Kaartverkoop Ajax – Panathinaikos aanstaande donderdag 18 juli van start

De kaartverkoop voor het oefenduel tussen Ajax en Panathinaikos start donderdag 18 juli, zo maakt Ajax bekend via de eigen website. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends kunnen supporters hun kaartje bestellen via Ticketshop. Het oefenduel tussen beide clubs wordt gespeeld op maandag 22 juli om 19.00 uur op historische grond: het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. Voor de oefenwedstrijd zijn zevenduizend kaarten beschikbaar. Elk kaartje kost 12,50 euro. Let wel: per persoon mag je maximaal vier tickets afnemen. Ajax raadt aan om met het openbaar vervoer richting de wedstrijd te gaan. Dit vanwege de beperkte parkeerplekken rondom het Olympisch Stadion.

De laatste keer dat Ajax en Panathinaikos het tegen elkaar opnamen was in het kader van de groepsfase van de Europa League in het seizoen 2016/17. In november 2016 won de ploeg van toenmalig trainer Peter Bosz in eigen huis met 2-0 van de Grieken. Lasse Schöne en Kenny Tete scoorden toen. Bekijk hier ons fotoverslag van die wedstrijd.

AjaxFanzone stopt met apps voor IOS en Android

Related posts

5 Comments

  1. Amoebe

    Zonder de vele vaste spelers trekt deze wedstrijd mij toch niet.

    Alleen het idee aan weer een wedstrijd in het olympisch klinkt erg leuk!

    Wikken en wegen dus.

Comments are closed.