There are no ads, please add some


Ödegaard laat Ajax en Leverkusen links liggen en kiest voor Real Sociedad

Martin Ödegaard werd de afgelopen weken genoemd bij Ajax en Bayer Leverkusen maar de Noor heeft uiteindelijk besloten om te kiezen voor een tijdelijk dienstverband bij het Spaanse Real Sociedad. Ödegaard was onlangs zelfs nog gesignaleerd op De Toekomst om over een contract bij Ajax te praten waarbij zelfs een transfersom van 20 miljoen werd genoemd. Naar verluidt heeft Real Madrid uiteindelijk laten weten dat het Ödegaard in een sterke competitie wil zien en had men het vermoeden dat de Noor bij Leverkusen flinke concurrentie zou krijgen op het middenveld waardoor de keuze is gevallen op Real Sociedad, de nummer negen van het afgelopen LaLiga-seizoen.

Bron: Real Sociedad

Gerelateerde posts

38 reacties

  1. Zlatan4ever

   Odegaard gaat zich nooit onttrekken aan zijn “eeuwig talent” titel. Gaan wij nooit echt iets van horen in het topvoetbal

 1. JohnDoe77

  Nummer 9 in Spanje, prima. Is de keuze van RM, niet van de speler. Jammer, had mooi geweest als wij hem hadden kunnen kopen voor de genoemde € 20mln. Maar hij heeft nu al twee kansen verspeeld (als dit waar is) om naar Ajax te gaan, dus dan maar niet! Geen CL dus!

   1. JohnDoe77

    Ja, tot bepaalde hoogte wel. Denk wel dat ze naar een speler zullen luisteren, maar werkgever bepaalt uiteindelijk.

  1. Litmanen

   Ach, je hebt geen idee wat er gespeeld heeft. Die jongen wil de top halen. Spanje is misschien wel de zwaarste competitie van Europa.
   Ik had hem liever in Amsterdam gezien, maar ja, op dat gebied zijn we nog maar een kleintje als je het vergelijkt met Madrid, Barca, City etc.
   We hebben soms een beetje mazzel nodig.

   1. Litmanen

    OFF: Marokko- Benin 1-1, ook na verlenging. Benin gaat door na strafschoppen.
    Over de wedstrijd: de commentator is tijdens de wedstrijd drie keer wakker gemaakt. Niveau van beide teams Derde klasse onderbond.
    Maar goed, onze jongens komen weer naar huis.
    Ook na vanavond heeft Benin nog nooit een wedstrijd gewonnen op de Afrika Cup. Ze gaan dus ook nu zonder overwinning naar de kwartfinale.

 2. Finidi

  Dikke doei dan maar en nooit meer weer komen! Die gaat daar op in de grijze massa( nr9 tssss)

 3. Iamsterdam2015

  Pffft wat is het volgende bericht? Ödegaard laat ajax leverkusen en sociedad liggen en kiest voor emmen??? Die gozer en zn zaakwaarnemer zijn ook een stelletje draaikonten

  1. JohnDoe77

   Zo te lezen ligt het niet aan zijn zaakwaarnemer maar aan Real Madrid.

 4. Simon1995

  Is de Champions League lager dan Primera Division? Is nummer 3/4 van Europa minder dan middenmoot Spanje…Aan wie het ligt ligt het maar ze zijn allemaal niet goed bij hun hoofd. Vooral Ödegaard niet want meteen voor Ajax gekozen jaren geleden had hij nu veel verder geweest dan Real Socie..wie?

 5. Iedereen heeft een mening

  Denk niet dat Odegaard wat te kiezen had. Zal RM wel geweest zijn die de keuze heeft bepaald.

  1. HURBIE

   Hebben nog steeds de pest in dat Ajax ze eruit hebben gedonderd 😂😂😂

 6. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

  Off.: Zo jammer dat twee mensen het hebben verkloot om Ziyech bij het Nederlands elftal te halen. Zijn keuze daarna was logisch maar nu speelt hij in zo’n zwak team. Daar kan zelfs Ziyech geen potten breken. Je hebt wel kwaliteit om je heen nodig. Als het goed is zijn Ziyech en Mazraoui tijdig terug. Dat is dan weer een groot voordeel.

  1. Amoebe

   Uiteindelijk heeft hij/zij toch zelf gekozen voor een ander land??

   Iedereen wil maar met fluwelen handschoentjes worden aangeraakt.

   Als hij even geduld had gehad dan had hij nu een mooi oranje tenue gedragen.

   Ik vind het een zwak excuus om blind aan te wijzen.

  2. Simon1995

   Als je het over Ziyech hebt? Mist die niet een penalty 5 minuten in blessuretijd tegen Benin………..totale onzin om een ander de schuld te geven van keuze Marokko. Eens dus met Amoebe.

 7. Secondant

  Hemeltergend onzinbeleid bij deze gozer. Wat moet je daar nou? Had gewoon de man kunnen zijn bij een CL-ploeg. In oktober wisselen ze bij Sociedad de trainer en zit tie weer lekker een half jaar op het bankie. Doei en tot nooit.

 8. vak411

  jooo mazzel dan.. 2e keer. geen Ajax shirt waard dus. de zwakste schakel. tot ziens

 9. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

  Ziyech is toch een echte Ajacied he. Hij wist dat Marokko geen kans had en schoot de pingel op de paal. Nu ff vakantie en dan snel terug naar Amsterdam. De passepartouts zijn binnen en we willen Ziyech natuurlijk wel zien in het JC stadion. Een mooiere club dan Ajax zal zich niet aan kunnen dienen. Dus lekker in Amsterdam blijven in de buurt van moeders en de rest van de familie.

   1. JohnDoe77

    Ja leuk! Iets van:

    Hakim is nu 26 jaar
    Hakim is nog lang niet klaar

    En dan verder; waar is de forum-dichter?

 10. SanderD

  Jongen toch. Straks is hij 23 en denkt hij…. ooit was ik een groot talent. Wat ging er fout.

Reageren is niet mogelijk.