There are no ads, please add some


De Ligt wil graag naar Juventus maar clubs liggen nog ver uit elkaar

Juventus blijft overtuigd over de komst van Matthijs de Ligt, zo weet Sky Italia deze zaterdagavond te melden. De onderhandelingen met Ajax over een overgang van de negentienjarige centrumverdediger verlopen op dit moment minder vloeiend dan gewenst, maar dat is volgens verslaggever Fabrizio Romano puur en alleen om de transfersom omlaag te drijven. De Ligt is inmiddels al persoonlijk akkoord met Juventus. De international van het Nederlands elftal kan op jaarbasis inclusief bonussen twaalf miljoen euro gaan opstrijken in Turijn. De Ligt heeft naar verluidt op eigen initiatief contact opgenomen met Juventus-trainer Sarri. De Ligt is via zaakwaarnemer Mino Raiola in contact gekomen met Sarri en de twee hebben een goed gesprek achter de rug. De Ligt zou Sarri zelfs gerust hebben gesteld en toegezegd hebben aankomende zomer naar Juventus te willen verkassen, aldus Sly Italia.

Het enige dat een transfer van De Ligt naar Italië nog in de weg zou zitten, is een akkoord tussen Ajax en Juventus over de transfersom. Sky Italia berichtte eerder deze week dat Juventus op dit moment bereid is om 55 miljoen euro plus 10 miljoen euro aan bonussen te betalen aan Ajax. De vraagprijs van Ajax bedraagt volgens Sky Italia 75 miljoen euro maar in Nederlandse media verschenen zelfs berichten over 87 miljoen euro. Vanwege de vurige wens van De Ligt om naar Juventus te verkassen, hoopt Juventus er echter met een minder forse transfersom van af te komen, stelt Romano. Of Ajax echter zoveel water bij de wijn wil doen valt te betwijfelen en dus wordt De Ligt vooralsnog maandag gewoon op de training verwacht in Amsterdam.

Gerelateerde posts

37 reacties

  1. JohnDoe77

   Dit gaat vast goedkomen. Als je vijf jaar lang een dergelijk salaris gaat betalen, kan die extra € 20mln er ook nog bij. Tegen die tijd is hij meer ervaren en nog sterker, dus verkopen ze hem dan voor het dubbele aan Barca…

 1. Iedereen heeft een mening

  Tja, en ik heb gesproken met Sinterklaas en de Kerstman. Ronaldo wil naar Ajax volgens beide heren. 😂😂😂😂

 2. Simon1995

  Er is er maar 1 die de prijs bepaalt. Dus Juve als jullie hem willen gewoon de prijs betalen die Marc vraagt en anders genieten wij minstens een jaar langer van hem.

  1. theomar

   Die rioolrat zal wel teveel geld opeisen ten koste van AJAX. Niet toegeven.

  1. Amoebe

   Dat wordt een jaartje heersen in de verdediging van Ajax….het laatste jAartje dat hij ons een EC 1 finale.

   Dat hoop ik ipv kleedkamer 2 😜

  1. JohnDoe77

   a.p. hij wil niet naar Barca omdat hij daar geen garantie krijgt op speelminuten. Hebben al een aardige verdediging staan. Bij Juventus heeft hij daar wel afspraken over kunnen maken en na een paar jaar kan hij dan altijd nog naar Barca. Lijkt mij ook de mooiste ploeg, maar dat is blijkbaar voor nu zijn voorkeur.

  2. De Nees

   Zijn 1e keus was Barca, betwijfel of hij bang was voor basis of niet. Raiola heeft de Ligt zover gekregen zijn droom te laten varen en rekening te houden met meneers belang en een club te kiezen die wel zijn achterlijke commissie van 20 mln wil betalen. Gossie wat braaf van de Ligt, wat een trouwe rakker! maar wel een beetje oliedom.

 3. Dagrump

  Als ik De Ligt was zou ik genoegen nemen met iets minder salaris en ga naar Barca!

