West Ham meldt zich officieel bij management Veltman

Joël Veltman verblijft momenteel met Ajax op trainingskamp in Turkije en deed gisteren ook gewoon mee in de oefenwedstrijd tegen Istanbul Basaksehir , maar of de Ajax-routinier ook daadwerkelijk aan een achtste seizoen bij de hoofdmacht gaat beginnen, is twijfelachtig. West Ham United heeft interesse in Veltman en meldde zich al bij het management van de verdediger, zo meldt De Telegraaf vanochtend.

„Ik sta open voor een transfer”, vertelde Veltman in Oostenrijk. „Ik ben nu 27, heb hierna nog één jaar contract en op zich is dit een mooi moment. Maar het is nog een beetje koffiedik kijken. Er is zeker wat interesse, maar nog niet echt concreet.”

„Mijn wedstrijden in de Champions League vorig seizoen zijn een goed visitekaartje geweest. Ik heb laten zien dat ik na mijn blessure dat niveau weer aankan. Ik ben topfit en was nooit zo sterk als nu. Gelukkig heb ik dat in die wedstrijden kunnen laten zien

Related posts

16 Comments

 1. Pantelic

  Ik hoop voor Veltman dat het officieel wordt. Hij verdient het. Contract loopt nog 1 jaar en AJAX wil niet verlengen. Succes alvast strijder.??❌❌❌

 2. a.p.

  ook ik hoop voor onze oud aanvoerder dat deze transfer doorgaat. Succes! ( wat mij betreft hoeft hij niet weg)

 3. Iamsterdam2015

  Gun het hem. Nooit geklaagd nooit toestanden en deed altijd zijn best. Nee ik was zeker geen grote fan van hem maar qua instelling mentaliteit en doorzettingsvermogen ( vooral in de CL na zijn blessure) kunnem velen een voorbeeld van nemen. Succes kerel en hoop dat het je lukt!!!

  1. HURBIE

   Snap niet dat ze hem verkopen
   Ze kopen wel Maggalan terwijl hij veel beter is, en een Ajax hart heeft en, zeer professioneel is

 4. Bigboss

  Ik hoop het voor hem en anders dat ajax de ogen opend, wat een op en top,prof zonder enige wanklank

 5. AJAXForever61

  Ik gun je het succes, Joel, je bent sterk teruggekomen na je blessure maar je weet ook dat jou tijd voorbij is bij AJAX, het ga je goed, bedankt en succes!

  1. FrankiC

   Ik hoop dat jij je niet vergist.
   Ben erg gecharmeerd van Dest. Daarbij speelde zondag de eerste helft!

 6. Hazez

  Nooit een fan geweest van veltman .. maar eerlijk is eerlijk hij is goed terug gekomen na Zijn bleseuren dus succes daar

Comments are closed.