There are no ads, please add some


Tuttosport: ‘Juventus wil De Ligt voor zaterdag aantrekken’

Juventus wil de transfer van Matthijs de Ligt zo snel mogelijk afronden aangezien er voor beide clubs een trainingskamp in het verschiet ligt. Ajax reist volgende week af naar Oostenrijk terwijl Juventus heeft gekozen voor een trip naar Singapore. De Italianen willen De Ligt daar graag bij hebben en willen De Ligt dan ook voor zaterdag aantrekken, zo weet Tuttosport te melden.

De Ligt meldde zich maandag op de Toekomst voor zijn eerste training met Ajax maar het is geen geheim dat de speler zelf al in grote lijnen akkoord is met Juventus. Echter zijn Ajax en Juventus het nog niet eens over de transfersom en heeft Marc Overmars een eerder bod van 50 miljoen dan ook van tafel geveegd. Sky Italia berichtte vorige week dat Juventus bereid is om 55 miljoen euro plus 10 miljoen euro aan bonussen te betalen aan Ajax en inmiddels gaan er geruchten dat Juventus het bod (exclusief bonussen) heeft verhoogd naar 67 miljoen. De vraagprijs van Ajax bedraagt volgens Sky Italia 75 miljoen euro maar in Nederlandse media verschenen zelfs berichten over 87 miljoen euro. Beide clubs lijken elkaar dus te naderen in de transfersom maar het is ook duidelijk dat Marc Overmars standvastig is en de soap rondom de verdediger lijkt dan ook nog niet ten einde.

Bron: Tuttosport

Gerelateerde posts

52 reacties

 1. Moosie

  heel simpel geld overmaken als het er op staat sturen we hem op en krijgen ze track and trace code van ons

  1. HURBIE

   Ze kunnen wel zoveel willen Juve
   Maar voorlopig is hij nog, 😂😁een Ajax speler

 2. Codilo

  Barcelona en Ajax zijn rond, 75 mil. Maar de Ligt wil naar juve, of wil rioolrat dat?

  1. aliajax

   Riola wil alleen maar de deal waar hij zelf het meeste aan verdiend. Minder betalen aan Ajax, blijft r meer voor hem over

  1. Finidi

   Zoiets en 2 miljoen voor mij wegens emotionele schade geleden als ajaxfan zijnde!😉klopt die 87 ook weer jongens en dan is het eerste rondje van mij jongens🍺🍺

 3. Mr Ajax

  Ja marc, haal er maar zoveel mogelijk uit en stuur daarna een cheque naar fred

 4. Ajax 1

  En waar blijft kean in de deal? Hard spelen. Maar een ding: tegen de verwachting v een aantal in hier heeft matthijs zich gewoon gemeld bij ajax. Dus hij wil het ook op een nette manier doen. De transfer is hem gegund, maar wel voor een huidig marktconform bedrag en dat is nu eenmaal hoger dan 50 miljoen…..

  1. Secondant

   Kean moet je niet willen joh. Spreekt geen woord Nederlands en als tie het onverwacht goed doet, verdien je er geen kloot aan.

   Gewoon Brobbey in de spits. Dolberg lozen aan Watford of Legia Warschau.

     1. Koning Haarms Wolfs

      Sinds we kampioen zijn zijn er behoorlijk aantal hopeloos nietszeggende nicks bij gekomen. Wat een droeftoeters.

 5. Charka53

  Laat deze jongen maar gaan dat getouwtrek is voor niemand goed en als hij blijft heb je een minder gemotiveerde Matthijs en daar schiet niemand wat mee op.

  1. JohnDoe77

   Het gaat er niet om hem gewoon maar “te laten gaan”, zo werkt dat niet voor een voetbalclub. Het vermogen zit in de spelers, dus als een andere club interesse heeft, zullen de clubs ook overeenstemming moeten bereiken. Tot die tijd is hij van ons, conform contract welke hij ondertekend heeft.

 6. BeukerAjax

  Pfff wat een soap… De Ligt het gaat je goed. Jammer dat je voor het geld gaat. Had hem liever bij Barca of Liverpool gezien. Samen met van Dijk… maja wie ben ik…

 7. Zlatan4ever

  Jammer voor Mathijs dat het zo moet gaan. Maar Marc heeft gelijk, gewoon aan de vraagprijs voldoen of jammer dan…..

 8. Vak 120

  Ik ben er wel voort klaar mee,de ligt wil gewoon weg! Dus 0% kans dat hij blijft,op zoek naar een vervanger en hier niet te veel aandacht aan geven! Die word gewoon verkocht net voor de datum! Ga je goed mathijs👍

 9. AFCA my World

  Allemaal de schuld van Rioolrat, hoe minder Juventus hoeft te betalen hoe groter zijn bonus zou zijn !⚽️

  1. JohnDoe77

   Nee, hij krijgt een percentage van de transfersom. Meerdere keren overstappen is voor hem handig. Vandaar Juventus; gegarandeerde basisplaats en gelimiteerde transfersom. Na paar jaar naar Barca.

   1. Defender96

    Ik hoop dat hij nu al naar barca gaat, om hoeveel percentage gaat het?

    1. JohnDoe77

     Onderhandelbaar, in de regel 10% voor de speler, 10% voor de makelaar(s) en rest voor club met aftrek van doorverkoop percentages.

 10. Stimi

  87 miljoen en de beker van de CL van 1996, waar we nog recht op hebben!!!

 11. Defender96

  Ik hou van ajax amsterdam heeft me gevormd wie ik ben… de machtstrijd is opzienbarend, het doet pijn zoals het nu gaat binnen het bestuur. Het is geen “eenrichtingsverkeer” ‘het staat op lossen schroeven’

 12. Ajaxfoort

  Mark houd vast aan jouw bedrag!! Voor koopjes gaan ze maar naar de markt.

 13. Simon1995

  Moet je vooral 50mln blijven bieden dan leveren we hem op 3e kerstdag af..

 14. De Nees

  Het lef ook van die dopingclub om hard te onderhandelen terwijl alle topclubs aan de Ligt trekken. Marc simpel houden: 80 mln of niet en anders gaan zitten met een andere club. De Ligt en Riool niet blij? Pech gehad, blijft hij jaartje langer bij Ajax.

 15. Secondant

  Marc Overmars heeft gewoon een onhandige belofte gedaan in de zomer van 2018. Daardoor hebben we nu deze transferellende.

  1. Prinsengracht

   Jij bent Klitmanen. En Simon 1995. En jullie zijn alle drie mongolen.

Reageren is niet mogelijk.