There are no ads, please add some


‘Zaakwaarnemers Ziyech en Bergwijn eisen deze week duidelijkheid van Bayern München’

Hakim Ziyech heeft onlangs een bod van Sevilla afgeslagen en heeft laten weten dat hij alleen een transfer wil maken naar een Europese topclub. Ziyech zou inmiddels samen met Steven Bergwijn op een ‘B-lijst’ staan bij Bayern Munchen. Deze week gaat Bayern bekijken of men werk gaat maken van de komst van het duo, zo weet Bild te melden.

De club uit Beieren heeft naast Ziyech en Bergwijn ook Leroy Sané, Callum Hudson-Odoi en Ousmane Dembélé in het vizier en die genieten de voorkeur bij de technische staf. De zaakwaarnemers van Ziyech en Bergwijn hadden onlangs een gesprek met technisch directeur Hasan Salihamidzic en zij willen dat er komende dagen duidelijkheid komt. Marc Overmars heeft onlangs echter laten weten dat er bij Ajax weleens minder spelers kunnen vertrekken dan verwacht, en ook schroomt Overmars zich er niet voor om zich met een miljoenenbod te melden in Eindhoven voor een eventuele overname van Bergwijn die inmiddels ook in de belangstelling staat van Tottenham Hotspur, Manchester United en Internazionale .

Bron: Bild

Gerelateerde posts

45 reacties

 1. Yor2002

  Bayern die interesse heeft in Ziyech snap ik nog wel maar Bergwijn🤨🤨 minstens 60 miljoen voor Ziyech ontvangen en anders blijft hij

 2. nash1900

  Dat kan je vergeten Yor2002, met Ziyech zijn afspraken gemaakt. volgens mij mag hij voor 30 mil gaan

  1. Jimmy1971

   De zin ‘dat er weleens minder spelers kunnen vertrekken dan verwacht’ bevalt me wel!

   1. JohnDoe77

    In zoverre “klote”; anders was hij misschien vorig jaar al vertrokken.

  2. JohnDoe77

   Afhankelijk van hoe Ajax ermee om zal gaan Nash. Blijkbaar zijn er met Matthijs ook afspraken gemaakt voor € 50mln en dat lijkt niet te werken. Roept iedereen dat Overmars een koekenbakker is en Raiola een rat als er geen € 100mln voor wordt betaald.

   Misschien moeten wij conluderen dat voetbal transfers complex zijn, veel politiek en iedereen probeert er het maximale uit te halen (inclusief de spelers waarvan wij soms denken dat zij een soort “speelbal” zijn). Ik vertrouw gewoon op de deskunigheid binnen het team van Ajax om dit alles goed te doen.

   1. Mr Ajax

    Mee eens john, maar wil als supporter dat ziyech zolang mogelijk bij ons blijft ballen, ben dus totaal niet objectief

    1. JohnDoe77

     Eens Mr Ajax! Wat mij betreft mag Ziyech jaren blijven en dan jouw naam als erentitel dragen! 😉

 3. Stimi

  Probeer die ziyech nu voor de club te behouden, sls er nog geen concrete belangstelling bestaat vanuit buitenlandse topclubs. Wat is 30 miljoen voor zo’n club en dat voor zo’n geweldige voetballer

 4. Defender96

  Bayern is psv in het groot, ziyech moet blijven! en wbt bergwijn te duur…

 5. Simon1995

  De duidelijkheid zit hem in dat ze op de B lijst staan bij Bayern. ze gaan dus eerst andere opties benaderen en pas als daar geen overeenkomst uitkomt dan schakelen ze door naar Ziyech en of Bergwijn. Binnen een week duidelijkheid eisen is dus ongepast en een steen door je eigen ruit smijten.

  1. Moosie

   Waar staat dat dan pannekoek er staat nergens dat hij een b-keuze is.
   Dus lekker weer fabeltjeskrant kijken jij.

    1. Moosie

     Ok volgens Bild niet volgens Bayern.
     Valentijn Driesen lult ook alleen maar onzin daar heb je er in Mofrica nog veel meer van en vooral bij Bild.

   1. Simon1995

    Ben jij zeker pannenkoek met stroop😀er staat zowel in topic als mijn bijdrage B lijst!
    Maakt wat mij betreft beide spelers toch een B keus voor Bayern. Dat dan weer wel

    1. Moosie

     want jouw mening doet er toe?
     Rot toch op vreselijke sukkel dat je bent.
     Verzin nog 10 nicks joh laf ventje we komen toch wel achter je gegevens.

     1. Simon1995

      ik heb het al gezien. ik ben absoluut niet degene die jij zoekt. maar goed ik heb hier geen zin in. laf? ik geef je 1 tip het is absoluut niet verstandig om mij in mijn privéleven te bedreigen. dus mak an. gegroet

     2. Moosie

      als jij niet bent wie ik zoek heb ik je dus ook niet bedreigd ik heb swz niemand bedreigd.
      Maar westlands dialectje?
      grappig.

