There are no ads, please add some


Ajax voldoet aan vraagprijs Álvarez en hoopt op deal met Mexicanen

Ondanks dat er nog steeds geen witte rook is rondom de transfer van Matthijs de Ligt is Ajax druk bezig om zijn mogelijke opvolger snel vast te leggen. Mexicaans international Edson Álvarez is al meerdere keren gelinkt aan Ajax maar Marc Overmars heeft nu laten weten dat hij de deal snel wil afronden en heeft daarbij het bod op Álvarez verhoogd.

In eerste instantie bood Ajax 13,2 miljoen op de speler van Club América maar nadat Wolverhampton Wanderers en West Ham United zich ook hebben gemeld heeft Overmars het bod verhoogd naar 15 miljoen, de vraagprijs die Club América hanteert. De Mexicanen hebben inmiddels laten weten dat de speler zal vertrekken naar een club die voldoet aan de vraagprijs en daar waar Wolverhampton tien miljoen heeft geboden en West Ham United blijft steken op acht miljoen lijkt Ajax de strijd dus te winnen om Álvarez aan te trekken. Toch is de Mexicaanse media nog niet helemaal zeker van de transfer naar Ajax en wijst men nog maar een keer naar het ‘Diego Lainez-scenario’ die op het laatste moment koos voor een transfer naar Real Betis. Bij Wolverhampton Wanderers treft Álvarez namelijk landgenoot en vriend Raúl Jiménez en dat zou volgens de Mexicaanse media een rol van betekenis kunnen spelen. Vooralsnog ligt Ajax dus nog op poleposition en is het verschil behoorlijk groot.

Bron: Record

Gerelateerde posts

46 reacties

 1. Wenen 1995

  Geloof het pas als ik naast Overmars zie zitten om zijn handtekening te zetten….

  1. JohnDoe77

   Er zijn veel leden hier die zich druk maken om de transfer van Matthijs. Moet minimaal 100mln zijn, Raiola mag zich er niet mee bemoeien, etc, etc. Komt vandaag het nieuws van Matthijs dat Ajax hem vorig jaar beloofd heeft dat hij voor € 50mln weg mag als hij nog een jaar zou blijven. Laat dat nu precies zijn wat Juventus biedt… maar Ajsx wil opeens toch meer! Logisch, hij is meer waard, maar volgens Matthijs is het niet wat zij afgesproken hadden. Raiola last het aan Ajax, gaat er geen arbitragezaak van maken. Netjes dus, nu is het aan Ajax!

   1. Bert Betondorp

    Zou men luisteren JohnDoe77? Zeker wel als je spelling wat correcter wordt

 2. Bakkie

  Hopen dat dit lukt. Magallan en Schuurs zijn (nog) niet goed genoeg voor de basis

  1. KBouter

   Magallan..de man die na zeer veel moeite en meer geld binnen kwam dan een jaar geleden waard was.. schijnt toch niet get nuveau te hebben waar ze vsn uit gingen. Twee jaar moeite en werk mee gehad om een wisselspeler binnen te halen!

   1. Bakkie

    Ja, een flinke misser van de scouts.. heel raar. Maar ja, dat gebeurt bij elke club helaas

   2. JohnDoe77

    Jammer, maar dat is het risico dat hoort bij een transfer. Ook Schuurs valt tegen, lijkt voor alsnog die stap niet te kunnen zetten, ook niet na zijn periode bij jong.

    1. JohnDoe77

     Ach, is dezelfde scout die Neres, Nico, Sanchez, etc. gevonden heeft, dus zo slecht is hij niet.

 3. Janneman16

  Die laatste 2 krijgen in mijn ogen ook geen fatsoenlijke kans. Ik vind dat zeker schuurs een goede kans verdiend.

  1. Prinsengracht

   Hoe kom je daar bij? Gisteren mochten ze allebei weer spelen. En lieten ze weer allebei zien dat ze niet goed genoeg zijn. Veltman is echt nog beter dan deze twee.

