There are no ads, please add some


Ajax mondeling akkoord met Club America over transfer Alvarez

Ajax heeft volgens meerdere bronnen in Mexico een mondeling akkoord met Club America over de transfersom van Edson Alvarez (21), die zoals contractueel vastgelegd 17 miljoen dollar, iets meer dan 15 miljoen euro bedraagt. De afspraken moeten nog op papier worden gezet, zo meldt De Telegraaf. Omdat de Mexicaanse international, die vorige week ten koste van de Verenigde Staten de Gold Cup won, van Ajax een salarisindicatie heeft ontvangen die hem tevreden stemde, is een akkoord over een vijfjarig contract een kwestie van tijd. Alvarez komt zo snel mogelijk naar Amsterdam voor de medische keuring en de verdere afwikkeling van de transfer.

Als Ajax er zoals verwacht in slaagt hem vast te leggen, dan heeft directeur Marc Overmars AS Roma, Wolverhampton Wanderers, Crystal Palace en West Ham United afgeschud. Op de valreep kwam daar Zenit Sint-Petersburg nog bij. De Russen wilden ver gaan om Alvarez in te lijven, maar de speler zelf had zijn keuze al op Ajax laten vallen.

Het succesvolle Champions League-jaar én de megatransfers van De Ligt en Frenkie de Jong lijken als een magneet op buitenlandse spelers te werken. Zij zien Ajax als de ideale tussenstap naar de Europese top. Directeur voetbalzaken Overmars en Alvarez’ Nederlandse begeleider Fulco van Kooperen waren niet voor commentaar bereikbaar.

AjaxFanzone stopt met apps voor IOS en Android

Gerelateerde posts

33 reacties

  1. JohnDoe77

   Idd; Lainez kwam ook naar Ajax. Tekenen, rap het vliegtuig op en de medische keuring doen!

 1. Mr Ajax

  Dit klinkt serieuzer dan toen met lainez, wat een soap was dat zeg, maar jullie hebben wel gelijk, zeker is nog niets, ook niet of die wel bij ons gaat presteren

  1. Bakkie

   Ik mag hopen dat de scouts van Ajax hem op de Copa goed hebben geobserveerd! Snap nog steeds niet hoe die Magallan door de scouting heen is gekomen

   1. Mr Ajax

    Daar snap ik ook geen snars van, ze zijn 2 jaar bezig geweeet om hem binnen te halen

  1. Bakkie

   Ik snap je punt, maar als je het omdraait… Zou jij met Blind, Magallan, Pierie en Schuurs als opties voor het centrum van je verdediging Europa in durven?

   1. Indojood

    Met Alvarez hebben we de garantie dat het wel lukt? Ik lees nu al van Overmars dat ie moet wennen. Het succes van vorig seizoen was een mix van eigen spelers en gerichte aankopen. Nu gaan we alleen maar kopen omdat we bang zijn om niet ver in Europa te komen.

    1. HURBIE

     Vindt Mark een beetje overmoedig worden met die aankopen
     Je kan ook doorslaan🤐

 2. BeukerAjax

  Weet iemand hoe hij presteerd? Een bijtertje net zoals Suarez? Pit kunnen we wel gebruiken;)

 3. Zlatan4ever

  Alvarez is welkom, kan nooit een mindere speler zijn dan Maggelan……
  Die is schandalig slecht,
  Zeker voor AJAX normen

 4. Indojood

  Van mij mag hij wegblijven. Straks hebben we een basiself met alleen maar aankopen. We moeten onze ziel niet aan de duivel verkopen om maar mee te willen doen met de CL.

   1. Indojood

    Met ziel aan de duivel verkopen bedoel ik dat we geen fakking koopclub moeten worden, daar begint het wel op te lijken onderhand.

 5. Last nick (a.k.a. Ab)

  Waar nog niet lang geleden je bijna werd verketterd als je commentaar had op het aankoop beleid van Ajax lees en hoor je steeds meer deze kritiek. Steeds meer mensen (en dan bedoel ik niet persé het forum hier) zetten er vraagtekens bij. Hoe ver wil je als club van je eigen identiteit gaan afdwalen om maar te proberen mee te gaan. Ooit heeft een voetballer gezegd dat Ajax ongetwijfeld incidenteel goede sucessen in Europa kan halen maar dat ze het moeten hebben van eigen opleiding (kort door de bocht gezegd).

  1. Rembrandt

   Jij wordt volgens mij niet verketterd om wat je zegt , maar omdat je iets zegt.

   1. Last nick (a.k.a. Ab)

    Ach, soms willen mensen de waarheid niet zien en vallen de boodschapper aan. Later komen ze er dan achter dat het toch wel onredelijk was. Ik zeg wat ik denk, dan krijg je dat soort reacties. So be it. Ik blijf toch echt mezelf, dat heeft mij uiteindelijk ver gebracht en ……. ik ben er tevreden mee.

 6. Secondant

  Je houdt je hart vast.
  Ben je 21 en heeft alleen Ajax concreet interesse. Mexico heeft internationaal het niveau van Polen, Paraguay, Japan. Dus of dit echt wat wordt, is hoogst onzeker. Magallan kan in elk geval zsm met de post terug tegen elk aannemelijk bod.

 7. dickst14

  Kopen wat je zelf niet hebt of zelf niet op kunt leiden. Zou de fylosofie moeten zijn volgens de grootste aller tijden. Lijkt er niet echt op als je alle miskopen ziet.
  Hopelijk komt hij niet in de lange rij van Duarte tot Kristensen/Magallan/Labyad terecht.

  1. Last nick (a.k.a. Ab)

   Op basis van? Je kent de speler? Of geef je gewoon je dagelijkse nitwit commentaar bij elk onderwerp.

Reageren is niet mogelijk.