 6. Ajaxstaff

  Spelers Leroy Sane , Ousmane Demblele zijn A keuze Hakim Ziyech , Bergzwijn zijn B keuze dat is het verschil denk ik .

 7. Secondant

  Dat komt lekker binnen dan bij Bayern – aangenaam ik ben Hakim, b-keuze.

  Gewoon lekker bij Ajax blijven en alleen als topper ergens binnenkomen incl bijbehorend salaris.

  1. Rembrandt

   Ook uit het Westland? En ook zo stoer dat je beter niet bedreigd kunt worden?

 8. Zlatan4ever

  Ziyech moet gewoon lekker bij AJAX blijven en Bergwijn lekker weg blijven….zo simpel is het

 9. JohnDoe77

  Mofrica ook echt. Verklaart een hoop. En waarom al die agressie meteen? Simon zegt niets geks, er staat letterlijk in het nieuwsbericht wat Simon hier schrijft; eerst willen ze andere spelers proberen te kopen, lukt dit niet komen Ziyech en Bergwijn in beeld.

  Altijd meteen zo agressief reageren, nergens voor nodig, ook al zou Simon het verkeerd gezien hebben. Beetje respectvol met elkaar omgaan zou wel fijn zijn; iedereen is hier voor Ajax en om simpelweg zijn/haar mening te geven. Als je het daar niet mee eens bent, kun je dat ook “normaal” zeggen toch?

  1. Last nick (a.k.a. Ab)

   Nieuwberichten klakkeloos voor waar aannemen is ook niet echt slim.

   1. JohnDoe77

    Nee, doet iemand dat hier dan? Er wordt vooral gereageerd dat Ziyech niet weg moet gaan en Simon verduidelijkte nog even dat in het bericht wordt gesproken (en je leest dat bij diverse bronnen) dat Ziyech niet de topprioriteit is. Zou overigens jammer zijn als we -ala Trump- opeens alles “fake news” gaan vinden. Dit betreft geruchten, want ook de club zal niet vertellen waar wie staat in de plannen omdat ze dan hun eigen glazen ingooien. In die geruchten kun je geloven of niet, maar ging mij vooral om het altijd zo fel op elkaar moeten reageren. Zijn hier toch allemaal voor Ajax? Ik vind het wel leuk dat alle fans er hun eigen gedachte bij hebben en er -respectvol- discussies over ontstaan. En af en toe een dolletje is natuurlijk ook prima.

    Ach, we naderen het weekend dus laat ook maar! 😂

   1. JohnDoe77

    Zo is dat ook Frank! Wel jammer, als het normale discussies zijn is het vaak erg leuk! En veel mensen weten toch net weer dingen die jij niet wist.

    Is er al bekend hoeveel geld nodig zou zijn om dit in de lucht te houden, of is het besluit definitief en zitten ze niet te wachten op een oplossing? Wil best een paar Euro per jaar betalen en als iedereen dat doet… maar geen idee wat nodig is!

    1. Finidi

     Vind dit ook een leuke app( erger me ook wel eens natuurlijk)waar ik best abonnee oid van zou willen worden als get niet te duur word. Beetje ouwehoeren over Ajax en alles eromheen!😁

 10. Last nick (a.k.a. Ab)

  Laten betalen is DE oplossing om van mij af te komen 😉. Ben al genoeg geld kwijt aan mijn vrouw 😂😂. Net als bij FOX, geen dubbeltje. Betalen voor de seizoenkaart vind ik meer dan voldoende (plus die achterlijk dure drankjes in het stadion). Iemand met een seizoenkaart zou recht moeten hebben op gratis FOX en een gratis app. Behalve als ze Ziyech lopen af te zeiken, dan krijgen ze nada. Wel opvallend dat onze Ziyech hater niet lekker los gaat op het “B-verhaal”. Waarschijnlijk omdat Ziyech toch echt op een lijstjes van een topclub staat. Daar baalt hij verschrikkelijk van.

  1. JohnDoe77

   Eens AB, het succes van vorig jaar heeft ons helemaal veel geld gekost, haha! Wel een goed idee gratis Fox bij je jaarkaart. Ik moet zeggen dat ik ook geen Fox heb omdat ik anders alles ga zitten kijken… gaat al zoveel tijd in zitten.

  2. Prinsengracht

   10 euro per maand. Zie ik meestal 2 uitwedstrijden van Ajax per maand voor. En die zou ik niet willen missen.

   1. Last nick (a.k.a. Ab)

    Ben dat geld al kwijt aan biertjes bij de thuiswedstrijden. 😉

 11. Last nick (a.k.a. Ab)

  Ik mis Litmanen. Topic gaat over Ziyech of ………. is zijn adres doorgegeven? Ik heb alleen maar Gelderland aangegeven.

 12. Bigboss

  Wat ik al zei doet wat hij wil en niet van een ander echt top klasse

  Respect

 13. HDfan

  Het mooie is dat het tegenwoordig om zoveel geld gaat dat je best kieskeurig kan worden als speler; als je een beetje normaal doet krijg je het zelf nooit op ; de Ligt 5 jaar 12 mio per jaar = 60 mio😳

Reageren is niet mogelijk.