There are no ads, please add some


Ajax bracht nog geen bod uit op Alvarez

Edison Alvarez moet de beoogde opvolger van Matthijs de Ligt worden maar Ajax heeft nog altijd geen officieel bod uitgebracht op Álvarez, zo meldt Ajax-watcher van Voetbal International Marco Timmer op Twitter. Timmer verwacht direct actie van Ajax wanneer het vertrek van Matthijs de Ligt naar Juventus een feit is.

‘Ajax heeft nog altijd geen officieel bod uitgebracht, maar de verwachting is dat dit gebeurt als de deal met De Ligt volledig is afgerond’, schrijft de journalist op zijn Twitterkanaal. ‘De verdediger zelf wil niets liever dan naar Ajax en heeft hiervoor al goede aanbiedingen laten lopen.’

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. nash1900

  De Ligt is onvervangbaar, dit is niet echt een verdediger…… De ligt en Davinson Sánchez zijn echte verdedigers……. met aanvallende kwaliteiten.

 2. theomar

  Wat een berichtgeving. Dan dit, dan dat. Wel een bod uitgebracht, geen bod uitgebracht. Gewoon afwachten maar. En niemand geloven voor het zover is.

 3. Zlatan4ever

  Wel positief dat Alvarez zelf graag naar AJAX wil………….

  Voor bijvorrbeeld Propper lijkt het wel of AJAX op de knieen moet om hem binnen te halen.
  Wat mij betreft hoeft Propper niet te komen

  1. Mr Ajax

   Zeker positief dat die zelf graag wilt, wellicht zijn ze er al persoonlijk uit. Als ziyech vertrekt is die propper wel een goede vervanger, maar beter dat ziyech blijft!

 4. Bigboss

  De wil is er en de kues heeft hij al gemaakt. Snel handelen voor we te laat zijn

  1. HURBIE

   Ik het gevoel dat Mark precies weet waar hij mee bezig is
   Laat die maar schuiven
   Komt best goed

  1. FrankiC

   Werk maken van Pröpper lijkt me belangrijker.
   Is Ødegaard eigenlijk al ergens definitief onder de pannen???

 5. -buitenkantje rechts-

  Schuurs wil opvolger van de Ligt worden las ik net.. Misschien moeten we hem een kans geven naast een ervaren Blind. Als hij de schroom van zich afgooit en meer zelfvertrouwen krijgt door een basisplek is het misschien een optie.
  Heb tot nu toe niet veel vertrouwen in de scouting van Ajax.. Een zware onvoldoende.

  1. Finidi

   Ja natuurlijk een kans geven, maar dat zal toch ook wel gebeuren neem ik aan, ze hebben em vast niet voor jan lul gehaald.

  2. dickst14

   De huidige selectie bulkt van het talent. Alleen de Ligt is niet makkelijk te vervangen. Misschien Schuurs of die Mexicaan. Zonde van het geld als het weer een type Magallan of Kristensen is.

  3. FrankiC

   Van wat ik ervan meegekregen heb, zag ik een behoorlijke Schuurs gisteren en een wederom beroerde Magallan. Veschil tussen de eerste 11 en tweede 11 leek ook weer erg groot. Kunnen we Veltman niet houden en Kristensen naar Engeland sturen? Die Dest bevalt me erg goed en het lijkt erop dat Ekkelenkamp en Eiting het tempo steeds makkelijker kunnen bijbenen!

 6. Simon1995

  Waarom deze Alvarez. Geef Veltman 10% van deze afkoopsom voor nog een jaar Ajax en je bent klaar. Ronaldo wordt nog dagelijks badend in zweet wakker waarom hij in CL is uitgeschakeld toen hij tegenover onze Joël stond, 😀😀

  1. Emous1978

   Waarom 10% aan hem geven litmanen? Hij heeft gewoon nog een contract hoor!

Reageren is niet mogelijk.