 4. Dagrump

  Als ik De Ligt was zou ik genoegen nemen met iets minder salaris en ga naar Barca! Of iets in de premier legeau! Maar ja wie ben ik 😜

 5. Mr Ajax

  Ach allemaal spel. Hij gaat naae juventus, alleen de prijs is nog een vraagteken

 6. Mr Ajax

  Ach allemaal spel. Hij gaat naae juventus, alleen de prijs is nog een vraagteken..

  1. Ajax 1

   En daar moeten ze 0 op toegeven. Als het 87 miljoen was, dan moet het gewoon 87 miljoen blijven. Punt.

  2. De Nees

   Speler inzetten nu en druk via de media opvoeren, dit komt natuurlijk uit de hoge hoed van Raiola. Zo voorspelbaar, hebben we dit niet vaker gezien van hem als onderhandelingen stroef verloopt? Maar het werkt vaak wel. Slimme vogel.

 7. Prinsengracht

  Voet bij stuk houden. Prijs is prijs. En boter bij de vis. Niks geen termijnen. We zijn geen bank. Met van ons geleend geld proberen ze dan met onze speler de CL te winnen. Ze kunnen fijn de tering krijgen. Net als alle anderr clubs, inclusuef Barca, die niet genoeg willen betalen. En Raiola mag aan het gas.

 8. Secondant

  Gewoon aftikken op 70 miljoen en bij doorverkoop de winst boven de 70 mln splitten.

  Gaat tie in 2023 voor 280 miljoen naar Man City, dan pakt Ajax dus nog 105 mln extra. Denk een beetje creatief na, Marc!

 9. theomar

  Die rioolrat zal wel teveel geld opeisen dat zeker niet ten kiste van AJAX mag gaan.

 10. Last nick (a.k.a. Ab)

  Basisplaats bij Juve is dan geen probleem bij Nederlands elftal. Geen basisplaats bij Barcelona is niet goed voor Nederlands elftal.

 11. linksan

  Het is natuurlijk maar de vraag of het waar is, maar als De Ligt inderdaad al z’n wens naar Juve te komen aan Sarri zo geruststellend kenbaar heeft gemaakt, dan naait hij Ajax toch wel in de onderhandelingen. Stuk makkelijker zo voor Juve om de prijs naar beneden te halen…

 12. Stimi

  Het salaris voor de ligt en de commisie aan die zakkenvuller liggen niet in verhouding wat juventus heeft geboden richting ajax. Eigenlijk ook vreemd om eerst met een dpeler en zaakwaarnemer rond te zijn en richting de club gaat. Nog maar een jaar bij je club ballen

 13. Zlatan4ever

  Marc, hou voet bij stuk !
  Gewoon de vraagprijs betalen of bij AJAX blijven

 14. Forever nr14

  Helemaal gek gepraat door die rioolrat.
  Iedere speler die onder deze rat valt, zouden ze moeten verplichten om niet te mogen spelen.
  Bij De Ligt is het ook al in z’n bol geslagen.
  Waarom Juve?

  1. Last nick (a.k.a. Ab)

   Die “rioolrat” maakt gebruik van de mogelijkheden die zijn toegestaan. De clubs gaan er mee akkoord, de UEFA, de FIFA. De spelers verdienen zich ook 10 x blind. Die zijn net zo erg. Welke gek gaat nu 10-15 miljoen jaarsalaris betalen. Welke gek gaat uberhaupt meer dan een miljoen jaarsalaris betalen. Ajax doet vrolijk mee aan de gekte onder het mom van: anders vallen we buiten de boot en iedereen vibdt het normaal. Als de grote clubs allemaal tegelijk van de eifeltoren springen doet Ajax natuurlijk ook mee. Oh nee, dat niet want dat is gestoord en die achterlijke miljoenen niet. Met al die miljoenen kan heel veel beter werk gedaan worden. Elke keer dat gelul van die supporters terwijl ze zelf geen luis hebben om dood te drukken.

Reageren is niet mogelijk.