Kaartverkoop 3e voorronde UEFA Champions League: Ajax eerst uit

De eerste horde op weg naar de groepsfase van de UEFA Champions League is bekend. Op dinsdag 6 augustus  speelt Ajax eerst uit tegen het Griekse PAOK. De return is op dinsdag 13 augustus om 20.30 uur in de Johan Cruijff ArenA. Al eerder verkocht Ajax blinde passe partouts voor de twee thuisduels in de voorronden. De losse kaartverkoop voor het duel in de ArenA met PAOK start vandaag (woensdag 24 juli) om 12.00 uur. Kaarten zijn dan verkrijgbaar vanaf €24.

Seizoenkaarthouders kunnen woensdag 24 juli als eerste kaarten bestellen voor dit thuisduel. Op Ajax.nl staat het volledige schema. Om kaarten te bestellen voor dit duel heb je een Club Card nodig en kun je per barcode vier kaarten bestellen.

Related posts

13 Comments

 1. JohnDoe77

  Wouw! Wat je patriottisme ook zegt of wat je persoonlijke smaakvoorkeur mag zijn, het is een indrukwekkende deal! Goed te zien dat een dergelijk serieus bedrijf via Ajax de markt van de grote concurrenten wil betreden. Zegt een hoop over ons imago wereldwijd, gaaf! Daar drink ik vanavond een Heineken op, perfect weertje ook voor!

  1. Geckoo

   Niet als de meeste internationals dan nog niet terug zijn en je automatismen en wedstrijdritme wil creëren bij de anderen..

 2. Secondant

  Niet zo naïef gaan kloten achterin zoals PSV met hun nieuwe hilarisch provenciale shirtsponsor. Dan moet het kunnen. Wie krijgen we daarna?

 3. Old Ajax

  Aan iedereen ??. Laatste zaken regelen, van het weekend inpakken, volgende week verschepen. Start van mijn laatste etappe. Dank voor alle aandacht ?? en de groeten uit ……… Haarlem. Out.

  1. Moosie

   Toch wel grappig Gurnsley of zo toch?
   Daar worden alle buitenlanders geweerd en kost een huis met 4 slaapkamers 2.5 miljoen.
   Maar misschien kun je de fabeltjeskrant ook daar laten bezorgen.

   1. Old Ajax

    Ik heb nergens gezegd dat ik naar Guernsey ga. Ik heb de kanaaleilanden gezegd. Verder heb ik ook nergens gezegd dat ik ga emigreren of een huis ga kopen op een van de kanaaleilanden. Overigens is er een beperkt aantal buitenlanders toegestaan om zich officieel en definitief te vestigen op de kanaaleilanden. Zelf een huis kopen daar doe ik inderdaad niet. Kortom, de fabeltjeskrant hoeven ze niet te bezorgen. Oh ja, sowieso heb ik geen 4 slaapkamers nodig. 2 is meer dan voldoende, ik ga geen B&B runnen. Het ga je goed.

 4. -buitenkantje rechts-

  Juve trainer Sarri geeft nu al aan dat de Ligt wellicht voorlopig op de bank zit.
  Wat ik al vreesde..
  Van gewaardeerd Ajaxspeler en international van Oranje naar bankzitter bij Juve.

  1. dickst14

   Kan ook niet anders Juve speelde Ajax compleet vd mat. Dus zo’n tiener die 2 keer weggespeeld werd moet zijn plaats weten.

   1. Bigboss

    Net als met de jong wat een zieke wereld en weet niet precies hoe je het bedoeld buitenkantje R

 5. Bigboss

  Elke wedstrijd strijden net als vorig jaar en dan zien we wel weer waar het mag eindigen

Comments are closed.