There are no ads, please add some


Ajax neemt standpunt in en wil 87 miljoen voor De Ligt

Even leek alles in kannen en kruiken en volgens diverse media zou Matthijs de Ligt afgelopen maandag al gepresenteerd worden als nieuwe aankoop van Juventus. Echter is er nog steeds geen witte rook en het begint er dan ook steeds meer op te lijken dat De Ligt aanstaande maandag gewoon bij Ajax begint aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zou met Juventus een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 75 miljoen maar daar gaat Ajax niet mee akkoord. Marc Overmars heeft Virgil van Dijk als voorbeeld genomen bij het bepalen van de vraagprijs. Van Dijk maakte voor 85 miljoen de overstap naar Liverpool en Overmars is van mening dat De Ligt meer waard is waardoor de vraagprijs voor Matthijs is verhoogd naar 87 miljoen. Volgens Tuttosport is zaakwaarnemer Mino Raiola druk bezig om de clubs tot een compromis te laten komen maar vooralsnog ligt er een behoorlijk gat tussen vraag en aanbod. De Ligt zou naar verluidt een jaarsalaris van twaalf miljoen euro inclusief bonussen tegemoet kunnen zien in Turijn, maar Ajax gaat er vanuit dat De Ligt zich maandag gewoon zal melden op de Toekomst.

Bron: Tutto Sport

Gerelateerde posts

65 reacties

  1. HURBIE

   Gewoon bij AJAX blijven om nog meer ervaring opte doen
   Je bent jong genoeg tijd zat

   1. Amoebe

    Ik wens hetzelfde Hurbie maar hij is niet meer te houden….en eerlijk is eerlijk, hij is nu al toe aan een volgende stap.

  2. Ajax 1

   87 miljoen maakt hem ook al de tweede duurste verdediger in de wereld? 100 zou mooi zijn, maar 87 miljoen…..wat een geld.

   Ik sta eigenlijk het meest te klapperen bij de 120 miljoen die atletico betaald heeft voor portugees talent. Ik had er nooit van gehoord (en dat zegt niets want ik volg ajax en verder vrijwel niets), maar zoveel voor een talent….

   1. Basl

    Ik sta het meest te klapperen bij de opmerking sat Raiola denkt de transfer som te bepalen…

   2. Yor2002

    Die Jao Felix is wel een goeie voetballer hoor. Verbaast me niet als hij volgend jaar in de buurt komt van topscorer la liga

    1. Finidi

     Hurbie ik zag op mallorca al spaanse jeugd lopen met ajaxshirt met de ligt achterop, merchandising is het woord in voetbal tegenwoordig! Beckham was toendertijd met 2 of 3 weken terugverdiend ondanks die transfersom toen van ik dacht 75 miljoen! Dus …..

     1. JohnDoe77

      Klopt Finidi, was vorig jaar met Ronaldo naar Juve ook zo. In een week of twee was 60% al terugverdiend door verkopen. Bizar!

 1. Charka53

  Dapper van Marc hoor hou je poot stijf en wij kunnen nog een seizoen van Matthijs genieten en dan wordt hij vanzelf 💯 miljoen waard.

 2. Sjaak Swart

  Dat is zaken doen,de prijs opschroeven als het zover is over de balk komen als je iets wil hebben wat je niet in huis heb,betalen maar sukkels,klasse Mark.

 3. EvdB

  Geen duimbreed toegeven en Juve (of eendere club) de maximale prijs laten betalen. En die prijs bepaalt AJAX 😄

 4. Iceman

  Fantastisch en geen euro cent minder gewoon afronden naar 90 klaar anders blijft De Ligt gewoon nog een jaartje bij Ajax.

 5. Iamsterdam2015

  Goed zo. Gaten denken altijd dat ze een “eredivisie spelertje” voor een Lidl prijs weg kunnen halen!! Lekker Marc, geen grapjes met Ajax!!!

 6. a.p.

  dat is niet misselijk maar het is ook een super voetballer. ik hoop wel dat hij daar in ook betrokken is.

 7. Simon1995

  John zie je ook Overmars vindt 67 een lachertje. Wie is die rioolrat dat hij denkt voor Ajax te moeten onderhandelen……onvoorstelbaar.
  Nu nog even bonusregeling erbij doen om max op 100mln uit te komen. Mooie mijlpaal. Succes Overmars.

 8. ajacied078

  van dijk is 25(kan het mis hebben) en de ligt net 20. snap marc wel. en als die clubjes echt graag willen moeten ze maar met flappen over de brug komen.

  1. J18

   Over een paar dagen wordt vvd alweer 28 jaar. De ligt zal je dus veel meer aan hebben, zeker op lange termijn. Hierdoor ook veel meer waard lijkt mij.

  1. Iedereen heeft een mening

   Ik dacht nog 2 jaar met een optie voor nog een seizoen

 9. Ajaxfoort

  Ik hoop dat Overmars dit overeind houdt. Ik zie hem graag nog een seizoen blijven. Maar mocht ie gaan, dan voor zoveel mogelijk geld.

 10. Frip

  Marc is weer lekker op dreef zeg ik hij wil echt het uiterste eruit halen en vind het ook wel mooi dat hij daar raiola nog meer druk oplegt dus matthijs gewoon lekker melden maandag op de training 👊🏻

 11. Prinsengracht

  Dit werpt wel een bepaald licht op veel commentaren hier van de afgelopen weken. Grappig ook dat sommige van die commentators nu moeiteloos overstappen van “fooi” naar “ goed zo Mark”….

