Veltman op de radar van West Ham United

Joël Veltman heeft al meerdere keren laten doorschemeren dat hij wel wat voelt voor een buitenlands avontuur en daar lijkt West Ham United gebruik van te willen maken. De club uit Londen zou de centrale verdediger annex rechtsback al een tijdje volgen en volgens de Daily Mail wil West Ham  zich binnenkort melden in de Johan Cruijff Arena. ‘Het is mijn wens om een keer in het buitenland te voetballen dus ik sluit niet uit dat ik in deze transferperiode nog vertrek. Het kriebelt steeds meer’, aldus Veltman. Wij van de redactie van AjaxFanzone.nl namen onlangs al een kijkje in het stadion van West Ham United.

Bron: The Daily Mail

Related posts

39 Comments

  1. Wenen 1995

    Aangezien zijn contract afloopt na dit seizoen en Ajax toch niet wil verlengen, gun ik deze echte Ajacied deze transfer wel. Succes daar, Veltman!

    1. JohnDoe77

      Een nuttige speler met wel altijd een “Veltmannetje” in de wedstrijd. Is niet de topper die je als Ajax hoopt te hebben.

  2. rickert

    Ik denk dat dit een erg mooie club is, waar hij ook gewoon basisklant kan zijn! Wellicht kan die zich toch ook wel weer doorontwikkelen, met een publiek die hem wel een kans vanaf 0 geeft. Want elke wedstrijd die hij hier voortreffelijk gaat spelen, blijft afgedaan worden met weinig goeds, jammer dat hij altijd toch een beetje voetveeg gebleven is, blijf het toch gewoon een prima voetballer vinden. Niet mega bijzonder, maar daar heb je er ook geen 11 van nodig.

  3. Simon1995

    Onverstandig om Veltman te laten gaan. Na vertrek Ligt onze beste man op RCV plek.

    Aan de andere kant gun ik hem de overstap als hij het echt tijd vindt. West Ham United een mooie traditieclub met vele derby’s in het verschiet. Ja ik zou het begrijpen maar ontzettend jammer vinden.

    Ooit eens bij Arsenal – West Ham voor FA Cup geweest net boven uitvak. Je weet niet wat je meemaakt. Prachtige aanhang !

  4. AFCA my World

    Hiep hiep hoera, hoe eerder hoe beter, ben nooit een fan van hem geweest, met zijn rare streken ! ⚽️

  5. Charka53

    Joël grijp je kans en succes daar je komt het toe na de jaren bij Ajax waar je altijd je stinkende r deed.

  6. Last nick (a.k.a. Ab)

    Off: weet iemand hoe het staat met onze miljoenenaankoop Bandé. In januari stond hij op punt van terugkeren.

    1. Prinsengracht

      Ik vraag me dat ook steeds af. Hij is nu weer niet mee op trainingskamp.

  7. Secondant

    Dertien uit een dozijn speler die vaak geblesseerd is en aflopend contract heeft. Zou hier niet al te ingewikkeld over doen. 8 miljoen en 30% van de doorverkoop fee voor wat risico afdekken mocht tie over 2 jaar opeens voor 90 miljoen naar City gaan.

    1. Bakkie

      Precies, doorverkoopclausule waarschijnlijk overbodig, maar voor de zekerheid ? Ik gun het Joël wel en denk dat hij als RB best mee kan in de PL (als CV niet)

  8. dickst14

    Wel leuk voor Litmanen dat Veltman wel naar een Europese topclub gaat en anderen niet.

    1. Amoebe

      Wel leuk voor Veltman dat jij jouw persoonlijke oorlogjes belangrijker vindt dan dat je Veltman gewoon succes wenst ?

      1. dickst14

        wat een interessante bijdrage van je amoebe. ik denk dat je je vriend Litmanen hier heel erg blij mee maakt. gefeliciteerd.

    1. ajaxhoger

      Juist Bert , een echte ajacied in hart en nieren die we een mooie stap wel gunnen .

  9. Ajax belg

    Snel verkopen voor 30 milj. En een serieuze verdediger bij kopen. Daag Veltman

    1. Prinsengracht

      Jou ga ik niet missen vanaf 1 augustus. Pfffff. Waarschijnlijk ben je voor Ajax omdat geen enkele Belgische club jou nog accepteerde.

  10. Prinsengracht

    Volendam won vandaag met 1-4 van Heerenveen. Wie zou daar trainer zijn?

      1. Prinsengracht

        Ik lees net dat jouw huisbaas grote financiele problemen heeft. Een tekort van 29 miljoen. Hoop echt dat je niet op straat komt te staan.

      1. Last nick (a.k.a. Ab)

        100% zeker minimaal familie van Litmanen. Eigenlijk 100% zeker ….. het is ons kneusje.

        1. Simon1995

          Nee hoor ik ben geen Litmanen. Hij zet alleen maar mijn tweede club te kakken. Dat moest ik even herstellen. Ik heb verder niks tegen FC Volendam zoals die Litmanen blijkbaar

        2. Bakkie

          Jij zou ook familie van Litmanen kunnen zijn AB, jullie zijn allebei eigenwijze kneuzen ?

  11. Bigboss

    Blijf het jammer vinden nooit zeuren een op en top prof, ook toen de meeste hem aan het afzeiken waren
    Ik vind het dood zonde

  12. TweakJ

    Wens en doen zijn anders. Hoop dat Marc de portemonnee coulant opent. Na jaar hard werken terug, beter dan tevoren, maar deze Ajaxied verdiet een kans. Joël succes als het zover komt!

  13. BoyVanAjax

    Snap niet waarom mensen het niet in hem zien zitten. Soms een foutje, maar over het algemeen toch gewoon een solide verdediger. Jammer ook dat Ajax zijn contract niet wilt verlengen, is namelijk op dit moment onze beste man voor de RCV…

Comments are closed.