‘Neres krijgt verbeterd contract en blijft bij Ajax’

Het begint er aardig op te lijken dat David Neres ook aankomend seizoen is te bewonderen in het shirt van Ajax. Braziliaanse media weten te melden dat Neres een verbeterd contract gaat ondertekenen waardoor de kleine Braziliaan nog zeker één seizoen verbonden blijft aan Ajax.

In navolging van onder meer André Onana en Nicolas Tagliafico is het Marc Overmars dus gelukt om ook Neres binnenboord te houden. De afgelopen weken zou Ajax een bod van veertig miljoen hebben ontvangen van Atletico Madrid maar dat werd afgewezen door Overmars. Guangzhou Evergrande bood een half jaar geleden zelfs 43 miljoen euro op Neres maar ook aan de club uit China werd toen een ‘nee’ verkocht. Het is de verwachting dat Neres aan het einde van de maand, als hij terug van zijn vakantie is, zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zet. Vanwege zijn deelname aan het toernooi om de Copa América heeft de aanvaller langer vrijaf gekregen. Neres, 22 jaar, ondertekende in september vorig jaar nog een nieuw contract met Ajax tot de zomer van 2022.

Bron: Yahoo Esportes

Related posts

42 Comments

    1. Ralph

      Klopt DeMike! Maar ik kan me herinneren dat hij hier is afgemaakt om z’n beleid. Het kan verkeren.

        1. Amoebe

          Ja ik denk dat overmars elke dag dit forum leest en zijn beleid hierop aanpast ?

  1. Simon1995

    Goede speler, veel mooie acties en opgewerkt tot Brazliaans international. Terecht dus en top dat we nog een seizoen kunnen zien in Arena

      1. Simon1995

        precies die hebben wel een heel goede doorverkoop deal. Maar als hij zich zo blijft ontwikkelen dan komt zilvervloot die kant wel keer op. Hij moet alleen even geen Dolbergje doen

  2. AJAXForever61

    Krijg steeds meer bewondering voor onze CFO . Mark, fantastisch als je deze kleine krijger nog een jaar junt strikken. Dag Bergwijn.. blijf maar lekker bij de lampies. Volgende target van Mark: Zyech!!! Geef hem een topcontract, top salaris, beloof hem dat hij elke dag thee mag drinken bij zijn moeder in Dronten en ik geloof dat er dan weer een prachtig seizoen aankomt!! WZAWZDB!!❌❌❌

      1. BobbyHaarms

        Ja Donny zie ik ook dolgraag blijven. Wat een geweldige 2e seizoenshelft heeft die gehad zeg, smullen.

  3. 89_manon

    Met al het andere nieuws erbij hebben we de kampioensschaal al in de hand#masterteam!!!!

  4. Rembrandt

    Rare kop boven dit artikel. Het is niet meer dan een bewering van een Braziliaanse krant. En hier wordt het als feit gebracht.

    1. Zlatan4ever

      Rembrandt, “ De Nachtwacht” word momenteel gerestaureerd,
      misschien iets voor jou persoonlijk ook?
      Je bent net zo’n azijnzeiker als AB

    2. Prinsengracht

      Het was niet eens een krant. Maar iedereen hier lult lekker mee. Zodra Ajax iets bekend maakt, is het waar. Tot die tijd kun je het beste mijn posts lezen. Ik heb het eigen nooit mis.

    3. Last nick (a.k.a. Ab)

      Denk maar zo Rembrandt, jij kan nog gerestaureerd worden, anderen zijn hier gewoon rijp voor de sloop.?

  5. Iamsterdam2015

    Lekker!! Gewoon nog een jaartje rijpen en nog beter worden. Ondanlsmzijn tegenvallende optredenntijdens de Copa weten we wat hij kan. Ik ben er blij mee!!

    1. BobbyHaarms

      Had ie daar de sterren van de hemel gespeeld ben ik bang dat ie echt niet meer te houden was. Liever dat ie gewoon lekker bij ons vlamt ?

  6. Bigboss

    Knap werk en wat ik al zei eerst maar zien wie er nog weg gaan. Voor als nog is het redelijk intsct allemaal en is er pas een exht weg

  7. TweakJ

    Goed bezig Marc! Op naar een nieuw geweldig succesvol seizoen met prijzen….

Comments are closed.