   1. JohnDoe77

    Ik heb het niet gezien PG, maar als je de verslagen per speler ziet heeft Schuurs het niet gek gedaan. Ik was ook in de veronderstelling dat Schuurs niet goed genoeg is, maar blijkbaar alleen Magallan is echt niet goed:

    Perr Schuurs

    Wedstrijden: 3/3
    Speelminuten: 135
    Waar Eiting, Veltman en Traoré zich in de eerste helft laten zien, komt Perr Schuurs na de rust goed voor de dag. De jonge verdediger lijkt vooralsnog Magallán en Veltman – het verdedigingsduo uit de eerste helft – voor zich te moeten dulden, maar doet tegen Anderlecht een goede gooi naar een stijging in die ogenschijnlijke hiërarchie. Met enkele rushes en uitstekende voorwaartse inspeelpasses, maakt Schuurs een zeer positieve indruk. De Limburger is bovendien rustig aan de bal, getuige ook de manier waarop hij zich op de rand van zijn eigen strafschopgebied ontdoet van drie gretig drukzettende Anderlecht-aanvallers. Vanuit die benauwde situatie verlost Schuurs zichzelf door de bal achter zijn standbeen af te kappen en vervolgens te openen naar de rechterkant.
    Ook verdedigend speelt de 19-jarige 45 goede minuten. Eén op één wordt hij amper gepasseerd en door zijn vaak slimme positionering verovert Schuurs ook veel ballen. Eén keer ziet de verdediger er minder uit. Dat is wanneer linksback Kik Pierie aan de rechterkant voorbijgesneld wordt door Jérémy Doku. Pierie moet aan de noodrem trekken en ontvangt geel. Ten Hag laat Schuurs direct weten dat hij dit had kunnen voorkomen, als zijn onderlinge afstand met Pierie kleiner was geweest en hij de linksback zodoende van rugdekking had kunnen voorzien. Met uitzondering van dat moment speelde Schuurs echter een foutloze wedstrijd.

    1. Prinsengracht

     Ik heb het wel gezien. Hij is minder dan Veltman. Iets beter dan Magallan. Maar dat zegt niets. Het is gewoon een provinciaal. Geen bluf. Geen zelfvertrouwen. Gaat niet lukken.

     1. JohnDoe77

      Dat zou wel erg tegrnvallen. Niet op te lossen met een half jaar Jong?

     2. rickert

      Die jongen is 19 en kwam uit de Jupiler League en speelt er nogsteeds. We kunnen niet verwachten dat iedere speler zoals Matthijs er gewoon op jonge leeftijd al steady staat. Hoeveel goede jonge CV’s zijn er uberhaupt? Geef die jongen nog een jaar of 2. Als hij er dan nog niet is, dan kun je misschien je conclusies gaan trekken.

 4. Simon1995

  En dat is dan speler 3 om Mathijs op te volgen……Ajax waar ben je in godsnaam mee bezig. Ze weten van gekkigheid niet meer wat te doen met al dat geld. Het is periode na beursgang all over again.

  1. ajacied078

   beurs bedrijf dat inversteerd in zuid america en mexico. tsja hoort er bij tegenwoordig.

  2. JohnDoe77

   Hij is nog niet binnen Simon. En heel erg dik in de goede verdedigers zit Ajax niet zonder Matthijs. Maggalan en Schuurs zijn er nog niet. Je kunt je afvragen of die het ook gaan halen.

   1. Simon1995

    Dat is precies wat ik bedoel. De aankopen zijn dus niet goed genoeg dan gokken we maar met een derde? ironie. De twee Nederlandse spelers die we nu (nog) hebben zijn stukken beter.

    Daarom zo belangrijk eigen opgeleide spelers neer te zetten tenzij er echt heel goede zijn die kunnen worden aangetrokken.

    Ik zou als De Ligt al gaat daar Veltmab opstellen. Voor de twijfelaars kijk Juve Ajax terug. Ronaldo gezien? Ja 1 keer toen Joël onderuit werd gelopen……

 5. Defender96

  Blind De Ligt Tadic Van De Beek Neres, reële kans aanwezig dat Deze Mensen ook nog vertrekken

     1. FrankiC

      Ik proef toch echte jaloezie.
      Zal zeker na de bekendmaking zijn gekomen, dat de eerste 10 een seizoenkaart gaan krijgen voor het komende jaar.

     2. JohnDoe77

      Ja, leuk gebaar is dat, alleen heb ik die al. Ik heb hem aan mijn buurman gegeven, jij wel een zelf gebruiken Frank?

Reageren is niet mogelijk.