Prijsvraag: Win het spiksplinternieuwe Ajax thuis trainingsshirt 2019-2020

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Dit keer wederom een fantastische prijs: Dit keer verloten we het spiksplinternieuwe Ajax thuis trainingsshirt in de kindermaten! Win dus zo’n fantastisch tenue voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! ! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag wederom: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de competitie thuiswedstrijd tegen Excelsior van afgelopen seizoen. Denk jij het te weten wie het is?  

Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Hoe?: Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat (128 t/m 176) naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

Wie is de verborgen Ajax-speler op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met woensdag 24 juli a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis!

Related posts

9 Comments

        1. Prinsengracht

          Je laat het ook meteen zien he? Topper. Ik ga je niet missen. Maar ik heb wel lol aan je beleefd.

Comments are closed.