There are no ads, please add some


‘Technische staf Ajax ontevreden over twee Ajacieden’

De technische staf van Ajax zou ontevreden zijn over twee recent aangekochte Ajacieden, waardoor het mogelijk is dat de club enkele spelers laat afvloeien, zo weet Valentijn Driessen van De Telegraaf te melden. Met het naderende vertrek van Matthijs de Ligt is men bij Ajax momenteel volop bezig om de verdediging weer op peil te krijgen.

Ajax is opnieuw gelinkt aan Edson Álvarez (zie eerder bericht) en dat is volgens Driessen een duidelijk teken dat de leiding van Ajax het niet ziet zitten in Lisandro Magallán en Perr Schuurs, die vorig jaar werden gehaald. ‘Ajax is zeker nog niet uitgewinkeld en ze zullen een vervanger gaan halen voor De Ligt. Dit geeft tevens aan dat ze geen vertrouwen hebben in Magallán en Schuurs want inmiddels is ook de Argentijn Martinez vastgelegd. Echter staat Ajax erom bekend dat spelers met winst doorverkocht kunnen worden, ook als ze het niet redden’, aldus Driessen.

Gerelateerde posts

28 reacties

  1. HURBIE

   De LIGT werd ook pas echt beter dat hij voor de leeuwen werd gegooid toen Sánchez op het laatste moment werd verkocht
   Vindt dat Schuurs al een echte kans heeft gehad

  2. Janneman16

   Ik vind dat ze schuurs echt een kans moeten geven.
   Onana was bij jong AJAX ook niet geweldig en zie wat hij nu doet..

   1. Litmanen

    Schuurs is niet alleen een toptalent, maar pas net 18 jaar. Die afschrijven is blijkbaar volgens de nieuwste Ajaxmethode: zo snel mogelijk jeugd afschrijven en overgaan tot het kopen van een Zuid-Amerikaan. Daar hebben we er straks een stuk of zes van waarbij alleen Nico het gered heeft.
    Echt belachelijk, dit beleid.
    Ik vrees ook met grote vreze voor de twee talentvolle middenvelders Dani en Ekkelenkamp.

    1. Moosie

     dus Valentijn Driesen roept iets en het is waarheid?
     Wat ben jij toch een sukkel.
     En trouwens weet je wie echt gratis de deur uit mag of tegen elk aannemelijk bod?
     Jouw oogappel Veltman.
     Dus dat had je weer goed gezien zoals normaal.

 1. Wenen 1995

  Tja… sometimes you win, somtimes you loose… Ik zou Schuurs nog niet verkopen, maar een jaartje verhuren.

  1. AjaxKat

   Vind ik ook. Die jongen ging weg als aanvoerder van Fortuna. Kan niet zo zijn dat ie nu niks meer kan. Minuten laten maken in de beker en tegen de mindere goden in de eredivisie.

   1. Litmanen

    Gewoon voor de leeuwen gooien net als De Ligt destijds. En die heeft wat mogen blunderen.
    In Jong is hij de leider met zijn achttien jaar.
    Maar ja, als Ten Hag het niet ziet zitten in je, dan ben je kansloos.
    Er zal straks wel weer ergens een verdediger worden gekocht waar Ten Hag mee heeft gewerkt.

    En dan moet je je voorstellen, vier wedstrijden verliezen en Ten Hag zit in de WW.

 2. dickst14

  Toch weer heel vreemd dit. In Argentinië begrepen ze er niets van dat Ajax zo een beperkte verdediger kocht. De Argentijnse opinie zou toch ook bij de Ajax scout bekend moeten zijn lijkt me. Of is hij half in de blind gekocht omdat Tagliafico het zo goed doet??

  1. Ajax 1

   Was vreemd inderdaad, er waren er meer die zeiden dat magallan niet goed genoeg zou zijn. Desondanks, hij speelde finale copa america, dus kan blijkbaar wel mee op hoog niveau (bij ajax niets v gemerkt).

   Schuurs was ik ook heel positief over….

 3. Simon1995

  Bewijs dat Ajax laatste jaren te vaak onbedacht koopt. Aankopen moeten aanwijsbare versterking zijn. Kan altijd mispeer tussen zitten maar balans moet positief zijn in aantal. Op dit moment zwaar negatief. Er mislukken teveel nu. Selectiever worden Overmars !

  1. HDfan

   Zolang je er niet teveel voor betaald, vind ik het niet erg. Er zit met regelmaat een parel tussen, die dit aankoopbeleid meer dan rechtvaardigt. Pas boven de 20 mio begint het pijn te doen als het misgaat.

 4. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

  We hebben nog steeds een scout in dienst met een typisch Ajax verleden.

 5. -buitenkantje rechts-

  Als Valentijn iets beweert dan is het meestal niet waar.
  Ik geloof wel dat Schuurs zijn conclusies mag trekken. Uitblinker bij Fortuna betekent nog niet dat je ook uitblinker bent bij Ajax. Ik denk dat het bij Schuurs ook een mentale kwestie is. Hij kan moeilijk aarden in Amsterdam en kan moeilijk omgaan met de harde cultuur bij Ajax.
  Voor Magallan vind ik conclusies trekken nog te vroeg. Als ze inderdaad ontevreden zijn over hem zou dat voor de scouting wederom een brevet van onvermogen zijn. Tot 2x toe proberen hem te halen, terwijl in Argentinië niemand snapt waarom Ajax hem wil hebben.. En wederom Miljoenen die over de balk worden gegooid.

 6. Prinsengracht

  Driessen zit veel te vaak veel te dicht bij Derksen. Net als Derksen is hij steeds minder een echte volger/kenner en steeds meer iemand die weet dat als je extreme dingen roept, heel veel mensen je artikeltje lezen of je filmpje bekijken. Net als Derksen wel heel erg in zichzelf gaan geloven. Lekker laten lullen dus. Komt nauwelijks nog een zinnig woord uit. Dan inhoudelijk: Schuurs heeft het niet en krijgt het nooit ook. Mensen die zeggen dat hij geen kans heeft gekregen, begrijpen Ajax niet. Kansen dwing je af. En pak je. Je krijgt niks. Schuurs is een provinciaal. En een zacht ei. Zal ooit wel in 040 terecht komen. Magallan wil ik pas over een half jaar beoordelen. Te weinig gezien.

 7. Iedereen heeft een mening

  Vraag mij af wie er steeds lekt naar Valentijn. Geef die jongens toch een kans.

Reageren is niet mogelijk.