There are no ads, please add some


Tadic verlengd contract bij Ajax

Dusan Tadic heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot medio 2023. Ook daarna zal hij aan Ajax verbonden blijven en gaat hij zich in ieder geval tot 2026 richten op het trainersvak bij Ajax. De Serviër kwam vorige zomer over van Southampton en ontwikkelde zich in rap tempo tot een van de gezichtsbepalende spelers van Ajax. Met Tadic als een van de leiders pakte Ajax de dubbel en werd de halve finale van de Champions League bereikt.De 30-jarige Serviër speelde afgelopen seizoen 56 wedstrijden en was goed voor 38 doelpunten en 24 assists.

Gerelateerde posts

54 reacties

  1. Amoebe

   Ik vind het van 2 kanten erg verstandig.

   Maar komend seizoen zal bepalen of hij daarna daadwerkelijk blijft.

   Er zullen gerust onbekende clausules in het contract zitten.

 1. Last nick (a.k.a. Ab)

  Knap voor elkaar gekregen die Tadic. Een drie jarig contract voor diensten waarin nog niet bewezen is of hij daar goed in is. Echt geld te veel maar ja, ik ben natuurlijk weer een negatieve zeikerd. So be it maar een baas die iemand zo’n contract geeft zonder dat je weet wat hij kan in dat nieuwe wetk, noem ik gestoord. Een jaar prima. Maar ja aan de andere kant, ze doen hetzelfde bij Heitinga, Bogarde etc.

  1. Jimmy1971

   Dit contract is zijn voetbalcontract en niet zijn trainerscontract. Goed bezig dus Marc, Tadic heeft zijn waarde in de selectie bewezen!!

   1. Last nick (a.k.a. Ab)

    De laatste 3 jaar is trainerscontract. Gewoon ff lezen of denk je dat Ajax hem op zijn 37e nog ziet ballen in he5 eerste.

  2. Ajax 1

   Dat is erg negatief inderdaad ab. Tadic was afgelopen seizoen van grote waarde, en is een echte prof. Hij gaat nog 4 jaar bij ons spelen dus; heerlijk en ja, daarna zal hij zich dan als trainer moeten bewijzen maar ik vind hem daar eerder dan de spelers die jij noemt hierboven wel een type voor.

   1. Last nick (a.k.a. Ab)

    Zonder de wetenschap of hij geschikt is. Als binnen een jaar blijkt dat het niet lukt zit je nog vast aan een contract van twee jaar. Hij is tot op heden één seizoen van waarde geweest, niet echt een langdurige Ajaxtijd. Ajax is een bedrijf maar handelt daar niet naar.

   2. De Nees

    Hoe wil je anders achter komen of hij geschikt is? wil je 100% zekerheid dan moet je maar wat anders gaan doen. Techniek en mentaliteit kan hij straks overbrengen aan onze guppies, dat brengt hij alvast mee als bagage. Je moet swz goeie oud-voetballers hebben in je opleiding daar begint het toch mee? Valt het allemaal tegen dan neem je afscheid na paar jaar. Marc kijkt naar de voordelen, jij naar de onzekerheden.

    1. Last nick (a.k.a. Ab)

     Gewoon starten met een jaar. Heel normaal in Bedrijfsleven. Dit is gewoon gestoord maar dat mag niet gezegd worden want het is Ajax. Maar goed, Ajax is voor sommige mensen een filantropische instelling. Nog even en het wordt een goed doel, kan je je geld doneren aan Overmars. Tering, ik word nog blij dat die app kapt. We kennen die gast een jaar met zijn ballentrucje vlak voor de wedstrijd. Vietbalken kan hij maar op het veld is hij ook knap irritant en verdedigt niet echt mee. Fijne mentaliteit. Maar ook dat mag niet gezegd worden van Tadic. Alleen maar positief zijn. Joepie.

     1. JohnDoe77

      Klopt AB, je bent weer eens negatief. Neem aan dat je voor Tadic dus geen gedicht zult maken?

