There are no ads, please add some


Neres sluit seizoen af met winst Copa América en keert op 28 juli terug bij Ajax

David Neres heeft met Brazilië beslag weten te leggen op de Copa América en dat is voor de Ajacied de derde prijs dit seizoen, nadat hij met Ajax de landstitel en de KNVB beker wist te pakken. Neres kwam in de finale tegen Peru niet in actie maar heeft uiteraard een aandeel in de winst van Brazilië (3-1).

‘Het was moeilijk dat ik mijn basisplek kwijtraakte. Ik deed mijn best, maar het was niet genoeg maar uiteindelijk telt de winst. Nu komt er even een periode van rust maar ik weet nog niet of ik op vakantie ga. Op 28 juli zal ik mij weer melden bij Ajax en gaat de focus op het nieuwe seizoen’. Hiermee laat Neres weten dat hij niet bezig is met een eventuele transfer. Zo zouden Bayern München, Atlético Madrid en Manchester United interesse hebben in Neres maar die blijft  stellig. ‘Mijn toekomst is bij Ajax en ik ga gewoon door in het rood en wit’.

Bron: AD

Gerelateerde posts

32 reacties

 1. a.p.

  gefeliciteerd Brazilië, jammer voor Neres dat hij niet mocht invallen. Kom nu maar snel terug naar ons aller Ajax

  1. JohnDoe77

   Fijn dat hij graag wil blijven en leuk dat ze als team gewonnen hebben. Mooi jaar voor hem geweest al zal hij balen dat hij niet speelde.

   1. Jimmy1971

    Zou top zijn voor ons als hij dit seizoen gewoon blijft! Zijn speelstijl past bij Ajax!

   1. Last nick (a.k.a. Ab)

    Maakt op zich niet uit. Ben die dag sowieso niet in de buurt van een tv. Weet je nog: begrafenis van Flappie.

 2. Prinsengracht

  Vakantie is wel erg kort voor zulke jongens. Lichamelijk zal dat wel gaan. Maar het is gewoon goed om minstens 3 weken totaal afstand te nemen van het voetbal.

  1. Last nick (a.k.a. Ab)

   Hij heeft laatste weken alleen maar getraind, niet gespeeld. Was al vakantie voor hem dus 😉

   1. Prinsengracht

    Jij hebt tot en met de B3 gevoetbald. Dan kun je zulke dingen zeggen….

    1. Last nick (a.k.a. Ab)

     Goh ….. van Basten en Blind hebben op behoorlijk niveau gevoetbald maar hebben er verder de ballen verstand van. Dus ….. zegt geen klote.

     1. Last nick (a.k.a. Ab)

      Mourinho heeft twee jaar op zeer bescheiden niveau als prof gevoetbald. Zag dat hij verre van goed genoeg was en is trainer geworden. Foppe de Haan is nooit bij de amateurs weggekomen als speler en heeft zijn sporen als trainer wel verdiend. Lang leve google. Lang leve de mensen die denken alles te weten omdat ze denken mogelijk leuk tegen een balletje getrapt te hebben. Ben best wel blij straks op 1 augustus. Nog ff “afscheid” nemen de komende weekjes van een aantal hier en dan tabé. Alleen erg spijtig dat ik Litmanen nooit de hand heb kunnen schudden.

     2. JohnDoe77

      Vermoeiend! Als jij minder lange reacties tikte, kon Fred gewoon met de huidige server door, nu moet er een hele ruimte worden ingericht!

 3. Simon1995

  Top spelertje hoor. Goed dat hij dit seizoen weer bij ons te zien is. Een zeer goede aankoop van Overmars destijds.

 4. Nultwintig

  hij weet niet of hij op vakantie gaat, kan best zijn dat hij de smaak van prijzen winnen te pakken heeft en graag wil aantreden voor de JC schaal.

 5. Valentino

  Mooie dag. Neres die zegt dat zijn toekomst bij Ajax ligt. Tadic die voor 7 jaar bijtekent en zijn toekomst aan Ajax verbindt.

 6. Yor2002

  Is het niet een beetje opvallend dat hij zegt ik speel aankomend seizoen in het rood en wit terwijl de clubs met interesse (Atletico, Man United, Bayern) allemaal in het rood en wit spelen😂😂

Reageren is niet mogelijk.