  1. KBouter

   Je moet niet zo stoer lullen over “fooi” ik heb altijd gezegd dat de Ligt waar hij ook heen gaat grof geld moet opleveren. Van mijn part gaat hij naar China.. als ze Ajax maar de hoofdprijs geven

 12. Ajax XXX

  Zal Raiola zijn commisie laten vallen om het gat van 12 te dichten? 😉😂

 13. Iedereen heeft een mening

  Blijf het een vreemde gang van zaken vinden. Zaakwaarnemer/speler/Juventus zijn “eruit”. Vooralsnog Ajax en Juventus dus niet. Lijkt mij dat toch eerst de clubs min of meer overeenstemming moeten hebben. Nu kan de situatie ontstaan dat Juve niet akkoord gaat en dat de deal niet door gaat. Wat voor situatie ontstaat er dan tussen Ajax/De Ligt/Raiola? 🤔🤔🤔🤔🤔

  1. Ptr

   Dat zeg ik De Ligt komt maandag niet op de training. Dit wordt net zo’n verhaal als met de Boertjes. Hij moet wel. Hij zou gek zijn om dit te laten lopen.

 14. Stimi

  Anders moet die volgevreten ex-pizza bakker maar indammen met zijn fikse courtage.

 15. JohnDoe77

  Klopt Ajax 1, die kerel heeft in Portugal goed gespeeld maar zoveel geld… zo sterk is die Portugese competitie nu ook weer niet! Voor Matthijs een bedrag rond de 80mln lijkt niet gek.

  1. -buitenkantje rechts-

   Bij Felix (daar heb je het over) was door Benfica een afkoopclausule van 120 Milj in zijn contract opgenomen.
   Atletico was bereid zelfs 6 Milj daar overheen te bieden.

   1. Prinsengracht

    Heb jij hem al zien voetballen? Ik nog niet. Moet toch wel een bijzondere speler zijn.

    1. -buitenkantje rechts-

     Nee, Ik had voor zijn transfer naar Atletico zelfs nog nooit van hem gehoord.
     Veel clubs wilden hem hebben heb ik gelezen dus het moet wel wat bijzonders zijn.

     1. Ajax 1

      Moet wel heeeeeel bijzonder zijn voor 126 miljoen. Kijk, dat messi of ronaldo veel moeten kosten is logisch. Maar verder neem je toch een behoorlijk risico, zo’n jonge speler, nog nauwelijks iets bewezen.

      De ligt is ander verhaal volgens mij: leider van ajax, halve finale cl gespeeld en laten zien dat hij de beste spitsen van de wereld aan kan, en in nederlands elftal al laten zien dat hij buitencategorie is (net als frenkie overigens….).

      86 miljoen is veel geld, maar 126 miljoen is gewoon nog 50% hoger natuurlijk. Bizar….

 16. Zlatan4ever

  Overmars is King !
  Hij heeft groot gelijk wat betreft de waarde van de Ligt.
  “ Or pay, or he stay “

 17. Bakkie

  Inderdaad, hopelijk laat Overmars zich niet opnaaien door die gast. Gelukkig blijkt uit onderzoek dat mensen die al zoveel geld hebben nauwelijks gelukkiger worden van nog meer geld. Het geeft heel kort voldoening, net zoals een junk die z’n shot krijgt

  1. Prinsengracht

   Ik lees net dat Ajax vorig jaar heeft voorgesteld om de transfersom vast te zetten op 70 miljoen euro en dat Raiola dat heeft weggewuifd. Dan is 87 miljoen nog redelijk. Ik hoop echt dat deze transferzomer totaal mislukt voor de Ligt. Kan iedereen nog eens nadenken alvorens te tekenen bij Raiola. En wij genieten dan nog een jaar van de Ligt.

 18. Bert62

  Goed dat Ajax een keer niet toegeeft. Men denkt daar zeker dat onze spelers voor een habbekrats zijn over te nemen. Ben bang dat de stap die de Jong heeft gezet ook te groot is en het daar niet gaat redden.

 19. Stimi

  Prima dat bod op de Ligt van 55 miljoen, maar dan wordt Veltman voor 35 miljoen erbij afgenomen door de steenrijke oude dame uit turijn!

 20. AFCA my World

  Wat zal die rioolrat hem nu knijpen, wilde hem veel te goedkoop van de hand doen zodat hijzelf het meeste zou vangen, pak slaag moet hij krijgen ! ⚽️

 21. Roberto201166

  De ligt is een top voetballer en mag naar mijn idee alleen maar weg gaan voor een top prijs.
  Hou de poot stijf Overmars.

 22. Finidi

  Als zo’n Riola 1 of 2 miljoen zou pakken of over zou houden moet dat toch genoeg zijn voor zon betweterige uitvreter met kontakten, bah wat een hebberigheid om zon jong( weet niet of et klopt natuurlijk) een transfer naar Barca door de neus te boren omdat Juve (hem) meer betaald!

 23. Iedereen heeft een mening

  Juve gewoon betalen, voor koopjes moet je op het Waterlooplein zijn. 😂😂😎😎

Reageren is niet mogelijk.