There are no ads, please add some


Ajax oefent zaterdag besloten op De Toekomst tegen Anderlecht; Duel wel live op tv via Ziggo

De oefenwedstrijd tussen Ajax en Anderlecht gaat een besloten wedstrijd worden die aanstaande zaterdag op De Toekomst gespeeld gaat worden, zo meldt Ajax via haar eigen website. Waar er eerder werd gesproken over een aanvangstijdstip van 19.00 uur, blijkt dit niet waar. Ajax meldt dat het duel wordt afgetrapt om 14.00 uur. Ziggo zendt het duel wel live uit, op kanaal 14. Ajax – Anderlecht wordt de derde oefenwedstrijd in Ajax’ voorbereiding op het seizoen 2019/2020.

Het duel zou eigenlijk plaats vinden in Brussel maar Philippe Close, de burgemeester van Brussel, besloot het duel in zijn stad te verbieden vanwege de start van de Tour de France die dit jaar zal plaatsvinden in Brussel.

Gerelateerde posts

9 reacties

 1. a.p.

  toch nog Anderlecht-Ajax maar dan via Ziggo op de Toekomst in Amsterdam echter zonder publiek. wel een beetje jammer dat er geen publiek mag komen.

  1. Ajax 1

   Er is in besloten kring een besluit genomen om besloten te oefenen. Tegen die besluit kan in gesloten envelop bezwaar gemaakt wordt bij de afdeling besloten besluiten.

 2. Hanski

  Zal ongetwijfeld een goede reden voor zijn….anders was iedereen ongetwijfeld welkom geweest ❌❌❌

Reageren is niet mogelijk.