Gametalk Ajax-psv: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax start vandaag het nieuwe seizoen pas echt met de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal tegen psv. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax-psv begint zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA om 18:00 uur.

Volgens het Algemeen Dagblad begint Ajax met vier debutanten in de basis tegen psv. Het AD verwacht Bruno Varela, Lisandro Martínez, Razvan Marin en Quincy Promes in de basisopstelling staan. Varela speelde in de tweede seizoenshelft van het vorige seizoen ook al bij Ajax, maar tot officiële minuten kwam hij nog niet. Zodoende kan hij zaterdagavond tegen PSV officieel debuteren. In de verdediging worden Joël Veltman, Perr Schuurs, Daley Blind en Martínez verwacht. Dat zou betekenen dat Sergiño Dest, die veel minuten maakte in de voorbereiding, op de bank begint. Nicolás Tagliafico, normaal gesproken de linksback, is nog te kort in training om mee te doen tegen PSV.

Op het middenveld kiest Ten Hag waarschijnlijk voor Lasse Schöne, Donny van de Beek en nieuweling Marin. Voorin geeft Ten Hag waarschijnlijk de voorkeur aan Dusan Tadic, Kasper Dolberg en Promes.

De vermoedelijke Ajax-opstelling:
Varela; Veltman, Schuurs, Blind, Martínez; Schöne, Van de Beek, Marin; Tadic, Dolberg, Promes.

De vermoedelijke PSV-opstelling:
Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadílek; Rosario, Lammers, Hendrix; Bergwijn, Malen, Bruma.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

18 Comments

 1. rickert

  Ben erg benieuwd naar Marin, Martinez en Schuurs. Mooie kans voor die jongens.

  Laat het nu dan eens de avond van Dolberg worden.

  3-1
  Dolberg x2 Tadic
  Bruma voor PSV

  1. Amoebe

   Indd Dolberg moet er vanaf nu meteen staan….anders kan hij wel zijn kiksen inleveren….dan heeft hij genoeg kansen gehad.

   Ik hoop echt op de ijskoude en geniale dolberg

 2. Charka53

  Ben benieuwd wat Haggie er toch van heb kunnen maken en alles wat minder is dan vorig seizoen is dan toch niet goed meer dus wens ik hem veel succes.

  1. Finidi

   Heb hier en daar wat gemist,is dat met die zoon van de echte Hagi nog wat geworden of was dat flauwekul?

   1. Charka53

    Als je alles wat in de media staat moet geloven kunnen we drie elftallen opstellen

 3. AJAXForever61

  Zin in! Eindelijk weer voor het echie, ben heel benieuwd naar aankomend seizoen. Eerst maar weer kwalificeren voor CL❌❌❌

 4. Simon1995

  Wedstrijdje om niets maar tegenstander maakt dat je je toch veel zin in krijgt. Waarom geen Dest ? Past weer in trend om eigen jeugd geen voorrang te geven. Dest deed het tot dusver gewoon goed !

  Wel benieuwd of de aanwinsten ook aanwinsten zijn…..

  Als je de twee elftallen naast elkaar zet mag het geen probleem zijn de JC Schaal te zetten waar die hoort. In de kast van Johan Cruijff stadion

   1. Simon1995

    Ik zie het. Fake news van die Rotterdamse krant..Blind naar 6 en Schone op de bank. Lasse zal wel weer keer komen boven drijven. Voor nu leuk dat ik Dest aan werk kan zien ?

Comments are closed.