv: Zoet; Dumfries, Luckassen, Boscagli, Sadilek; Rosario, Hendrix; Bergwijn, Gakpo, Bruma; Lammers

Related posts

25 Comments

 1. J18

  Leuke opstelling, zeker het middenveld. Had niet verwacht dat Onana zou spelen. Pak schaal boys!

 2. Kapstein

  Dest staat steeds tegenover twee man. Lost het wel steeds op, maar Dat blijft niet goed gaan zo.

  1. Amoebe

   Ronald de Boer zei het voor de wedstrijd, hij is soms laks….dat kwsm wel uit.

   Als hij meer disipline krijgt dat wordt het zeker een goeie.

 3. 89_manon

  Hmmm laat ziyech maar basis plaats houden… promes nog zwak op de flank vind ik

 4. Simon1995

  Altijd lekker een overwinning op PSV. Ik vond het echt zo een wedstrijd aan begin van seizoen. Niet altijd even hoogstaand. Schuurs speelde een zeer goede wedstrijd. Waarom was Alvarez ook al weer nodig ? Ze hebben hem toch jaar kunnen zien spelen ? Hopelijk blijft Schuurs voorlopig in de basis, ook als die Mexicaan speelgerechtigd is. Dest vind ik ook een goede. Het viel op van de ‘aanwinsten’ waren Schuurs en Dest het beste. Niet toevallig wat mij betreft. Goed te zien dat breedte van de selectie van Ajax stuk sterker is dan die van PSV.

  1. Indojood

   Eug, baal je nu niet dat je vorig jaar je field seat hebt ingeleverd na dat incident met die steward?

   1. Simon1995

    Pfff nog zo een sukkel die teveel “find Nemo” heeft gekeken. Jij al spijt van dat witte spul wat je genomen hebt ? You mix things up you know.

     1. Simon1995

      Die stoere praat komt volgens mij van jou af deze week tegen verschillende leden. Maar goed tegen zoveel intelligentie kan ik niet op. Alleen die nicknaam al van je…………zoals iemand van de week al een keer treffend zei hier. Als je nu dingen maar lang genoeg typt dan ga je het nog geloven ook net als Sherlock 1 en 2…….succes met jullie rijke leven, want blijkbaar heb je niet veel te doen dat je je hier mee bezig houdt. Have fun gast

     2. Indojood

      Dezelfde soort opmerkingen maakte je toen je terugkwam als Ruud Krol en je schrijfstijl heeft je allang verraden, dooie.

     3. Simon1995

      Ook hier geldt zoals ik zal zei have fun als je niks beters te doen heb in je leven. Geniet er van die paar dagen nog !

Comments are closed.