There are no ads, please add some


Ziyech reageert op bizarre geruchten en haalt uit naar Marokkaanse minister

Hakim Ziyech heeft maandagavond hard uitgehaald naar de Minister van Sport in Marokko die volgens de Ajacied nogal wat leugens de wereld in heeft geslingerd. Na de uitschakeling van Marokko op de Afrika Cup, waarbij Ziyech een strafschop niet wist te benutten, verschenen er berichten in de media dat Ziyech per direct heeft besloten om niet meer uit te komen voor de nationale ploeg van Marokko.

Marokko werd uiteindelijk na een strafschoppenserie uitgeschakeld, waarna Ziyech in eigen land de hoon van het volk over zich heen kreeg, maar daar deed Rachid Talbi Alami, de Minister van Sport in Marokko, nog een schepje bovenop. Ziyech zou 23 telefoontjes hebben genegeerd en volgens Alami persoonlijk hebben verteld dat hij onder deze omstandigheden stopt als international van Marokko. Ziyech plaatste vervolgens op maandagavond op Instagram een pittige tekst wijzend naar Alami. ‘Tegenwoordig creΓ«ren ze een verhaal als er geen verhaal is. Als je de volgende keer nog eens de aandacht wil, kom dan met een verhaal dat klopt, in plaats van met leugens’, aldus Ziyech.

Gerelateerde posts

37 reacties

  1. Moosie

   πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
   πŸ–•

 1. Yor2002

  Lekker ziyech laat hem maar wie zien wie een echt baas is😎😎

 2. Mr Ajax

  Daar ben je de keizer als je wint, maar de pispaal als je dat niet doet. Goed gedaan ziyech!

 3. AJAXForever61

  Klaar ermee Hakim, nu thuiskomen in een warm dompelbad van Ajax- fans! Op naar je maatje Tadic en please bijtekenen!!

  1. theomar

   Helemaal mee eens. Laat bij AJAX nog maar eens zien wat je allemaal kan. Spelinzicht, hard werken en combinatiespel, met daarbij regelmatig een goal of voorbereiding tot goal. Het zou geweldig zijn als Ziyech zou blijven. Laat het gebeuren a.u.b.

 4. Charka53

  Kritiek moet kunnen maar leugens en onzin moet je zeker niet tolereren .

 5. Ajax 1

  Lekker vakantie nu en over paar weken fris weer in het mooiste wit-rood-wit van de wereld je kunsten vertonen!

 6. Secondant

  Onzinnige keuze om voor Marokko te kiezen. Had op 100 Nederlandse interlands kunnen komen. Shinen op EK’s en WK’s en dat alles met een positief aanvallende speelwijze. Het had Hakim lucratieve contracten kunnen opleveren bij club en met eigen marketing. En nu? Mee in de malheur van een land dat voetbaltechnisch opereert in een maffieus Afrika en ontbeert aan enige normale infrastructuur dat nodig is om top te zijn.

  1. JohnDoe77

   Zit wat in, maar was keuze met zijn hart. En daarbij kwam dat de toenmalige bondscoach van Oranje vond dat het niet nodig was eens een echt gesprek met hem aan te gaan. Voor iemand opgegroeid met de cultuur van Marokko, had dat wel kunnen helpen. Maar helaas. Jammer voor Ziyech dat het toernooi zo gelopen is en zijn specifieke rol erin. Ook balen dat er altijd gedoe is voor hem; eerst met die bondscoach en nu dit weer.

 7. Simon1995

  Ja Hakim dat is een bij-effect van je geweldige keuze. Leuk he rancuneus zijn jegens Bassie en Blind…..

   1. Simon1995

    Ik voel me prima. Er zullen wel meer mensen zijn die het slechte keuze vinden uit rancune. Jij vindt het zo te lezen een goede keuze. Prima toch?

   2. Yindi02

    Die Simon spoort ook niet. Zijn er bar weinig hier die hem (Hakim) snappen. Ook die secondant hierboven lult maar wat. Allemaal domme aannames. Hakim is niet uit (of hecht geen waarde) aan een eigen marketing en lucratieve contracten. Zijn waarden liggen op een ander vlak.Verder leeft Secondant ook blijkbaar in de veronderstelling dat in Nederland geen Maffoisi en criminelen rondlopen. Dom gezwets allemaal. 11 duimpjes voor dat gelul. I rest my case.

    1. Last nick (a.k.a. Ab)

     Inderdaad ongelooflijk dat domme gezwets. Ze weten totaal niet waar ze over praten en hobbelen vrolijk als makke lammetjes achter de groep aan. Wat dat betreft prima dat app stopt.

     1. Secondant

      @last nick
      Dus zodra mensen hier het niet met u eens zijn, is het β€œgoed dat de app stopt”?
      In hetzelfde bericht beticht u oa mij van het achter makke lammetje aanlopen.
      Dat terwijl u eigenlijk dat juist beoogt.
      Een ingewikkelde mening heeft u.

    2. Simon1995

     Hey bijgochem als jij Hakim zo goed snapt leg me even uit waarom heeft hij destijds voor Marokko gekozen ?

     1. Last nick (a.k.a. Ab)

      Als jij het nu al niet snapt, snap je het na de uitleg ook niet Litmanen de tweede. Ga ik verder dus geen energie in steken. Zal je wel weer in jou voordeel gaan uitleggen.

     2. Simon1995

      πŸ˜€πŸ˜€ ik had het trouwens tegen die andere broer van Hakim !

    3. Secondant

     Dus iedereen die het met u oneens is, die β€œlult maar wat”?
     Ik zeg ook niet dat Hakim daar op uit is toch, ik geef aan dat tie dat misloopt.
     Ook vermoed ik dat het bondsbestuur en/of de regering van Marokko vatbaarder is voor opruiing en fakenews dan in Nederland. Sterker nog: Hakims eigen insta bijdrage duidt daar op.

     1. Last nick (a.k.a. Ab)

      Nee droppie, dat zeg ik niet. Ik geef mijn mening en de weerwoorden zijn voor mij onvoldoende om van mening te veranderen. Had ik dan moeten zeggen: jij hebt gelijk oftewel ik moet het met jou eens zijn? Dacht het niet. Wat ik zeg zie ik als de waarheid voor mij en dat zeg ik dan. Moeilijk he. Maar omdat mensenhier graag feiten verdraaien vind ik, lees ffgoed, vind ik het prima dat de app stopt.

     1. Yindi02

      Zit hier de quasi intellectueel uit te hangen met zijn adviezen aan Hakim. Om je dood te lachen.

   3. Prinsengracht

    Heb je echt niet door dat je de hele tijd tegen Klitmanen bezig bent?

    1. Last nick (a.k.a. Ab)

     Ach, wat maakt het uit. Commentaar vise versa blijft hetzelfde.

 8. Kapstein

  Hij zal best wel zoiets gezegd hebben na de nederlaag. Puur vanuit de emotie. Een minister hoort dan gepast zijn mond te houden. Verder is dit de bekende storm in een glas alcoholvrij water.

  1. Kapstein

   Met de kennis van nu hadden Blind en van Basten misschien een andere keuze gemaakt, maar de Ziyech van nu is heel veel beter dan die van pakweg vijf jaar geleden. Ik moet bekennen dat ik hem in zijn begintijd bij Ajax best wel eens erg slecht vond. Nu hoop ik dat hij nooit meer vertrekt.

Reageren is niet mogelijk.