      Tadic is al 30 jaar.
      Tadic is nog lang niet klaar…

      En weer een server vol. En die kosten van deze app maar oplopen. Kunnen ze jouw reacties niet bundelen tot een dichtboekje en van de opbrengst de app in de lucht houden?

     2. Last nick (a.k.a. Ab)

      Weet je hoeveel ruimte al jouw onzinnige reacties kosten. Flink wat kb.

     3. Bakkie

      Nu we deze app nog hebben kunnen we gelukkig duidelijk zien dat niemand jouw negatieve reacties kan waarderen. Rot lekker een eind op joh, als je zelfs over Tadic loopt te zeiken… zo ongeveer de belangrijkste speler van afgelopen seizoen en een modelprof bovendien

     4. Zlatan4ever

      Abu Bilal blijf jij lekker Ziyech promoten, en laat Tadic gewoon zijn loopbaan “schitterend” afsluiten bij AJAX !

      🤦‍♂️🤳🐷🐑🐀🍻🥊🚷🔚🏴‍☠️

     5. JohnDoe77

      “Flink wat kb.” ook echt, hahahaha! Jij/u bent echt ruim voor 1950 geboren!

     6. Last nick (a.k.a. Ab)

      Fijn dat je de kwinkslag niet snapt. Jij bent vast nog niet geboren. Jouw opmerking over volle servers is dus heel erg dom maar dat zal ook wel een kwinkslag zijn. Leer ze dan beide begrijpen.

     7. BobbyHaarms

      Tadic heeft bewezen van grote waarde te zijn voor Ajax, dus ik vind dit een goede zet. Het enige waar ik me bij hem soms aan irriteer is zijn overdreven manier van piepen als hij wordt aangepakt op het veld. Maar met Tadic heb je daarmee wel een winnaar in je elftal, en daarvan kan je er niet genoeg hebben als je om de prijzen strijdt.

     8. De Nees

      Dus 2 jaar is helemaal gestoord, maar op basis waarvan vind je 1 jaar wel ok dan, leg dat ’s uit behalve dat het mss een half mln scheelt. Tadic doet dus maar wat ballentrucjes, verder kom je niet na wat hij heeft betekent dit seizoen? Alleen bij Ziyech zie je niks anders dan bloemetjes en bijtjes. Abu, ouwe zuurpruim.

     9. Last nick (a.k.a. Ab)

      Het gaat om drie extra jaren, geen twee. Het is heel normaal om bij nieuw werk en een nieuwe arbeidsovereenkomst (want dat is het, het is geen voetballers overeenkomst) te starten met een jaarcontract. Vooral de werkgever wil normaal gesproken eerst weten of het werk waarvoor iemand wordt aangenomen ook goed en degelijknkan worden uitgevoerd, zo niet dan volgt er geen verlenging. Heel normaal, niets mis mee. Zelden wordt er meteen een langdurig contract gegeven voor werkzaamheden die men niet eerder heeft gedaan. Ongelooflijk dat dit zoveel reacties oproept als je zegt dat dit toch echt wel vreemd is. Ik heb dagelijks met werkgevers te maken die contracten afsluiten. Een contract openbreken is wel heel normaal, dan kan er van 1 jaar 3 jaar gemaakt worden. Dan heeft de persoon zich inmiddels bewezen. Dat Tadic langer blijft als voetballer is heel mooi maar dat staat nu niet ter discussie. Zaken kunnen scheiden is een kunst hier dit niet echt wordt verstaan, zo blijkt.

     10. De Nees

      Maar jij verstaat zelf ook het een en ander niet, de voetbalwereld de voetbalwereld laten is ook een kunst en niet gaan vergelijken met het ‘gewone’ bedrijfsleven. Jij redeneert als over een kantoorbaantje, hier hebben we het over kwaliteiten waar wat anders geldt: zijn talent, techniek, omgang media en druk, netwerk, aanzien. Deze mensen liggen niet voor het oprapen. Mss draai je wel bij als het ooit Ziyech betreft¬?

     11. Last nick (a.k.a. Ab)

      VoorcZiyech geldt exact hetzelfde. Als voetballer bewezen, in dit geval ook als sociaal mens bewezen maar als trainer …….. max 1 jaar contract om mee te beginnen. Nergens staat dat ik het heb over “gewoon” bedrijfsleven. Het ligt breder dan jij denkt en naar het schijnt weet. Mag. Ajax is uiteindelijk gewoon een bedrijf.

 2. AJAXForever61

  Erg blij mee, hoop dat hij een positief teken is voor Hakim! Lekker ballensamen! Bij onze club

 3. JohnDoe77

  Geweldig nieuws en geheel in lijn met al zijn uitspraken; terug gekomen naar Nederland en zijn droomclub Ajax!

 4. Johan

  Heel goed nieuws. Samen met KJH kan hij de jonge jongens op het goede spoor zetten.

  1. HDfan

   Die winnaarsmentaliteit van beide is keihard nodig voor al die jonge jongens👊🏻

 5. Simon1995

  Fantastisch nieuws. Als je zo met je vedette omgaat is dat pure klasse. Veruit de beste Ajacied afgelopen jaar en nu nog vele jaren genieten van hem.
  Daarna hem betrekken bij opleiden jeugd wellicht. Dat zou top zijn. Kan jeugd veel van hem leren op technisch, tactisch en zeker ook mentaal vlak!
  Gefeliciteerd Tadic, Ajax en zeker niet in laatste plaats de supporters !

 6. Pantelic

  Ik hoop dat blijven inderdaad de intentie is van het verlengen van zijn contract en niet om bij mogelijke belangstelling de prijs op te schroeven. Heel blij als hij blijft. 💪💪❌❌❌

  1. FrankiC

   Geen aanvoerder wat mij betreft. Loopt nu al de halve wedstrijd in zijn 🙏🏼-houding bij de scheidsrechter te zeuren. Wordt dan alleen nog maar erger.

 7. Koopman Albert Cuypmarkt

  Ik vind het goed nieuws mannen.Goede voetballer met een goede mentaliteit.Klasse mark.

 8. Defender96

  Mooi nieuws. Edson Alvarez gaat tekenen voor vijf jaar, dat is mij wel duidelijk nu….

  1. Last nick (a.k.a. Ab)

   Ik ben blij met hem als voetballer omdat we weten wat we daar aan hebben. Blij dat hij als voetballer blijft. Waarom lezen en begrijpen mensen toch zo verschrikkelijk slecht hier. Jullie lezen een woord en hebben commentaar alsofje alles hebt gelezen en begrepen. Vervolgens tegen mijnzeggen dat ik negatief ben 😂😂😂😂. Echt zo verschrikkelijk ………….. juist.

   1. Yindi02

    Tadic heeft bewezen een prima speler te zijn voor dit Ajax. Zijn stats vwb het afgelopen seizoen zijn ontegenzeggelijk goed te noemen. Op basis daarvan alleen al is het geweldig dat hij blijft. Hetzelfde geldt voor Hakim, zou het voor Ajax (en voor de liefhebber die ik ben) mooi vinden als ook hij lekker daar blijft waar hij het beste rendeert, bij Ajax dus. Maar een goede voetballer is automatisch niet ook zo maar een goede coach. Daar zijn heel veel voorbeelden van voorbij gekomen de laatste jaren, niet alleen bij Ajax. Sterker nog, de topcoaches van nu zijn (meestal) geen (top) voetballers geweest!!! Bewezen feit is ook dat topspelers niet altijd te beste coaches zijn gebleken. Eigenlijk is dat hetgene wat AB hier beweert. Niks mis mee dus. Ajax neemt met deze aktie dus gewoon (bewust)een gok. Ben een enorme fan van Ziyech als voetballer maar betwijfel zeker of hij ook een goede coach zou zijn. Sterker nog, ik denk van niet. Wat is er mis met deze redenatie die (eigenlijk) aantoonbaar een feit blijkt te zijn. Heeft niets met “negativiteit” te maken maar alles met de realiteit. Het kan goed en verkeerd uitpakken, het is zo als het is, een gok dus.

  1. Last nick (a.k.a. Ab)

   Mark? Verticaal één regel naar beneden en dan 5 naar links.

Reageren is niet mogelijk.